Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    20. Ožujak 2021. 10:40

Tonia

Ja imam problem koji tipa nakon treninga navecer u ponoć,kad bi od umora trebala zaspati ko klada, ja ko sova 😳 valjda me to još adrenalin šora

Je to je adrenalin. Nisam godinama u treninzima, al bi me topli tuš uninao kad bi došla nabrijana. Taekwondo sam isto trenirala 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    20. Ožujak 2021. 10:44

zoe🌸

Bella malo se budi ali vidjet cemo svakako jos popodne, nije to jos blizu pika🙂
    _
    Lucky tvoj pik bi nas sve mogao ranije iznenadit ovaj mjesec🥳💪🏻🤞🏻 Btw. gledam popis odbrojavanja, mislim da je i Sorgi prijavila da je dobila M. 😬 Sorgi javi se☺️
    Malo nas je na listi, moramo to napumpat nekako🙈
    _
    Malala mozda tebi melatonin stvarno ne bi bilo los, nakon svih trauma tamo od potresa i svega, sigurno bi ti puno puno znacilo za kvalitetu jajasca da dobro i kvalitetno spavas 😄

Malala potpisujem zoe

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Joja 🙏
    20. Ožujak 2021. 11:17

Bella ooo cekamo popodnevnu trakicu :) 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

20. Ožujak 2021. 12:19

Lucky7ŽMN❤️🍀

Joja dosta je bilo pauziranja, vrijeme je da muzeve malce dovedemo u red, nek treniraju, jos malo ce dan d 😂
    E zene a sto ja dobro spavam od ovog melatonina, znaci zaspem ko normalan covjek, al to se pretvori u taaako dubok miran san da je to divota, a ujutro se probudim sasvim normalno kao i inace, bez problema, znaci zakon! I inace sam dobro bas spavala ali saaadd psssss

E to ja moram muzu dat. On se budi u 7 ujutro vikendom ko kokos i onda moram i ja jer se njemu ne pije kava samom....al onda on zaspi oko 11 opet a ja po kuci bauljam 🤣🤣🤣🤣a volim spavat da je to cudo 🤣🤣

danchy1990
    20. Ožujak 2021. 12:45

🦋Anitram-3-🦋

Lucky7ŽMN❤️🍀

Joja dosta je bilo pauziranja, vrijeme je da muzeve malce dovedemo u red, nek treniraju, jos malo ce dan d 😂
    E zene a sto ja dobro spavam od ovog melatonina, znaci zaspem ko normalan covjek, al to se pretvori u taaako dubok miran san da je to divota, a ujutro se probudim sasvim normalno kao i inace, bez problema, znaci zakon! I inace sam dobro bas spavala ali saaadd psssss

E to ja moram muzu dat. On se budi u 7 ujutro vikendom ko kokos i onda moram i ja jer se njemu ne pije kava samom….al onda on zaspi oko 11 opet a ja po kuci bauljam 🤣🤣🤣🤣a volim spavat da je to cudo 🤣🤣

Ima li takvo šta i za trogodisnjaka 🤔🤣? Zadnjih dana ustaje u 6🤦‍♀️

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

20. Ožujak 2021. 13:24

Lucky7ŽMN❤️🍀

🦋Anitram-3-🦋

Lucky7ŽMN❤️🍀

E to ja moram muzu dat. On se budi u 7 ujutro vikendom ko kokos i onda moram i ja jer se njemu ne pije kava samom….al onda on zaspi oko 11 opet a ja po kuci bauljam 🤣🤣🤣🤣a volim spavat da je to cudo 🤣🤣

😂😂😂 Uz kavu mu daj redbull da mu ne dode da spava u 11 😂😂😂 bolje da se pretvori u bika pa da treniras izdrzaj 😂😂😂

A joj ne znam jel smije red bull...da ne bi odapel...pije tablete za srce i visok tlak 🤣🤣🤣

20. Ožujak 2021. 13:25

danchy1990

🦋Anitram-3-🦋

Lucky7ŽMN❤️🍀

Ima li takvo šta i za trogodisnjaka 🤔🤣? Zadnjih dana ustaje u 6🤦‍♀️

Danchy 🤣🤣🤣🤣

Joja 🙏
    20. Ožujak 2021. 13:45

Za poludit sa ovim suplementima hehehe., Jos uvijek se suzdrzavam od kupovanja ali kosarica na futunaturi je punaaaa

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    20. Ožujak 2021. 14:18

Cure koliko vam treba da trakice poslije pika skroz posvjetle?

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• CharlieBell
    20. Ožujak 2021. 14:51

Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je dvadeset i dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (HOME TECH IL MEDIA.) Kliknite ovdje za više informacija............https://clck.ru/RZVTh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.