Bok cure, upravo (12.00 sati 🤣) sam uhvatila pik na ovulacijskom Duchessa testu. E sad mene muci, kad je pravo vrijeme za odnos. Imali smo ga nocas. Da li popodne,navecer, sutra???
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Devojke potrebna mi je hitnoo pomoc. Pocela sam sa trakicama jos uvek nista ne pokazuje. Ali unapred potam, jer ne razumem. U slucaju ako pokaze 2 iste crte da li taj dan imati odnose za svaki slucaj ili sacekati sutra da vidim da li ce biti ta jedna tamnija od druge. E sad mene brine ako imamo odnose taj dan i sutra dan da nije previse?
A sa druge strane ako budu dve crte iste da li da preskocimo taj dan pa sutra imati odnose?
Bas sam se nesto izgubila u svemu tome. Neko mi kaze da je previse dan za danom povezivati odnose a neko kaze 2 dana pre, na ovulaciju i zatim posle.
A mene sad buni to u slucaju ako budu crvene iste da li imati taj dan odnose i sutra za svaki slucaj.
Hvala svima unapred
Devojke potrebna mi je hitnoo pomoc. Pocela sam sa trakicama jos uvek nista ne pokazuje. Ali unapred potam, jer ne razumem. U slucaju ako pokaze 2 iste crte da li taj dan imati odnose za svaki slucaj ili sacekati sutra da vidim da li ce biti ta jedna tamnija od druge. E sad mene brine ako imamo odnose taj dan i sutra dan da nije previse?
A sa druge strane ako budu dve crte iste da li da preskocimo taj dan pa sutra imati odnose?
Bas sam se nesto izgubila u svemu tome. Neko mi kaze da je previse dan za danom povezivati odnose a neko kaze 2 dana pre, na ovulaciju i zatim posle.
A mene sad buni to u slucaju ako budu crvene iste da li imati taj dan odnose i sutra za svaki slucaj.
Hvala svima unapred
Pozdrav,
Evo da opisem svoju situaciju, imala sam srecu i ostala trudna sa prvim koristenjem lh trakica s tim da nisam uspjela uloviti pik, testna crta je bila malo svjetlija nego kontrolna, ali je bilo blizu pika, a odnose sam imala nekih dva dana prije i dva dana poslije tog testiranja. Znaci kad ulovis pik da je testna crta tamnija nego kontrolna ili priblizno tamna, onda ovulacija nastupa u narednih 24-48 sati.
Znaci kad mi bude iste boje taj dan imati odnose i sutra? I dva dana pre toga? Kako sam te ja razumela? Hvala ti puno ❤️
Hvala svima unapred
Pozdrav,
Evo da opisem svoju situaciju, imala sam srecu i ostala trudna sa prvim koristenjem lh trakica s tim da nisam uspjela uloviti pik, testna crta je bila malo svjetlija nego kontrolna, ali je bilo blizu pika, a odnose sam imala nekih dva dana prije i dva dana poslije tog testiranja. Znaci kad ulovis pik da je testna crta tamnija nego kontrolna ili priblizno tamna, onda ovulacija nastupa u narednih 24-48 sati.
Znaci kad mi bude iste boje taj dan imati odnose i sutra? I dva dana pre toga? Kako sam te ja razumela? Hvala ti puno ❤️
Nekim zenama , ovulacija bude i do 12h nakon peaka, sve zavisi od vrste trakica koje koristis, i osjetljivosti, neke detektuju obicni porast Lh hormona kao peak. Zato se cesto desava da se fuli ovulacija. Meni licno O bude cak i 6-7h poslije peak-a, potvrdjeno na UZV…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Hvala svima unapred
Pozdrav,
Nekim zenama , ovulacija bude i do 12h nakon peaka, sve zavisi od vrste trakica koje koristis, i osjetljivosti, neke detektuju obicni porast Lh hormona kao peak. Zato se cesto desava da se fuli ovulacija. Meni licno O bude cak i 6-7h poslije peak-a, potvrdjeno na UZV…
Da, slažem se s tobom, meni također O bude u roku od 6-8h nakon peaka😁
.
Sanjica- evo najjednostavnije- kada ti obje crtice budu iste boje tj iste nijanse, od toga trenutka imati odnose naredna 3,4 dana obavezno!😊
Kada testna linija počne tamniti i bude skoro kao kontrolna, provjeravaj svaka 2,3 sata jer peak obično dođe jako brzo, pa da ne profulaš.
Ugl, kada vidiš 2 iste crte- odnos: naredna 3,4 dana, uz sam taj dan kada si to testirala.
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Mislim da nebi bilo eh nije uspjelo kakav mi je to savjet dala.. ja samo kazem kako smo mm i ja. Ti mozes i svaki dan imati odnos, ako muzu nije previse. 😁
Dogovoreno. Hvala ti puno na odgovorima. Znaci mi. To me je mucilo bas. Pratim i dalje sa trakica pa cemo videti. ❤️
Potrebnaaa pomoc, opet ja
Jutros mi je krenula sluz i kasnije krv pomesana sa sekretom. Nije mnogo. Ali se vidi. Radila sam trakice svetla crta je.
E sad da li je ta krv znak ovulacije ili ne
Da li imati veceras odnose ili ne
Jutros mi je krenula sluz i kasnije krv pomesana sa sekretom. Nije mnogo. Ali se vidi. Radila sam trakice svetla crta je.
Sluz tijekom ovulacije je prozirna i rastezljiva poput bjelanjka, ovo moze biti ili dolazak M ili implatacija. Koliko ti traju ciklusi i koji ti je danas dan ciklusa?
Ciklusi traju oko 3,4 dana. Na svakih 24, 25 dana imam
Rano je za ciklus
Imala sam 09,12.
Tek pocetkom januara
Nikad mi se nije desavalo ta krv. A pokazuje svetlu crtu na traku ne znam sta moze biti
Sluz tijekom ovulacije je prozirna i rastezljiva poput bjelanjka, ovo moze biti ili dolazak M ili implatacija. Koliko ti traju ciklusi i koji ti je danas dan ciklusa?
Rano je za ciklus
Imala sam 09,12.
Tek pocetkom januara
Nikad mi se nije desavalo ta krv. A pokazuje svetlu crtu na traku ne znam sta moze biti
A ne bih znala sad tocno, mozda da si imala ovulaciju pa ju nisi ulovila trakicama, a ova krv implatacijska. Probaj nekih dva dana prije M napravit test ili jos bolje na dan kada trebas dobiti.
Hocu. Videcu da zakazem sad ultrazvuk da vidim. Ali ja sam sa trakicama pocela od 4 dc. Nemoguce da je nisam uhvatila. A danas svetla crta. Videcu bas
Hvala ti
Rano je za ciklus
Imala sam 09,12.
Tek pocetkom januara
A ne bih znala sad tocno, mozda da si imala ovulaciju pa ju nisi ulovila trakicama, a ova krv implatacijska. Probaj nekih dva dana prije M napravit test ili jos bolje na dan kada trebas dobiti.
Hocu. Videcu da zakazem sad ultrazvuk da vidim. Ali ja sam sa trakicama pocela od 4 dc. Nemoguce da je nisam uhvatila. A danas svetla crta. Videcu bas
Hvala ti
Da, najbolje tako. Dr. ce ti najbolje znati reci. Sretno i javi! 🤞🏼
Hvala ti puno
Hocuu
Sortiraj odgovore
Najstariji