Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marinica29
    27. Studeni 2018. 20:00

Nađa? Stvarno neobično ime 😀 nisam jos cula za njega

Lavandica
    27. Studeni 2018. 20:27

Ja sutra zubaru.. boli me jedan zub. I moram ici. Jel bila jos koja cura kod zubara u trudnoci?

Stize nam Mihael ♡

lena.5
    27. Studeni 2018. 20:29

Marinice i nije bas cesto a nama se odavno svidja dok smo ime za deckica jedva nasli, sad cemo vidjeti je li doktor pogrijesio na uzv 😂

27. Studeni 2018. 20:52

Lena, bas neobicno ime, ali mi se svida, posebno je 
    Lavandice, znam da dok je sestra bila trudna, imala problema sa zubima, a imao i zubar jer zbog trudnoce joj nije mogao davati nikakve injekcije ni ljekove, tak da budes vidjela sutra kakva je situacija...

• Embarasada
    27. Studeni 2018. 21:01

Ja sam vadila zub, umnjak, u trudnoći i raspitivala sam se da li je problem anesteziju i svi su mi rekli da nije - i ginekolozi i zubari.
    Ali provjeri svakako. 

• Embarasada
    27. Studeni 2018. 21:07

Ja sam danas dočekala svoj drugi pregled, 11+2. Ovo je pregled kojeg sam se najviše bojala. Sve je ok, nuhalni nabor,  nosna kost, cak mi se cini da je curka. Jedino što moram mirovat i ne smijem imati odnose zbog posteljice. Zna li koja šta o tome?? Pretpostavljam da je spuštena, nisam nažalost baš shvatila jer je gin to rekao tek na kraju i sve nekako zbrčkano. I rekao je ako bude sve ok s trudnoćom da bi se taj problem s posteljicom trebao popraviti sam u 30.tjednu. Šta bi ti moglo biti ?
    Također nastavljam s utrogestanima i dobila sam rojazol za gljivice, i ogtt uputnicu zbog šećera 5.5 :/ 

Lavandica
    27. Studeni 2018. 21:15

Rojazol sam ja isto koristila.. vec dvije ture u trudnoci. To ti je za gljivice. Iiii jesam li ih se rjesila pitas se??? Jok! sad se utapam u brusnici, perem se sa intimnim gelom od cajevca, mazem tu i tamo izvana s plymicolom. Jos da slatko izbacim.. a to mi tak tesko ide za rukom.

Stize nam Mihael ♡

Lavandica
    27. Studeni 2018. 21:17

Meni je secer sigurno visok. Imam doma onu spravicu za mjerenje.. moram prekontrolirati. Ok mi je kad ne jedem slatko.ali cim par dana jedem slatko, skoci mi

Stize nam Mihael ♡

lena.5
    27. Studeni 2018. 21:25

Lavandice, i meni se cini da bi olaksala probleme s infekcijama da nekako izbacim brasnasto i secere, a trebalo bi i voce smanjiti, ali je pretesko sve to skupa, a brusnicu vec mrzim.

• Embarasada
    27. Studeni 2018. 21:32

Ja sam danas pitala ginekologa jel se smije lactogyn u trudnoći i smije se. To je probiotik, ali trebao bi se piti bar mjesec dana. Probajte s tim. 
    I naravno izbaciti sve šećere, tijesto, kruh, peciva, sokove...
    To bi sve lakše nego voće. 
    Ako ovaj ogtt ne prođe uspješno ne znam kako ću :)
    Šta je najgore ja se skroz ok hranim, skroz mi je čudno da imam povišen šećer. Dvaput sam vadila s tim da prvi put nisam ni znala da vadim šećer i to jutro sam popila smoothie od voća i jela dan prije navečer i imala 5.5. I nakon tjedan dana opet, nakon što nisam ni večerala ni doruckovala, i pripazila dane prije opet 5.5. Kako je to uopće moguće.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.