Liječenje neplodnosti

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Melissa

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Pozdrav svima, nova sam ovdje, pretpostavljam da je vec bilo ovakvih tema ali zanima me konkretno za Vuk Vrhovec odjel humane reprodukcije kako izgleda prvi pregled kod specijaliste humane reprodukcije? Da li samo UZV i razgovor ili jos nesto? Imam PAPA test star 3 mjeseca.Hvala puno cure na odgovorima unaprijed ☺️

• Dana23

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

Melissa

Pozdrav svima, nova sam ovdje, pretpostavljam da je vec bilo ovakvih tema ali zanima me konkretno za Vuk Vrhovec odjel humane reprodukcije kako izgleda prvi pregled kod specijaliste humane reprodukcije? Da li samo UZV i razgovor ili jos nesto? Imam PAPA test star 3 mjeseca.Hvala puno cure na odgovorima unaprijed ☺️

Ja sam dugo bila njihova pacijentica i imam samo riječi hvale. Javite im se prvi dan ciklusa i oni će Vam dati termin za UZV pregled i konzultacije na 8. dan ciklusa. Moj dojam je  da su vrlo strpljivi i susretljivi, ali i Vi ih pitajte sve što Vam nije jasno. PAPA vrijedi 1 godinu, no kako biste krenuli u postupak, morat ćete još neke pretrage obaviti (od toga, nešto isključivo u njihovom laboratoriju), koje možete napraviti u kratkom roku. Moja je preporuka da krenete bez odgađanja i velikih očekivanja u to, jer nazalost trenutno medicina nudi toliko (iako su svi tamo odlični). I rekla bih Vam nešto što je meni moja soc ginekologinja rekla: 'Naoružajte se strpljenjem'. Sretno!!! 

• Melissa

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Hvala puno na povratnom odgovoru 💜
    Ja se nadam da ce sve ispasti dobro, idemo u borbu za bebicu pa ce strpljenja trebati puno 🙏🏽
    Svako dobro Vam zelim! 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.