Bok cure, ja vas citam al stvarno nemam sta pametno za reći jer sam nova u svemu ovome, al naravno zato imam pitanja. Postavljam slike svojih trakica. Zadnja M 16.12
https://ibb.co/bdJ9xdc
https://ibb.co/1qRKt4g
S obzirom kak ste mi cure rekle da žene s PCOS ili cistama imaju uvijek tak tamnije trakice mislila sam da ovaj mjesec nema O,pa sam mislim da mozda samo nisam uhvatila ovulaciju prema njima, međutim jucer i danas imam blage grčeve kao pred M ali slabije, i kad sam bila na wc-u i obrisala se bilo je par kapi krvi na njemu, znaci bas onako krvi s prozirnom sluzi okolo. Jel moguće da sam trakicama fulala O ili da one nisu ispravne pa da je to implantacija…ili možda da mi je s obzirom na trakice sada O, iako nikada nisam imala tu krv za O?
Hmm gledala sam malo tvoje trakice pa mi nisu bas jasne. Ali ove zelene sam ja imala, i na ovoj dr slici koju si poslala cd 26 je jako tamna rekla bi pik. Piskis te sve trakice u isto vrijeme ili? Vidim ima ih razlicitih vrsta sve ih odjednom popiskis ili si piskila u razlicito vrijeme u danu? Sry na sto pitanaj ali pokusavam skuziti redoslijed da pokusam skuziti jel bio PIK
Kad sam skuzila da su mi roza stalno nekako jednake, onda sam probala i ove druge dvije vrste kojih nemam puno pa nisam od početka krenula s njima. Sve 3 su s istim urinom, vremenski razmak par minuta samo u slikanju, al isti urin. Vidim da mi zelene i ove bijelo plave tamne, a roza stalno iste. Bas su me zbunile one, pa onda sad i ta bol i neki spoting
👩27
👨30
Nezaštićeni odnosi 04/20
Aktivno od 01/21
marina s obzirom da sam koristila zelene trakice, meni isto ovo sto ja Anchy navela djeluje jako blizu pika. sto se tice krvi, moze se par kapljica dogoditi bas u vrijeme O. meni se dogodilo jednom. takodjer imam policisticne jajnike, i nisam imala problema s tim da su mi trakice tokom cijelog ciklusa bile pozitivne, normalne su bile
Meni su ti zelene bile tako nekakve boje kada mi je digitalni clear blue pokazao smajlic da je ovulacija. Ako imas sluzi i lagane grceve onda je moguce da sada Ovuliras. Piski jos danas pa vidi jesu li tamnije...ako nisu onda je to vjerovatno bila O na 26dc
Uff žene moje stigla pola sata ranije na ultrazvuk dojki, sad sjedim u autu, čekam i polako već nervoza pere. Nemam nikakvih kvržica, idem preventivno al isto nije ugodan osjećaj.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Uff žene moje stigla pola sata ranije na ultrazvuk dojki, sad sjedim u autu, čekam i polako već nervoza pere. Nemam nikakvih kvržica, idem preventivno al isto nije ugodan osjećaj.
Drzim fige da sve prode brzo i nalazi budu savrseni
Hvala Anchy i Zoe 😘😊
Evo čekam malo duže da piskim opet, pa javim kakve su. Mi smo sinoć svakako pokrili, pa valjda bude oke 😃
👩27
👨30
Nezaštićeni odnosi 04/20
Aktivno od 01/21
Sve je u redu ❤️❤️❤️
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)