Pepi dobro dosla. Mislim da nije nista strasno, ako se nastavi javi se ginekologu. Grudi bole vjerojatno zbog progesterona u drugoj fazi. Mene bole svaki mjesec od O pa do M.
Crnerupe i ja sam od jucer na ulju nocurke, a vidim da nam je i datum neocekivanja blizu pa se pratimo.
Justagirl, cekamo nalaze bete!
Ako pokazes plus isfrustrirat ces me jer sam na rasporedu TEK 3 dana nakon tebe 😋😂 al daj Boze da bude sto vise pluseva 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Cure jucer je moj plus bio jeeeeva vidljiv tako da se bojim da je to to...cekam samo nalaze bete da potvrde, onda na UZV, nadat se da je bila biokemijska i da je otisla pa da se mozemo opet bacit na posao :) Kak ste mi vi? Ima kakvih novosti? 😚
Krvarenje u vrijeme ovulacije nije opasno,ja sam imala to par mjeseci za redom i poklopio mi se papa pregled kod ginekologa pa sam ga pisala i njegovo objasnjenje je bilo “ne brini se to samo znaci da si jako plodna” ali vidio je da bas nisam povjerovala pa me pregledao uzv-om i rekao jajnici su ti ko violina skolski primjerak veli tak da…ako imas to krvarenje ne mora te biti strah to samo znaci da je O bila i sretno da bude plusic! 💪🏻🥳🤞🏻
I moji su isto školski primjerak😀, zato me i čudi i brine otkud sad to. Čitala sam da ovulacijsko ne traje više od 3 dana,a meni već 6.dan. Nema te krvi puno, možda se ne bi skupila ni mala žličica. Uz to imam jako bolne grudi i nikakvih drugih simptoma,ni bolovi ni ništa. Hvala 😘
Ne brini radi krvarenja, ovaj mjesec sam imala i ja. Trajalo 4 dana. Ginekolog rekao ovulacija.
Ako je jako bolno i ako krvaris puno onda je lose. Ovako sve ok 😊 i dobrodosla...
Justagirl ikakvih novosti? 😘
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Cure jucer je moj plus bio jeeeeva vidljiv tako da se bojim da je to to…cekam samo nalaze bete da potvrde, onda na UZV, nadat se da je bila biokemijska i da je otisla pa da se mozemo opet bacit na posao :) Kak ste mi vi? Ima kakvih novosti? 😚
Javi nalaze bete. Drzi se. Uz tebe smo😘
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Pozdrav svima! Već duže vrijeme iščitavam vaše poruke i pratim, a sad mi treba savjet. M i ja radimo na bebi od prošlog mjeseca. U petak,subotu i nedjelju je na lh trakici bila jako tamna crta, u ponedjeljak je krenula svijetliti, tako da samo se od petka pokrivali 😀 E sad,u subotu je počelo neko blago krvarenje prvo kao tamnosmeđa sluz,a onda svjetlija krv. To krvarenje se zadržalo do danas,znači 6.dan danas .Primjećujem da ga je sve manje i slabije i samo par kapljica dok piškim. Nikad do sad nisam imala ništa slično. Prošli mjesec sam obavila pregled i sve nalaze i sve je bilo školski i uredno. Ima li koja slično iskustvo ili savjet! 😥
Krvarenje u vrijeme ovulacije nije opasno,ja sam imala to par mjeseci za redom i poklopio mi se papa pregled kod ginekologa pa sam ga pisala i njegovo objasnjenje je bilo “ne brini se to samo znaci da si jako plodna” ali vidio je da bas nisam povjerovala pa me pregledao uzv-om i rekao jajnici su ti ko violina skolski primjerak veli tak da…ako imas to krvarenje ne mora te biti strah to samo znaci da je O bila i sretno da bude plusic! 💪🏻🥳🤞🏻
I moji su isto školski primjerak😀, zato me i čudi i brine otkud sad to. Čitala sam da ovulacijsko ne traje više od 3 dana,a meni već 6.dan. Nema te krvi puno, možda se ne bi skupila ni mala žličica. Uz to imam jako bolne grudi i nikakvih drugih simptoma,ni bolovi ni ništa. Hvala 😘
Ma to je sve ok dok nije obilni krvarenje i nema nekih bolova dolje jer je svakako prerano za implantaciju jer ona se obicno dogada izmedu 6 i 12 dana od O a ako je u subotu recimo bio Pik, onda je otprilike i ponedjeljak ujutro mogla biti ovulacija,danas bi to bio cetvrti dan pa jos sumnjam da bi mogla bas biti implantacija,al opet nikad ne znas,vidjet ces iduci vikend 😄😉
Hvala! Odmah mi je malo lakše. 😁
Ne brini radi krvarenja, ovaj mjesec sam imala i ja. Trajalo 4 dana. Ginekolog rekao ovulacija.
Ako je jako bolno i ako krvaris puno onda je lose. Ovako sve ok 😊 i dobrodosla…
Justagirl ikakvih novosti? 😘
Hvala na dobrodošlici,veselim se druženju i isčekivanju s vama. 😊
Crnerupe hahahha mozda da te onda pricekam ta tri dana. Ili da ti uranis pa sa mnom. Ili da se nadjemo na pola puta 😂
Justagirl javi sve, uz tebe smo.
Meni danas napokon pala temperatura i manje kasljem pa sam kolko tolko spremna za akciju. Ovula cija po mom izracunu tek iduci tjedan pa pomalo pripreme krecu.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Zenice moje drage nazalost beta 6.82...ali u ovoj fazi to je najbolji scenarij...otici ce T sama s mengom i idemo dalje! Ovaj ciklus svaki dan folna i cikla a do pika nocurak i za Bozic veeeeliki + ovaj put bez menge! Imam dobar osjecaj za sve nas ovaj mjesec. Akcijajte, pokusajte se opustit i bez stresa i drzat cemo svoje smotuljke uskoro. Ljubim vas sve! 😍
Justagirl tako je! I ja imam dobar osjecaj za ovaj mjesec, a i statistika kaze da se najvise djece radja u rujnu.
Ovo je najbolji scenariji u ovom slucaju, dobro si to rekla. Bez posljedica i bez zapreke da vec kroz par dana ne pokusate ponovno.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Zenice moje drage nazalost beta 6.82…ali u ovoj fazi to je najbolji scenarij…otici ce T sama s mengom i idemo dalje! Ovaj ciklus svaki dan folna i cikla a do pika nocurak i za Bozic veeeeliki + ovaj put bez menge! Imam dobar osjecaj za sve nas ovaj mjesec. Akcijajte, pokusajte se opustit i bez stresa i drzat cemo svoje smotuljke uskoro. Ljubim vas sve! 😍
Slazem se.
Samo naprijed pozitivno i bit ce +.....
❤❤🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji