Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    18. Ožujak 2021. 08:07

t.loza

Anchy sad ćeš ti vidit ovaj ciklus kad m ni ne dođe 🤞😋 hahah san ti je top. Ja sam neku večer sanjala da je subota pred Uskrs a nisam ni jaja ofarbala ni ništa 😂😂 baš sam se nasekirala u tom snu. A mene eto temp pati opet, nisam pametna šta da radim. Razmišljam tražiti uputnicu za progesteron da vidim jel uopće došlo do o s obzirom da mi je temp nakon pika tako niska…

Mozda da odes izvaditi progesteron pa si mirna...

18. Ožujak 2021. 08:20

Joja od iduceg ciklusa cu pokusati definitivno s tim, s tim da cu uzeti kapsule. Skupe jesu, nadam se da ce se vidjeti ucinak, dobro ce mi doc vise plodne sluzi ti si pocela s 1 dc i odmah si u prvom ciklusu vidjela napredak ? to me veseli

SAYURI
    18. Ožujak 2021. 08:22

Jutro zenske😋 Kakva je situacija u kokosinjcu🤭 

Ja nikako da odem od vas 😂

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

18. Ožujak 2021. 08:24

Lucky super za san  mene malo strah melatonina, iz razloga što imam ogromnih problema s buđenjem, općenito sa snom jer nikada ne spavam isto, pošto radim u smjenama. Onda me strah da ne bi bila još pospanija, jer i ovako kad se ustanem u 6 h do 10-11 h sam ko mrtvac
    a znam da je važno imat dobar san i bit odmoran, ali glupi posao s divljim smjenama

18. Ožujak 2021. 08:24

Sayuri  ne smijes ni otic iz kokosinjca,ko ce nas nasmijavat inace 

SAYURI
    18. Ožujak 2021. 08:28

Ma neka me jos 🤪 Odoh skoknuti kupiti razne testove jer nemam vise nista, hocu da ujutru pisnem sve i stavim na papir i gledam uz kafu🤭🤭 E da, bacila sam ali LH jucer skroz pozitivna...znaci ipak pokazuju i one kad je trudnoca...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• anaid
    18. Ožujak 2021. 08:28

Jutro curke, zene :) jucer sam bila u soku da vas nisam ni popratila kak bi trebalo...
    Kak je situacija,ko nam piski? 
    Vidim opet ste otkrile nove suplemente, pa ovog nide nema 😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Ožujak 2021. 08:36

Ja mislim da mi je vrkutica pomogla dosta oko sluzi a bome i sad oko PMS-a i menga bolova. Bas sam ju pila konstantno zadnjih mjesec dana. Napravila sam pauzicu samo sad 7 dana dok sam duphaston pila. Prije sam bas osjecala PMS i imala grceve dosta jake prvi i dr dan M. A sad nista ni PMS-a a bome ni grceva. 
    Ulje nocurka nisam probala ali cula sam da je top za sluz. A vidim da i tebi Joja pomaze 
    Sayuri zeno nemoj nam ni otici. Jedva cekam tvoj prvi pregled! Moras nam se svakako javiti

18. Ožujak 2021. 08:55

Sayuri jesi ostavila koji test uopće za kupit u cijelom Sarajevu?
    _
    Lucky hvala na info, to me zanimalo, ako je cvrsci san jel se teze probudit, ako ostanes T ovaj mjesec, od iduceg sam i ja na melatoninu
    _
    Anchy  ja sam prosli ciklus bas redovno pila vrkutu, i kad mi je stigla M, bez ikakvog PMS-a i bolova, a ja jedva funkcioniram inače te dane, baš sam se iznenadila, kod neka čarolija trudim ju se baš redovno piti, ali moram priznat da zaboravim ponekad. 

Anchy_23 🌈 🌸
    18. Ožujak 2021. 09:01

Zoe kad idem na posao mi nije neki problem skuham ju u termosicu i evo popila sam ju a tek je 9h.
    Vikend mi stvara probleme, duze lezim pa dok se ustanem, pa bi ja prvo kavu s muzicem a ne caj jer kava mi je gust. I onda ne znam kad da uguram vrkutu ne uklapa mi se u raspored hehe
    Ali stvarno pomaze, jos kad bi mi se ciklus izregulirao i kad bi doslo do O, nitko sretniji od mene!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.