Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Listopad 2020. 08:52

Lucky🍀

A promatram ja malo statistiku svojih ciklusa i pazite kako mi ide lutealna fazahttps://ibb.co/CWsjCkD
    Ovaj ciklus mozda mogu ocekivat da je 16 dana 🤔

Bit ce vezano uz lijevi i desni jajnik odnosno kako koji ovulira taj mjesec 
    Meni je uvijek 14 dana. Al prepoznam koji ovulira po ranoj ili kasnoj ovulaciji

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Maryy29
    12. Listopad 2020. 11:00

Cure meni 9dana do ne dobijanja, i opet imam gust iscjedak 🤔, iako sam bila uhvatila pik ima pet dana

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

Matkiša 😎
    12. Listopad 2020. 12:30

Obavila, O se još nije dogodila ali kažu da je to ok, da će biti danas popodne.. Bolje da plivači čekaju nego da je puknuo folikul... Držite fige 😘😘

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Maša🤰🏼
    12. Listopad 2020. 12:37

Bok curee ajmeee koliko sam uzbudena da ovo konacno pišem 😂😂😂 pozitivan testic stiže O ajmeee krecemo u akciju tj spontano smo krenuli jucer jer se meni baš dalo i bas sam komentirala kako se vj blizi O konacno ii takoo jeeee.
    Pocela sam vristat po kuci kad sam ugledala smajlic 😂😂😂
    https://ibb.co/VDX7NSL

Mogu onda na listu za definitivno NE dobit 27.10. 
    I mogu vam rec da sam bas optimisticna ovaj mjesec , pijem folacin, izbacila kruh, tjesteninu i gluposti, kupila sve neke preparatice za intimno podrucje ( prirodne dnevne uloske nakon seksa, prirodni sampon , kremice, kremica cajevca i svasta nesto 😂😂😂) 
    Drzite mi 🤞 na najjace ❤️❤️❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Listopad 2020. 12:59

Mašoo držim fige  samo u akciju sad pa da bude plus ko kuca!

Matkiša 😎
    12. Listopad 2020. 13:08

Vozili me u liftu u kojem nisu smjeli, tj u kojem se vozila žena zaražena Covidom, a na vratima od lifta lijepo pisalo ne ulaziti u ovaj lift.  I sad razmišljam eto o tome, i ako sam se zarazila bit će problema 🤬🤬

6tt+2 imamo 💗

Mallla
    12. Listopad 2020. 13:16

Dobar dan cure, meni dani i dalje nastavljaju biti ludi i užurbani!
    Mattan... Pa ne možeš vjerovat koji su to propustiii.... Katastrofa aaa.... Ajd probaj ne mislit o tome... Neće bit problema!
    Maša navali na dragog... Akcija i samo akcija! 
    Anchy a šta ćeš oni stariji tako puknu glupost ne razmišljajući! Probaj mislit prema naprijed o novim šansama a ne unatrag! 
    Kod mene je cure zanimljivo.... FF nije označio O al ja brojim da sam danas 12dpo! Kupujem danas test da ujutro napravim! Imam pozitivne LH trakice već 2 dana... A i više da su dosta tamne.... Mislila saž da je alkohol, pa da je možda tek O... Al na kraju mislim da sam možda napokon trudna! Simptoma nemam osim velikih čvrstih grudi! 

url=https://lilypie.com]

Matkiša 😎
    12. Listopad 2020. 13:24

Mallla

Dobar dan cure, meni dani i dalje nastavljaju biti ludi i užurbani!
    Mattan… Pa ne možeš vjerovat koji su to propustiii…. Katastrofa aaa…. Ajd probaj ne mislit o tome… Neće bit problema!
    Maša navali na dragog… Akcija i samo akcija!
    Anchy a šta ćeš oni stariji tako puknu glupost ne razmišljajući! Probaj mislit prema naprijed o novim šansama a ne unatrag!
    Kod mene je cure zanimljivo…. FF nije označio O al ja brojim da sam danas 12dpo! Kupujem danas test da ujutro napravim! Imam pozitivne LH trakice već 2 dana… A i više da su dosta tamne…. Mislila saž da je alkohol, pa da je možda tek O… Al na kraju mislim da sam možda napokon trudna! Simptoma nemam osim velikih čvrstih grudi!

Zvuči odlično 🤞🤞🤞

6tt+2 imamo 💗

Mallla
    12. Listopad 2020. 14:39

https://ibb.co/ySbzVp3
    Evo ovako izgledaju trakice zadnja dva dana, svaki urin! Znači po 4 bi radila i sve ovakve i tamnije, pa čak i 1 jutarnji urin! 

url=https://lilypie.com]

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Listopad 2020. 14:42

Malla meni to izgleda jako jako obecavajuce  mislim da je T u pitanju 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani