Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    21. Siječanj 2021. 19:07

Martina sad kad ispadne na kraju stvarnoooo plus! E to bi bila prava fora 😊😉
    Kiky super super samo polako biti ce to sve ok 🙏❤
    ---
    Ja sam se upravo vratila od ginekologice. Bila sam kod nje da popricamo malo htjela sam ju traziti letrozol ali sama me je preduhitrila i rekla da je razmisljala o meni i da cemo probati sa letrozolom. 😊Tako da sam ih podignula i od sutra krecem s njima. 
    ---
    Cure koje pijete vitamin D koji pijete? koliko kada? Spomenula je gin da si uzmem vitamin D..da je to dobro piti. A ja ju zab pitati jel ima sta za preporuciti. Znam da ih ima od raznih proizvodaca...

Pokloncic13
    21. Siječanj 2021. 19:11

Anchy ja ti uzimam vitamin D u spreju,boost nešto. Zelena bočica. Idu dva potiska pod jezik nakon masnijeg jela. Kupila po Preporuci endokrinologa u ljekarni :) 

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Anchy nadam se da si sad bolje🙌🏻🍀 ides u nove pobjede, nadam se da ce i tebi letrozol biti sretan kao i curkama koje sh pisale🥰 ja vitamin D ne pijem tako da ti stvarno nemam za preporuciti. Ali recimo solgar mi je super za sve dodatke prehrani koje sam ikad pila🤗
    _
    Kiky javi se svakako nakon 1. pregleda, drzimo ti fige da sve bude ovaj put bas onako kako treba❤️

Sara 🌸

Imala sam i ja jednom te hcg one step i nikad mi nisu pokazali nikakvu crtu jer je nije ni tribalo bit. 
    Ne znam 🤷🏻‍♀️ ok su trakice po meni, mozda je ta tvoja serija ili s greskom il pravo pokazuje. 
    🙈🤷🏻‍♀️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

21. Siječanj 2021. 19:12

Martina ja sam bas te koristila prosli mjesec, stvarno mi nisu imale nikakvu evaporacijsku. 🤭

Anchy_23 🌈 🌸
    21. Siječanj 2021. 19:15

Pokloncic 😉 hvala na preporuci
    Zoe jesam dobro sam. Osim sto curim kao nikad do sad 🤣🤣😅 idemo u nove pobjede. Ima da sad ostanem T 💪

chiAn
    21. Siječanj 2021. 19:23

🦋Anitram1982🦋

Hopeforyou

Martina cuvaj ti te trakice za prvi april da podmetnemo onima koji konstantno ispituju da ih se usutka 🤭🙈

Odlicna ideja 👍👍👍👍

Zara7

Martina, kaaaaako 🤯🤯 ima li neko objašnjenje hahahaa osim da si možda stvarno trudna? 😂🤞🤞 njih bi trebalo tužiti za nanošenje duševne boli, nisu normalni, zamisli da je netko radio na 10dpo 🤯 jer meni ovo izgleda baš kao prava roskasta crtica
    Kiky drago mi je da je sve dobro s mrvicom❤
    Matea ma nećeš do subote izdržat 🙊

Da bome cu im pisati sigurno. Zato sam si rekla ajd idem ih raditi da vidim jel bacaju sjene. I ono..ne ds baca sjene neg baca pomrcinu. Tak da…

Lucky🍀

chiAn

🦋Anitram1982🦋

E…jeste kad vidle pozitivan test na 2dpo? Eto vam ga. ZNACI NE KUPUJTE OVAKVE TRAKICE ZA TESTIRANJE. ZIVO SRANJE.
    btw.zelena je LH trakica i ona su sasvim Ok. Tipicno za ovo doba ciklusa.

Boooome 👀👀
    Koje su to trakice?
    ali djeluje bas dobra crtica…
    Ma ti ni ne znas da si trudna 😁
    Samo ti to ponavljaj svaki dan…vidit ces da ce tamniti…🤞🏻

Imas ti mozda i pravo, u ovim zbrckanim ciklusima je sve moguce 🤔🤞🏻

Nema sanse. Necu ni zalaziti u taj dio.

chiAn

🦋Anitram1982🦋

E…jeste kad vidle pozitivan test na 2dpo? Eto vam ga. ZNACI NE KUPUJTE OVAKVE TRAKICE ZA TESTIRANJE. ZIVO SRANJE.
    btw.zelena je LH trakica i ona su sasvim Ok. Tipicno za ovo doba ciklusa.

Boooome 👀👀
    Koje su to trakice?
    ali djeluje bas dobra crtica…
    Ma ti ni ne znas da si trudna 😁
    Samo ti to ponavljaj svaki dan…vidit ces da ce tamniti…🤞🏻

Hahhaahah…ma da sigurno jesam 🤣🤣🤣
    Evo slike zene da ne kupujete bzvz

I ja sam te plave koristila i meni su samo trudnocu pokazivale...hm hm...🤔

Zara7
    21. Siječanj 2021. 19:24

Pokloncic, Anchy drago mi je da su vam pretrage prosle dobro. Anchy, super je što si usklađena s gin, bit će to sretna kombinacija sad!🍀
    Pokloncic, sretno s maratonom, napuni se energijom za sve izdržat 😂💪💪 
    Pošto sam ja imala samo jedan odnos ovaj mj koji je mogao biti dobitan onda točno znam detalje 😂 i znam da je zadnja poza bila "obrnuta kaubojka" 😂👢 Tako da ako ostanete bez inspiracije, sjetite se toga 😂🤞

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

21. Siječanj 2021. 19:28

Anchy super 👍drzim 🤞 duplo za ovaj mjesec 😁
    Ma...smijesno mi to...sutra cemo vidit sta ce biti sa drugom trakicom 🤣😁 a sada Laka vam noc svima 🤗

Joja 🙏
    21. Siječanj 2021. 19:31

Martina ja sam u šoku 🧐 ne mogu prestat buljit u tu tvoju trakicu... Pa to je stvarno igranje sa živcima. 😤 A i tudjim osjećajima.... Neš ti lude kineze 🙀
    __
    E sad, sjećate se da sam vam prošli tjedan pričala kako me soc ginekolog otpilio.... Nastavno na to, spremila se ja danas i pravac ordinacija... Napisala si na papirić sve sto trebam, skupila hrabrost, izdiktirala za šta sve želim uputnicu i uspjelaaaaa... Sutra već idem vaditi hormone (FSH, LH, estradiol, prolaktin i testosteron) a 8.2. idem vaditi progesteron.... :D nadam se da ce mi nalazi bit gotovi do sljedeceg četvrtka kad idem privatniku na pregled i sve nade polažem u ovaj ciklus :) barem po pitanju pretraga 😀

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.