Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    3sreca
    11. Listopad 2020. 20:11

Pozdrav cure, evo i mene nakon 100 godina. Ne stizem nista. Kcerkica krenula u jaslice a ja na posao i odjednom, doslovno, nemam vremena ni za pisnuti test 🙈
    Prvo da cestitam plusicima 🎊🎊🎊🎊. Tonka i Mia, neka je sa srecom i da bude dosadna 😉
    Cure, ovaj mjesec ocekujem puno plusica, krajnje je vrijeme. Ajmo, Lucky, Mattan, Mallla, ma sve redom!
    Ja sam tek jucer i danas uspjela pisnuti i Boga mi sam ga uhvatila. Veceras betoniranje 🤭
    https://ibb.co/3RZd6vG
    P.s. ovo je treci mjesec da koristim trakice. Primjetila sam da peak / O ide jedan dan unazad po mjesecu. Prvi mjesec 18DC, prosli mjesec 17DC a ovaj evo 16 DC.

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

3sreca
    11. Listopad 2020. 20:12

Ispravka za ovaj mjesec. Ovaj je 16-17DC.
    Mada to nista i ne mora znaciti.

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Sanjarka88
    11. Listopad 2020. 21:41

3sreca

Pozdrav cure, evo i mene nakon 100 godina. Ne stizem nista. Kcerkica krenula u jaslice a ja na posao i odjednom, doslovno, nemam vremena ni za pisnuti test 🙈
    Prvo da cestitam plusicima 🎊🎊🎊🎊. Tonka i Mia, neka je sa srecom i da bude dosadna 😉
    Cure, ovaj mjesec ocekujem puno plusica, krajnje je vrijeme. Ajmo, Lucky, Mattan, Mallla, ma sve redom!
    Ja sam tek jucer i danas uspjela pisnuti i Boga mi sam ga uhvatila. Veceras betoniranje 🤭
    P.s. ovo je treci mjesec da koristim trakice. Primjetila sam da peak / O ide jedan dan unazad po mjesecu. Prvi mjesec 18DC, prosli mjesec 17DC a ovaj evo 16 DC.

Sretnoooo 🤞🤞🤞🤞❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Matkiša 😎
    11. Listopad 2020. 22:03

Omg, ja bila u gostima i na kraju nisam ni stigla trakicu napraviti, ali nije ni bitno.. Piknula  sam štopericu sada i ujutro smo na postupku 🤞🤞🤞
    Jel ima netko uskoro za testić? Da lovimo sjene ujutro ili debele pluseve 🥰

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

3sreca
    11. Listopad 2020. 22:18

Mattan

Omg, ja bila u gostima i na kraju nisam ni stigla trakicu napraviti, ali nije ni bitno.. Piknula sam štopericu sada i ujutro smo na postupku 🤞🤞🤞
    Jel ima netko uskoro za testić? Da lovimo sjene ujutro ili debele pluseve 🥰

Mattan ,sretno sutra. Drzim fige da je ovo tvoj mjesec 🤰🤞

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

3sreca
    11. Listopad 2020. 22:19

Sanjarka88 🦋

3sreca

Sretnoooo 🤞🤞🤞🤞❤️

Hvala Sanjarka. Idemo hrabro 👍
    Kako si ti?
    Ovih dana nista skoro nisam stigla da vas citam 😥

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Mallla
    12. Listopad 2020. 06:53

ODBROJAVANJE 10/2020
    Tonka55 - 11.10.2020. - ❤️➕
    Mallla - 14.10.2020. - 2 dana ❤️
    Tina25 - 17.10.2020. - 5 dana ❤️
    Maryy29 - 21.10.2020. - 9 dana ❤️
    Dreamer97 - 24.10.2020. - 12 dana❤️
    3sreca - 26.10.2020. - 14 dana❤️
    Sanjarka88 - 31. 10.2020. - 19 dana ❤️
    Kiky - 31.10.2020. - 19 dana ❤️
    ODBROJAVANJE 11/2020
    Anitram1982 - 1.11.2020. - 20 dana ❤️
    Malala - 2.11.2020.- 21 dan ❤️
    LHbaby - 4.11.2020.- 23 dana ❤️
    Lucky - 9.11.2020. - 28 dana ❤️
    Ana0310 - 11.11. 2020. - 30 dana ❤️
    LenaEna - 

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    12. Listopad 2020. 08:03

3sreca

Sanjarka88 🦋

3sreca

Sretnoooo 🤞🤞🤞🤞❤️

Hvala Sanjarka. Idemo hrabro 👍
    Kako si ti?
    Ovih dana nista skoro nisam stigla da vas citam 😥

Dobro je. Preskačemo i ovaj ciklus jer jos nisam obavila pregled a o samo sta nije. Al nema veze. Ima jos ciklusa pred nama kao u priči 🤞🙂

Mattan sretno 🤞🤞🤞🤞

Mallla sto je kod tebe? Vidim tempica lipo skocila 👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Listopad 2020. 08:46

Hej curke!
    Evo mene, bila sam za vikend kod sveki u slavoniji! Citala sam vas  ali nisam stigla tipkati.
    Ja cu u srijedu do gin. pa cemo vidjeti sto i kako. Znam da ovako cekajuci gubim samo vrijeme. Neka pogleda pa ako nema ni O ni M na vidiku onda duphaston i poslije toga redovni pregled papa, brisevi pa cu s njom vidjeti da li cu klomifen ili nesto... 

Sad mi je krivo ko psu sto nismo odmah mjesec dva nakon poroda kad mi je sve bilo ok i kad sam imala O krenuli na novu bebu. Ne znam sta sam ja tad mislila i di mi je glava bila Bas sam tupava

Btw da vam ispricam..dosli mi kod svekrve i svekra u slavoniju i dragi dode na ideju kao mogli bi mogli sa njegovima na rucak. Posto ne idu nikuda ne izlaze cesto, stalno su u poslu nekakvom. Predlozili smo im to, a moja svekrva prvo sto je rekla je bilo : '' a slavite nesto?'' jasno aludirajuci na to da sam mozda opet trudna pa sad kao vodimo ih na rucak da proslavimo. 
    A meni ono,  kao da me je netko kantom hladne vode zalio. Odmah mi vise nije bilo ni do druzenja ni nicega. A bas sam bila dobre volje...
    Dobro brzo mi je hrana popravila raspolozenje hahaha. A ljudi svasta kazu jasno mi je to. Ne zna ona kakva je situacija jer joj ne govorim nista. Nemam s njom takav odnos.

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Listopad 2020. 08:49

Sanjarka kao sto kazes ima ciklusa ohoho biti ce jedan dobitan. Samo strpljenja
    Lucky tebi se bas ta lutealna lijepo izmjenjuje. Mogla bi biti na 16 ovaj put

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani