Ajme jeste se natipkale. Ništa nisam zapamtila šta sam pročitala 🤦🤦
Hvala na podršci cure, baš se veselim nalazu 😁
Bajo to sam dobila hcg uz lh trakice, zašto?
Znaš da je negativan kad se ni Bajo ne trudi provući ga kroz filter 😂😂😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
E...jeste kad vidle pozitivan test na 2dpo? Eto vam ga. ZNACI NE KUPUJTE OVAKVE TRAKICE ZA TESTIRANJE. ZIVO SRANJE.
btw.zelena je LH trakica i ona su sasvim Ok. Tipicno za ovo doba ciklusa.
Ma kaćo i bolje tako, na svim testovima se vidi sjenica, a nijedan od takvih pozitivan, ako se ne vidi golim okom za otpis je😫
Martina na ovom se bas bas vidi crvena crtica , a ne sjena, to si sad radila?
Martina na ovom se bas bas vidi crvena crtica , a ne sjena, to si sad radila?
Pa da. Uzas uzasa. Dobro da sam uradila jer bi se tam kasnije samo ponadala a sipak. 🤣🤣🤣🤣🤣
Ma joj Zoe šalim se, zato sam i pitala cure na 11dpo da mi pokažu svoje trakice. Na njihovima se baš lijepo vidilo nema tu sumnje uopće 😎
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kaća Ja sam se tako ponadala radi isfiltrirane sjene, inace kad ne bi vidjela golim okom bacim test, i nema nade, tak da sam se ujutro bas razocarala kad nista nije potamnilo, al nema veze idemo u nove pobjede. Kad ti muz ide na spermio?🤗
_
Lucky bas bas jedva cekam, koji testic imas?
_
Martina ja da sam ovo kod sebe vidjela bi se trudnom proglasila😂 ali ja sam imala te testice s plus ili minus, one step i nisam nikada imala evaporacijsku na njima🤷🏼♀️ Vjerojatno ovisi i od testa do testa..
Zoe u subotu piskim 🤭
Martina ti si neki fenomen 😂😂😂
Buahhahahahha...sad govorim frendici sada. Blazeni ljekovi za Ovulaciju i reguliranje ciklusa.
Kiky, jesi dobro? Prestalo smeđarenje?
Hej, jesam dobro sam. Ma to je bio jako mali iscjedak, slicno kao kad bude na gacicama onaj bijeli kremasti iscjedak, tako mi je bio smo smedji. Vise nakon toga se nista nije pojavilo. Uplasila sam se dosta. I dosta me probadao trbuh a danas se probudila kao nova, samo osjetim da se nesto dogadja u trbuhu i jako lijep osjecaj🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Kiky bas mi je drago 🤞🤞🤞jedva cekam da nam se javis sa prvog pregleda 🥰
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji