Pozdrav cure, evo i mene nakon 100 godina. Ne stizem nista. Kcerkica krenula u jaslice a ja na posao i odjednom, doslovno, nemam vremena ni za pisnuti test 🙈
Prvo da cestitam plusicima 🎊🎊🎊🎊. Tonka i Mia, neka je sa srecom i da bude dosadna 😉
Cure, ovaj mjesec ocekujem puno plusica, krajnje je vrijeme. Ajmo, Lucky, Mattan, Mallla, ma sve redom!
Ja sam tek jucer i danas uspjela pisnuti i Boga mi sam ga uhvatila. Veceras betoniranje 🤭
https://ibb.co/3RZd6vG
P.s. ovo je treci mjesec da koristim trakice. Primjetila sam da peak / O ide jedan dan unazad po mjesecu. Prvi mjesec 18DC, prosli mjesec 17DC a ovaj evo 16 DC.
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Ispravka za ovaj mjesec. Ovaj je 16-17DC.
Mada to nista i ne mora znaciti.
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Pozdrav cure, evo i mene nakon 100 godina. Ne stizem nista. Kcerkica krenula u jaslice a ja na posao i odjednom, doslovno, nemam vremena ni za pisnuti test 🙈
Prvo da cestitam plusicima 🎊🎊🎊🎊. Tonka i Mia, neka je sa srecom i da bude dosadna 😉
Cure, ovaj mjesec ocekujem puno plusica, krajnje je vrijeme. Ajmo, Lucky, Mattan, Mallla, ma sve redom!
Ja sam tek jucer i danas uspjela pisnuti i Boga mi sam ga uhvatila. Veceras betoniranje 🤭
P.s. ovo je treci mjesec da koristim trakice. Primjetila sam da peak / O ide jedan dan unazad po mjesecu. Prvi mjesec 18DC, prosli mjesec 17DC a ovaj evo 16 DC.
Sretnoooo 🤞🤞🤞🤞❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Omg, ja bila u gostima i na kraju nisam ni stigla trakicu napraviti, ali nije ni bitno.. Piknula sam štopericu sada i ujutro smo na postupku 🤞🤞🤞
Jel ima netko uskoro za testić? Da lovimo sjene ujutro ili debele pluseve 🥰

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Omg, ja bila u gostima i na kraju nisam ni stigla trakicu napraviti, ali nije ni bitno.. Piknula sam štopericu sada i ujutro smo na postupku 🤞🤞🤞
Jel ima netko uskoro za testić? Da lovimo sjene ujutro ili debele pluseve 🥰
Mattan ,sretno sutra. Drzim fige da je ovo tvoj mjesec 🤰🤞
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Sretnoooo 🤞🤞🤞🤞❤️
Hvala Sanjarka. Idemo hrabro 👍
Kako si ti?
Ovih dana nista skoro nisam stigla da vas citam 😥
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
ODBROJAVANJE 10/2020
Tonka55 - 11.10.2020. - ❤️➕
Mallla - 14.10.2020. - 2 dana ❤️
Tina25 - 17.10.2020. - 5 dana ❤️
Maryy29 - 21.10.2020. - 9 dana ❤️
Dreamer97 - 24.10.2020. - 12 dana❤️
3sreca - 26.10.2020. - 14 dana❤️
Sanjarka88 - 31. 10.2020. - 19 dana ❤️
Kiky - 31.10.2020. - 19 dana ❤️
ODBROJAVANJE 11/2020
Anitram1982 - 1.11.2020. - 20 dana ❤️
Malala - 2.11.2020.- 21 dan ❤️
LHbaby - 4.11.2020.- 23 dana ❤️
Lucky - 9.11.2020. - 28 dana ❤️
Ana0310 - 11.11. 2020. - 30 dana ❤️
LenaEna -

url=https://lilypie.com]
Sretnoooo 🤞🤞🤞🤞❤️
Hvala Sanjarka. Idemo hrabro 👍
Kako si ti?
Ovih dana nista skoro nisam stigla da vas citam 😥
Dobro je. Preskačemo i ovaj ciklus jer jos nisam obavila pregled a o samo sta nije. Al nema veze. Ima jos ciklusa pred nama kao u priči 🤞🙂
Mattan sretno 🤞🤞🤞🤞
Mallla sto je kod tebe? Vidim tempica lipo skocila 👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hej curke!
Evo mene, bila sam za vikend kod sveki u slavoniji! Citala sam vas ali nisam stigla tipkati.
Ja cu u srijedu do gin. pa cemo vidjeti sto i kako. Znam da ovako cekajuci gubim samo vrijeme. Neka pogleda pa ako nema ni O ni M na vidiku onda duphaston i poslije toga redovni pregled papa, brisevi pa cu s njom vidjeti da li cu klomifen ili nesto...
Sad mi je krivo ko psu sto nismo odmah mjesec dva nakon poroda kad mi je sve bilo ok i kad sam imala O krenuli na novu bebu. Ne znam sta sam ja tad mislila i di mi je glava bila Bas sam tupava
Btw da vam ispricam..dosli mi kod svekrve i svekra u slavoniju i dragi dode na ideju kao mogli bi mogli sa njegovima na rucak. Posto ne idu nikuda ne izlaze cesto, stalno su u poslu nekakvom. Predlozili smo im to, a moja svekrva prvo sto je rekla je bilo : '' a slavite nesto?'' jasno aludirajuci na to da sam mozda opet trudna pa sad kao vodimo ih na rucak da proslavimo.
A meni ono, kao da me je netko kantom hladne vode zalio. Odmah mi vise nije bilo ni do druzenja ni nicega. A bas sam bila dobre volje...
Dobro brzo mi je hrana popravila raspolozenje hahaha. A ljudi svasta kazu jasno mi je to. Ne zna ona kakva je situacija jer joj ne govorim nista. Nemam s njom takav odnos.
Sanjarka kao sto kazes ima ciklusa ohoho biti ce jedan dobitan. Samo strpljenja
Lucky tebi se bas ta lutealna lijepo izmjenjuje. Mogla bi biti na 16 ovaj put
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji