A kasna O mozda...implantacija...tak i tak kazu da moze biti do 12dpo...pa tek se onda pocne hcg luciti...
A kasna O mozda…implantacija…tak i tak kazu da moze biti do 12dpo…pa tek se onda pocne hcg luciti…
Ma ko ce ga vise znati,ali cekam spremno M. Da bar ne kasni i ako vise onih crtica ne bude ☺️☺️☺️
Hope vidim ju na zadnjoj viiiiidiiiim 🎉🎉🎉
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Hopevidim ju na zadnjoj viiiiidiiiim 🎉🎉🎉
Ma di vidis,ja ne vidim nista hahahahhha 😂😂😂😂
Hopeforyou, žao mi je. 😥
Silver, čestitam!!!!! Sjećam te se, kad sam ja došla ovdje bila si jako aktivna onda i puna znanja! Sretno i da sve prođe dobro!! 🤞🤞🤞🤞
Martina, razumijem tvoju zabrinutost i sumnju. Nadam se da je ovo ono pravo i da će se održati!! 🤞🤞🤞
Ja 10.dc, uzimam vrkutu, simptomi kao da sam 14.dc i da će O sutra. 🙄
Bit ce vec,samo da M ne kasni ☺️
Elem,ne idem lec dok SANJARKA ne stavi svoje predivne testice ovdje 😄🙈
Sva sreca pa sam bila na trepavicama, ko bi izdrzo toliko refresanje dok se vi sjetite pisat 😂
Hebemu Hope, ja ne vidim nis 🤷🏻♀️ aaalii nada umire zadnja tako da si osudena na nase tlacenje da pisas jos koji dan 😂😂
Ja sam opasno na jadrankinoj otopini i cikli…. Ima da mi pik iskopa oci kad dode, a ne bude li tako bacit cu sve testove u smece…ili necu… 🤔🤔🤔
Jel ti pomogla kaj Jadrankina? Ja sam ju jedno vrijeme pila, ali ubi me ono s tim selenom i vitaminom C i odmakom od 2 sata od kave, limuna svega... Kak ti to hendlaš?
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Sanjarka nas tu tjera cijeli dan sve na pisanje, a sad kad ona treba postavit svoj test zatajila…nema ni slova od nje, a mi cekamo…
Ja znam rezultate njenog testa,ali... 🥶🥶🥶 hebemu,ne mogu je docekat hahahahah
Sva sreca pa sam bila na trepavicama, ko bi izdrzo toliko refresanje dok se vi sjetite pisat 😂
Hebemu Hope, ja ne vidim nis 🤷🏻♀️ aaalii nada umire zadnja tako da si osudena na nase tlacenje da pisas jos koji dan 😂😂
Ja sam opasno na jadrankinoj otopini i cikli…. Ima da mi pik iskopa oci kad dode, a ne bude li tako bacit cu sve testove u smece…ili necu… 🤔🤔🤔
Ma samo da M dode na vrijeme,mislim da je nesto vjerojatno bi se vidjelo veceras s urinom 🤷♀️
Ma samo da M dode na vrijeme,mislim da je nesto vjerojatno bi se vidjelo veceras s urinom 🤷♀️
Ne mora biti, dok gospođa ne dođe niš nije gotovo, tj dok dobrano ne procuriš
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla