Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anaid
    09. Siječanj 2020. 11:49

Malla takvi su i meni prosli mjesec bacali vidljive crte dok su ovi kak je sliknula Slee bili negativni bez sjene...

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Anchyy
    09. Siječanj 2020. 11:56

..ja bum explodirala/a bomevi boli.. nek vec jenput ili propustim ili nek se plus pokaže... noru pamet bum dobila do nedjelje 🥴🥴🥴🥴🥴🥴

Arwen87
    09. Siječanj 2020. 12:25

Ma niste partibrejkeri,i meni je to sve nesigurno,ali evo,do proslog ciklusa nikad nisam na ovim testovima ugledala nikakve crtice ni sjene,a sad ovo...
    Nemam pojma,ne zelim se nadati da se ne razocaram,iako bi bilo divno,ali evo,vidjet cemo...
    Za koje ste testove rekli da su najosjetljiviji da si kupim par pa mozda na njih pokusam pisnuti sutra?!

Mallla
    09. Siječanj 2020. 12:31

Kupi neki od 10ml/u, to su ti gravigdnost ultra, cyclo test zeleni, baby check, Pregny test i slično.... Tražiš da mu je osjetljivost 10ml/u. To je za rano otkrivanje, ovi drugi su 25ml/u. Ja navijam da te sjene budu točne jer nikad se ne zna! 

url=https://lilypie.com]

Slee
    09. Siječanj 2020. 12:32

Arwen svakako nam javljaj kad popisas ove osjetljivije! 
    Za ove moje sam citala da su super, zato sam i narucila.
    Meni stigli nalazi, savrseni su, apsolutno sve kako treba, a mene i dalje boli grlo, imam temperaturu i osjecam se kao da me vlak zgazio. Dvjerojatno je onda nesto virusno. 
    Zna ki netko od vas, bi li se moglo iz nakaza vidjeti da mi je i neka upala dolje? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Mallla
    09. Siječanj 2020. 12:33

Ja sad naručila neke kao kasetice isto s ebaya pa ćemo vidjet kakve su one.... Provest ćemo istraživanje 😄

url=https://lilypie.com]

Anchyy
    09. Siječanj 2020. 12:34

Mallla

Kupi neki od 10ml/u, to su ti gravigdnost ultra, cyclo test zeleni, baby check, Pregny test i slično…. Tražiš da mu je osjetljivost 10ml/u. To je za rano otkrivanje, ovi drugi su 25ml/u. Ja navijam da te sjene budu točne jer nikad se ne zna!

a clear blue ? To je pouzdani ili ?

09. Siječanj 2020. 12:51

Arwen87

https://ibb.co/fXVWvnX

Ovo nije sjena nego crtica! Cestitaaaaam 🥳🥳🥳🥳

09. Siječanj 2020. 12:55

Arwen87 vidim i ja crticu al ponukana prijasnjim testovima od sada vjerujem samo digitalcu ali ti drzim fige da ova tvoja crta postane tamnaaa 🥰❤

09. Siječanj 2020. 12:57

Ja imam malo drugaciju situaciju...Dakle ovaj mjesec uopce nisam pratila trakice za O ni nista jer sam bila van drzave,ali sam primijetila bol i prozirni rastezljivi iscjedak,malo povisenu temperaturu tako da je to onda pretpostavljam bila O tamo oko 3/4.1. Bar tako racunam..e sada proslih dana sam imala neki gusti iscjedak bijeli,a jutros je bio opet prozirni rastezljivi iscjedak kao kad je O pa sad..jel koja imala slicnu situaciju jer mi je ovo malo potpuno nova situacija🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.