Posto smo skuzili da ovdje pomalo ide sporo otvorila sam novu sa istim nazivom pa pozivam sve da se prebacimo tamo. Odbrojavanje pisem tamo .
Aaaaa ja je ne mogu naci
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Posto smo skuzili da ovdje pomalo ide sporo otvorila sam novu sa istim nazivom pa pozivam sve da se prebacimo tamo. Odbrojavanje pisem tamo .
Aaaaa ja je ne mogu naci
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/lh-trakice-2-dio-29124?page=4
Ja mislila odustati od lova na crticu al sam napravila prije toga sad popodne novi test i pokazalo mi ovo.. Ja cu puknut..
Je li moguce da se nakon 13 dana od odnosa pokaze crta s time da ovulaciju niti ne znam je li bilo-ako je stvarno trudnoca ocito je bila odmah iza menstruacije.. Haha..
Sutra cu uzeti novi test- first response..
Malad vidim crticu!!! Drzim fige da tamni!! I prebaci se u drugu grupu - lh trakice iskustva 2.dio jer ovdje šteka
Femisan A čine vrkuta, stolisnik, peršin i još neka slična čuda, utječe na hormone kao i sve ovo ostalo što pijemo i isto ide 2mj korištenje pa pauza pa opet korištenje... Tako da uvijek detaljno pročitajte sastav i preporuke. Imaju i evine kapi one su vrkuta i konopljika....
url=https://lilypie.com]
..de ste puce, ima kakvih novosti ?
Preselile su na forum lh trakice 2.dio....pa mozes tamo pisati🤗🤗
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Cure, nova sam ovdje :) pozdravljam vas sve. Ja sam se tek ovaj mjesec upustila u borbu sa trakicama. Pa da mi pomognete sa svojim mišljenjem oko mojih testica. Hvala puno svima :)
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞
Cure, nova sam ovdje :) pozdravljam vas sve. Ja sam se tek ovaj mjesec upustila u borbu sa trakicama. Pa da mi pomognete sa svojim mišljenjem oko mojih testica. Hvala puno svima :)
Hej, odi u grupu lh trakice 2.dio 😉 tamo smo😊
Pozz nova sam…😊 imala sam dva spontana…ukratko da objasnim nalazi moji svi super prohodnos jajovoda dobra,kod MM spermogram oky nije najbolji ali nije ni loš doktor kaže da je dobar..sada sam u postupku pikanja💉sa ovitrelle.zanima me dali je neka imala iskustva i koliko 💉je primila da je uspijela trudnoća meni je ovo drugi postupak za 4dana idem vaditi krv za betu HCG. Da vidimo da li je uspjelo.pozz😊
Sortiraj odgovore
Najstariji