Cure jel može neka preporuka za smoothie blender? Ako imate i koji...u potrazi sam ovih dana pa me zanimaju preporuke
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Tina i ja imam iz lidla, koristimo ga vec dvije godine skoro svaki dan i super mi je😊
Cure jel može neka preporuka za smoothie blender? Ako imate i koji…u potrazi sam ovih dana pa me zanimaju preporuke
Ja imam nutribullet dobila na poklon super je. Ali cula sam da i jeftinije verzije jednako dobro rade 😉
To je gravignost ultra jel? Koji još? Još stigne,mora prije sastanak obaviti. Ovo mu dođe kao šećer na kraju ☺️
Gravignost Ultra, Clear Blue ( nemoj plavce) i Pregny...😉
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
To je gravignost ultra jel? Koji još? Još stigne,mora prije sastanak obaviti. Ovo mu dođe kao šećer na kraju ☺️
Gravignost Ultra, Clear Blue ( nemoj plavce) i Pregny…😉
Evo znalac 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Gravignost Ultra, Clear Blue ( nemoj plavce) i Pregny…😉
Evo znalac 😂
Kako necu🤣 Ispisala sam sve varijante...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
A sve se uvik govorilo protiv testova sa plavim crtama a vidim ovdje da ni oni s rozima nisu puno bolji i da isto daju evaporacijske 😒
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A sve se uvik govorilo protiv testova sa plavim crtama a vidim ovdje da ni oni s rozima nisu puno bolji i da isto daju evaporacijske 😒
Ma znas sta? Znam da zvuci suludo ali imam ja teoriju..testirano sa ovim mojim kinezima..ovak..
Kada umocis test bitno je koliko ga dugo drzis umocenim, i onda je bitno da li to vrijeme dok cekas stoji vodoravno, spustis ili ga vrtis i naginjes trazeci sjene🤔
Kad god da sam ostavila ravno nije bilo evaporacijske, kad nisam , nesto se pojavi....
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Evo moje LH danas na 9dpo
https://ibb.co/hyh7NKc
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Evo moje LH danas na 9dpo