Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Studeni 2019. 11:01

Slee

Pepi dobro dosla. Mislim da nije nista strasno, ako se nastavi javi se ginekologu. Grudi bole vjerojatno zbog progesterona u drugoj fazi. Mene bole svaki mjesec od O pa do M.
    Crnerupe i ja sam od jucer na ulju nocurke, a vidim da nam je i datum neocekivanja blizu pa se pratimo.
    Justagirl, cekamo nalaze bete!

Ako pokazes plus isfrustrirat ces me jer sam na rasporedu TEK 3 dana nakon tebe 😋😂 al daj Boze da bude sto vise pluseva 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

• justagirl2201
    28. Studeni 2019. 11:19

Cure jucer je moj plus bio jeeeeva vidljiv tako da se bojim da je to to...cekam samo nalaze bete da potvrde, onda na UZV, nadat se da je bila biokemijska i da je otisla pa da se mozemo opet bacit na posao :) Kak ste mi vi? Ima kakvih novosti? 😚

sanja0508
    28. Studeni 2019. 11:20

Krvarenje u vrijeme ovulacije nije opasno,ja sam imala to par mjeseci za redom i poklopio mi se papa pregled kod ginekologa pa sam ga pisala i njegovo objasnjenje je bilo “ne brini se to samo znaci da si jako plodna” ali vidio je da bas nisam povjerovala pa me pregledao uzv-om i rekao jajnici su ti ko violina skolski primjerak veli tak da…ako imas to krvarenje ne mora te biti strah to samo znaci da je O bila i sretno da bude plusic! 💪🏻🥳🤞🏻

I moji su isto školski primjerak😀, zato me i čudi i brine otkud sad to. Čitala sam da ovulacijsko ne traje više od 3 dana,a meni već 6.dan. Nema te krvi puno, možda se ne bi skupila ni mala žličica. Uz to imam jako bolne grudi i nikakvih drugih simptoma,ni bolovi ni ništa. Hvala 😘

Ne brini radi krvarenja, ovaj mjesec sam imala i ja. Trajalo 4 dana. Ginekolog rekao ovulacija. 
    Ako je jako bolno i ako krvaris puno onda je lose. Ovako sve ok 😊 i dobrodosla...

Justagirl ikakvih novosti? 😘

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

sanja0508
    28. Studeni 2019. 11:22

justagirl2201

Cure jucer je moj plus bio jeeeeva vidljiv tako da se bojim da je to to…cekam samo nalaze bete da potvrde, onda na UZV, nadat se da je bila biokemijska i da je otisla pa da se mozemo opet bacit na posao :) Kak ste mi vi? Ima kakvih novosti? 😚

Javi nalaze bete. Drzi se. Uz tebe smo😘

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• pepi19
    28. Studeni 2019. 11:32

crnerupe

pepi19

crnerupe

pepi19

Pozdrav svima! Već duže vrijeme iščitavam vaše poruke i pratim, a sad mi treba savjet. M i ja radimo na bebi od prošlog mjeseca. U petak,subotu i nedjelju je na lh trakici bila jako tamna crta, u ponedjeljak je krenula svijetliti, tako da samo se od petka pokrivali 😀 E sad,u subotu je počelo neko blago krvarenje prvo kao tamnosmeđa sluz,a onda svjetlija krv. To krvarenje se zadržalo do danas,znači 6.dan danas .Primjećujem da ga je sve manje i slabije i samo par kapljica dok piškim. Nikad do sad nisam imala ništa slično. Prošli mjesec sam obavila pregled i sve nalaze i sve je bilo školski i uredno. Ima li koja slično iskustvo ili savjet! 😥

Krvarenje u vrijeme ovulacije nije opasno,ja sam imala to par mjeseci za redom i poklopio mi se papa pregled kod ginekologa pa sam ga pisala i njegovo objasnjenje je bilo “ne brini se to samo znaci da si jako plodna” ali vidio je da bas nisam povjerovala pa me pregledao uzv-om i rekao jajnici su ti ko violina skolski primjerak veli tak da…ako imas to krvarenje ne mora te biti strah to samo znaci da je O bila i sretno da bude plusic! 💪🏻🥳🤞🏻

I moji su isto školski primjerak😀, zato me i čudi i brine otkud sad to. Čitala sam da ovulacijsko ne traje više od 3 dana,a meni već 6.dan. Nema te krvi puno, možda se ne bi skupila ni mala žličica. Uz to imam jako bolne grudi i nikakvih drugih simptoma,ni bolovi ni ništa. Hvala 😘

Ma to je sve ok dok nije obilni krvarenje i nema nekih bolova dolje jer je svakako prerano za implantaciju jer ona se obicno dogada izmedu 6 i 12 dana od O a ako je u subotu recimo bio Pik, onda je otprilike i ponedjeljak ujutro mogla biti ovulacija,danas bi to bio cetvrti dan pa jos sumnjam da bi mogla bas biti implantacija,al opet nikad ne znas,vidjet ces iduci vikend 😄😉

Hvala! Odmah mi je malo lakše. 😁

• pepi19
    28. Studeni 2019. 11:33

sanja0508

Ne brini radi krvarenja, ovaj mjesec sam imala i ja. Trajalo 4 dana. Ginekolog rekao ovulacija.
    Ako je jako bolno i ako krvaris puno onda je lose. Ovako sve ok 😊 i dobrodosla…

Justagirl ikakvih novosti? 😘

Hvala na dobrodošlici,veselim se druženju i isčekivanju s vama. 😊

Slee
    28. Studeni 2019. 11:51

Crnerupe hahahha mozda da te onda pricekam ta tri dana. Ili da ti uranis pa sa mnom. Ili da se nadjemo na pola puta 😂
    Justagirl javi sve, uz tebe smo. 
    Meni danas napokon pala temperatura i manje kasljem pa sam kolko tolko spremna za akciju. Ovula cija po mom izracunu tek iduci tjedan pa pomalo pripreme krecu.

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• justagirl2201
    28. Studeni 2019. 12:50

Zenice moje drage nazalost beta 6.82...ali u ovoj fazi to je najbolji scenarij...otici ce T sama s mengom i idemo dalje! Ovaj ciklus svaki dan folna i cikla a do pika nocurak i za Bozic veeeeliki + ovaj put bez menge! Imam dobar osjecaj za sve nas ovaj mjesec. Akcijajte, pokusajte se opustit i bez stresa i drzat cemo svoje smotuljke uskoro. Ljubim vas sve! 😍

Slee
    28. Studeni 2019. 13:00

Justagirl tako je! I ja imam dobar osjecaj za ovaj mjesec, a i statistika kaze da se najvise djece radja u rujnu.
    Ovo je najbolji scenariji u ovom slucaju, dobro si to rekla. Bez posljedica i bez zapreke da vec kroz par dana ne pokusate ponovno. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

28. Studeni 2019. 13:17

justagirl2201

Zenice moje drage nazalost beta 6.82…ali u ovoj fazi to je najbolji scenarij…otici ce T sama s mengom i idemo dalje! Ovaj ciklus svaki dan folna i cikla a do pika nocurak i za Bozic veeeeliki + ovaj put bez menge! Imam dobar osjecaj za sve nas ovaj mjesec. Akcijajte, pokusajte se opustit i bez stresa i drzat cemo svoje smotuljke uskoro. Ljubim vas sve! 😍

Slazem se.
    Samo naprijed pozitivno i bit ce +.....
    ❤❤🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.