Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Veljača 2021. 20:18

A kasna O mozda...implantacija...tak i tak kazu da moze biti do 12dpo...pa tek se onda pocne hcg luciti...

05. Veljača 2021. 20:19

🦋Anitram1982🦋

A kasna O mozda…implantacija…tak i tak kazu da moze biti do 12dpo…pa tek se onda pocne hcg luciti…

Ma ko ce ga vise znati,ali cekam spremno M. Da bar ne kasni i ako vise onih crtica ne bude ☺️☺️☺️

Pokloncic13

Hope vidim ju na zadnjoj viiiiidiiiim 🎉🎉🎉

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Pokloncic13

Hopevidim ju na zadnjoj viiiiidiiiim 🎉🎉🎉

Ma di vidis,ja ne vidim nista hahahahhha 😂😂😂😂

05. Veljača 2021. 20:21

malala

Hopeforyou, žao mi je. 😥
    Silver, čestitam!!!!! Sjećam te se, kad sam ja došla ovdje bila si jako aktivna onda i puna znanja! Sretno i da sve prođe dobro!! 🤞🤞🤞🤞
    Martina, razumijem tvoju zabrinutost i sumnju. Nadam se da je ovo ono pravo i da će se održati!! 🤞🤞🤞
    Ja 10.dc, uzimam vrkutu, simptomi kao da sam 14.dc i da će O sutra. 🙄

Bit ce vec,samo da M ne kasni ☺️ 

Elem,ne idem lec dok SANJARKA ne stavi svoje predivne testice ovdje 😄🙈

Tonia♥️
    05. Veljača 2021. 20:26

Lucky🍀

Sva sreca pa sam bila na trepavicama, ko bi izdrzo toliko refresanje dok se vi sjetite pisat 😂
    Hebemu Hope, ja ne vidim nis 🤷🏻‍♀️ aaalii  nada umire zadnja tako da si osudena na nase tlacenje da pisas jos koji dan 😂😂
    Ja sam opasno na jadrankinoj otopini i cikli…. Ima da mi pik iskopa oci kad dode, a ne bude li tako bacit cu sve testove u smece…ili necu… 🤔🤔🤔

Jel ti pomogla kaj Jadrankina? Ja sam ju jedno vrijeme pila, ali ubi me ono s tim selenom i vitaminom C i odmakom od 2 sata od kave, limuna svega... Kak ti to hendlaš?

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Lucky🍀

Sanjarka nas tu tjera cijeli dan sve na pisanje, a sad kad ona treba postavit svoj test zatajila…nema ni slova od nje, a mi cekamo…

Ja znam rezultate njenog testa,ali... 🥶🥶🥶 hebemu,ne mogu je docekat hahahahah

BAJOMA

Hope je ovo kinez

05. Veljača 2021. 20:27

Lucky🍀

Sva sreca pa sam bila na trepavicama, ko bi izdrzo toliko refresanje dok se vi sjetite pisat 😂
    Hebemu Hope, ja ne vidim nis 🤷🏻‍♀️ aaalii  nada umire zadnja tako da si osudena na nase tlacenje da pisas jos koji dan 😂😂
    Ja sam opasno na jadrankinoj otopini i cikli…. Ima da mi pik iskopa oci kad dode, a ne bude li tako bacit cu sve testove u smece…ili necu… 🤔🤔🤔

Ma samo da M dode na vrijeme,mislim da je nesto vjerojatno bi se vidjelo veceras s urinom 🤷‍♀️

Tonia♥️
    05. Veljača 2021. 20:28

Hopeforyou

Lucky🍀

Hebemu Hope, ja ne vidim nis 🤷🏻‍♀️ aaalii nada umire zadnja tako da si osudena na nase tlacenje da pisas jos koji dan 😂😂

Ma samo da M dode na vrijeme,mislim da je nesto vjerojatno bi se vidjelo veceras s urinom 🤷‍♀️

Ne mora biti, dok gospođa ne dođe niš nije gotovo, tj dok dobrano ne procuriš 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.