Anchy sad ćeš ti vidit ovaj ciklus kad m ni ne dođe 🤞😋 hahah san ti je top. Ja sam neku večer sanjala da je subota pred Uskrs a nisam ni jaja ofarbala ni ništa 😂😂 baš sam se nasekirala u tom snu. A mene eto temp pati opet, nisam pametna šta da radim. Razmišljam tražiti uputnicu za progesteron da vidim jel uopće došlo do o s obzirom da mi je temp nakon pika tako niska…
Mozda da odes izvaditi progesteron pa si mirna...
Joja od iduceg ciklusa cu pokusati definitivno s tim, s tim da cu uzeti kapsule. Skupe jesu, nadam se da ce se vidjeti ucinak, dobro ce mi doc vise plodne sluzi ti si pocela s 1 dc i odmah si u prvom ciklusu vidjela napredak ? to me veseli
Jutro zenske😋 Kakva je situacija u kokosinjcu🤭
Ja nikako da odem od vas 😂
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Lucky super za san mene malo strah melatonina, iz razloga što imam ogromnih problema s buđenjem, općenito sa snom jer nikada ne spavam isto, pošto radim u smjenama. Onda me strah da ne bi bila još pospanija, jer i ovako kad se ustanem u 6 h do 10-11 h sam ko mrtvac
a znam da je važno imat dobar san i bit odmoran, ali glupi posao s divljim smjenama
Sayuri ne smijes ni otic iz kokosinjca,ko ce nas nasmijavat inace
Ma neka me jos 🤪 Odoh skoknuti kupiti razne testove jer nemam vise nista, hocu da ujutru pisnem sve i stavim na papir i gledam uz kafu🤭🤭 E da, bacila sam ali LH jucer skroz pozitivna...znaci ipak pokazuju i one kad je trudnoca...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Jutro curke, zene :) jucer sam bila u soku da vas nisam ni popratila kak bi trebalo...
Kak je situacija,ko nam piski?
Vidim opet ste otkrile nove suplemente, pa ovog nide nema 😂😂
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ja mislim da mi je vrkutica pomogla dosta oko sluzi a bome i sad oko PMS-a i menga bolova. Bas sam ju pila konstantno zadnjih mjesec dana. Napravila sam pauzicu samo sad 7 dana dok sam duphaston pila. Prije sam bas osjecala PMS i imala grceve dosta jake prvi i dr dan M. A sad nista ni PMS-a a bome ni grceva.
Ulje nocurka nisam probala ali cula sam da je top za sluz. A vidim da i tebi Joja pomaze
Sayuri zeno nemoj nam ni otici. Jedva cekam tvoj prvi pregled! Moras nam se svakako javiti
Sayuri jesi ostavila koji test uopće za kupit u cijelom Sarajevu?
_
Lucky hvala na info, to me zanimalo, ako je cvrsci san jel se teze probudit, ako ostanes T ovaj mjesec, od iduceg sam i ja na melatoninu
_
Anchy ja sam prosli ciklus bas redovno pila vrkutu, i kad mi je stigla M, bez ikakvog PMS-a i bolova, a ja jedva funkcioniram inače te dane, baš sam se iznenadila, kod neka čarolija trudim ju se baš redovno piti, ali moram priznat da zaboravim ponekad.
Zoe kad idem na posao mi nije neki problem skuham ju u termosicu i evo popila sam ju a tek je 9h.
Vikend mi stvara probleme, duze lezim pa dok se ustanem, pa bi ja prvo kavu s muzicem a ne caj jer kava mi je gust. I onda ne znam kad da uguram vrkutu ne uklapa mi se u raspored hehe
Ali stvarno pomaze, jos kad bi mi se ciklus izregulirao i kad bi doslo do O, nitko sretniji od mene!
Sortiraj odgovore
Najstariji