Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    11. Siječanj 2021. 10:55

Joja💙

Zenice moje dobro jutro…. Danas sam ko pregazena !!!! Nisam mogla spavat skoro uopce!!! Malo sam kasnila s mjerenjem tempice pa sam si u ff zapisala za 0.1 stupanj manje…. Moze li nesanica bit simptom hehe… Prijavljujem jos uvijek bolne cicke…
    Da cujem vase simptome?
    Sanjarka, anchy, pokloncic, sayuri….
    Pokloncic jos je zaista rano za test ne brini :*

Nistaaaaa 

Bolne cice, bradavice
    I grudnjak me smeta 
    Al zna se to meni desit 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Joja 🙏
    11. Siječanj 2021. 11:04

Sanjarka88 🐰

Joja💙

Zenice moje dobro jutro…. Danas sam ko pregazena !!!! Nisam mogla spavat skoro uopce!!! Malo sam kasnila s mjerenjem tempice pa sam si u ff zapisala za 0.1 stupanj manje…. Moze li nesanica bit simptom hehe… Prijavljujem jos uvijek bolne cicke…
    Da cujem vase simptome?

Nistaaaaa

Bolne cice, bradavice
    I grudnjak me smeta
    Al zna se to meni desit

Aj ti svejedno zalijepi jutrasnju trakicu :) 
    Tampica se jos uvijek drzi :) znam da ti je tako znalo vec bit al opet sam optimisticna

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

3sreca
    11. Siječanj 2021. 11:07

Draga Sayuri, pa gdje si? 🧐

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Anchy_23 🌈 🌸
    11. Siječanj 2021. 11:10

Joja💙

Da cujem vase simptome?

Hijooj ne znam sto da ti kazem...ni cicke tj bradavice nisu vise tako osjetljive. Niti sam nocas sanjala glupoti. Osjecam se bas dobro, bez simptoma. Pisem si ja u jednu tekicu ovako kao neke mozebitne simptome, ali toliko su glupi kad ih procitam da shvatim da vjerovatno umisljam hahaha 

enaaa1
    11. Siječanj 2021. 11:10

Mene je Sayuri pomamila pa sam test jutros pisnula.. 
    Nema nistaaaa, ali nisam drugo ni ocekivala jer sam 7dpo.. mozda u cetvrtak bude nekih promjena 🥲🥲
    https://ibb.co/61555FT

Sayuri javiiiii seeeee

11. Siječanj 2021. 11:20

Drzim 🤞 svima koji se testiraju da dobe plusice....a ovi koje ste to obavile rekla bi da je jos rano za neki pravi plusic...ja svugdi vidim sjene...pa i kod enaaa1.
    Al to sam ja.....😊....Lucky kad ulovim pik hoces i mene staviti na odbrojavanje...malo sam se i pozelila biti tamo 🤭. Posto zbog Korone ne mozemo do 3 mj na transfer, nitko nam nemre zabraniti kucnu radinost 🤣🤣🤣🤣. 

Joja 🙏
    11. Siječanj 2021. 11:49

E sad sam vec nervozna!!! Gggdddjjjeee sssssiiii sayuri ahhaahha... Uljepsaj nam dan !!! :D

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Pokloncic13
    11. Siječanj 2021. 11:59

Cure ovak čitam svačije postove,vi ste oličenje optimizma i vedrine. Ima nas sa svakakvim pričama,dugotrajnim borbama,tragedijama,čekanjima normalnog ciklusa,ali ovoliku dozu optimizma da je svaka zadržala E to je stvarno lijepo i obećavajuće. Kako god ovaj ciklus prošao,treba biti pozitivan i nasmijan i zato i jeste ovako zakon ❤️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Anchy_23 🌈 🌸
    11. Siječanj 2021. 12:09

Tako je Pokloncic. Strpljenja strpljenja i jos malo strpljenja + puno ljubavi i uz malo dobre volje i pozitive sve ce se rijesiti. 
    Nada i moj M je to sto me guraju. Doci ce nasa zlata, ne znam kada ali hoce. 
    Imam u obitelji slucaj gdje je od M daljnja sestricna nakon 6 god borbe sada u 36-toj godini trudna i roditi ce za 3 mj. Isla je na ivf ali nema to veze. Poanta je da nije odustala a imala je trnovit put i puno izgubljenih andelcica. 
    Nadam se da niti jedna od vas nece morati proci nista tesko vise i da cemo uskoro sve biti okruglice na trudnickim temama.

SAYURI
    11. Siječanj 2021. 12:11

Gdje goori?🤣
    Nazalost nemam za vas nikakve konkretne vijesti, trakica jos uvijek baca onu evaporacijsku, doduse sada se pojavi malo brze nego prije, a Utra isto ima jako jako svijetlu drugu liniju. Postavim vam slike kasnije, haos od jutros na poslu, izletila sam jutros, kasnila...😘😘

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.