Hvala ❤❤Ne znam. 🙈🤷♀️Vidit cemo u utorak oce li se razviti. Moram sa muzem jos porazgivarati i donjet odluku ukoliko ih bude ostalo 2 sta cemo. A moramo vidit sta ce reci i doktor.
Dvoje je ipak veća odgovornost 🙈 Ali ja bi bolje dvoje nego ni jedno… Ali teška je odluka, sretno i mudro 🧡
Ja se slažem s tobom, bome je odgovornost, ali rađe bih i to nego ništa, svakako Martina dobro promisli, navijamo za tebe 🧡
Razmislit cemo dobro iako je moj M vec izrazio zelju jos prije kad smo pricali da bi dvoje vratio kad bi imali izbor. Tako da mislim da znam kako ce to zavrsiti. Ne bojim se ja bliznacke trudnoce. Hvala Bogu odmah zgradu pored nase zivi njegova obitelj i znam da bi imali svu mogucu pomoc.
Martina, to su lipe vijesti, jel bi to onda u utorak ako sve bude ok vec bile blastociste? Drzim fige 🤞🏻 Pijes sta sad da zadebljas endometrij ili ?
Svakako vas pratim žene, Lucky, drzim fige ovaj misec.
Također, svim ostalima želim puno sreće.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Martina, to su lipe vijesti, jel bi to onda u utorak ako sve bude ok vec bile blastociste? Drzim fige 🤞🏻 Pijes sta sad da zadebljas endometrij ili ?
Da da blastociste bi bile. Dobila sam jedino Cyclogest 400 mg vaginalete (progesteron) 1 x na dan, uvecer prije spavanja. Malo pijem sok o cikle i to je to.
Da da blastociste bi bile. Dobila sam jedino Cyclogest 400 mg vaginalete (progesteron) 1 x na dan, uvecer prije spavanja. Malo pijem sok o cikle i to je to.
Ne može se puno dokučit priko poruka, al nekako mi djeluješ opušteno. A možda se i varam, no čim ne piješ tisuću i jednu mućkalicu činiš mi se takvom.
Svakako je to najbolji način za nosit se sa situacijom i uistinu ti želim da sve bude ok i plusić ko kuća. Pretpostavljam da se od blastice moze vec 9. dan testirat, pa ces znat brzo. 😊
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Martina mislimo na tebe i tvoje dvije točkice.... Navijam za double trouble ❤️ Baš sam uzbuđena oko tebe i razvoja situacije!
Maja12344 pa misliž da bi tebala dobiti za 14 dana otprilike, ma ne bi trebala na 8dpo nikako... 10 može proć al 8 neee... Mislim ako se i dogodi da je 8 onda treba provjerit zašto je tako kratko. I po opisu mi se čini da je prava jaka O u pitanju pa želim ti da uhvatiš zeku.
url=https://lilypie.com]
Mallla hvala . Zato kazem moram vidjeti sto ce biti ovaj mjesec je prosli mi se jako kratko pokazala lut.faza sto me i prepalo malo pa sam mislola da mozda nisam nešto dobro pogodila ne znam ... Ali ovo je O def jer po svemu mi daje naznake. Samo me sad zanima je O tek nastupa kroz 24h ili je ovo sad O? Ja se ispričavam na glupim pitanjima
Ne može se puno dokučit priko poruka, al nekako mi djeluješ opušteno. A možda se i varam, no čim ne piješ tisuću i jednu mućkalicu činiš mi se takvom.
Svakako je to najbolji način za nosit se sa situacijom i uistinu ti želim da sve bude ok i plusić ko kuća. Pretpostavljam da se od blastice moze vec 9. dan testirat, pa ces znat brzo. 😊
Znas sta...jednostavno shvatis kroz vrijeme da ne mozes utjecat na neke stvari. Od sekiranja i zivciranja nemam nista. Mogu samo izluditi. Na kraju ce biti kako ce biti. Ne nepijem nista posebno osim Femibionplanung. I to zbog vitamina i folne. I da 9 dan mogu vec uraditi test 🤭
Martina bas me ovo veseli ❤️ naravno da ces vratit obe 😍 ma divno eto. Svu srecu ti zelim ❤️
Sara kako si? 🤗
Kod mene cini mi se jajnici se bude 😍
https://ibb.co/198KtHP
Nadam se da ce doc do pika i o pa da za 2 tjedna stize m, a onda u nove pobjede ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Martina mislimo na tebe i tvoje dvije točkice…. Navijam za double trouble ❤️ Baš sam uzbuđena oko tebe i razvoja situacije!
Maja12344 pa misliž da bi tebala dobiti za 14 dana otprilike, ma ne bi trebala na 8dpo nikako… 10 može proć al 8 neee… Mislim ako se i dogodi da je 8 onda treba provjerit zašto je tako kratko. I po opisu mi se čini da je prava jaka O u pitanju pa želim ti da uhvatiš zeku.
❤❤
Martina bas me ovo veseli ❤️ naravno da ces vratit obe 😍 ma divno eto. Svu srecu ti zelim ❤️
Sara kako si? 🤗
Kod mene cini mi se jajnici se bude 😍
https://ibb.co/198KtHP
Nadam se da ce doc do pika i o pa da za 2 tjedna stize m, a onda u nove pobjede ❤️
Hvala ❤ evo bas me muz zvao sad zvao...kaze : pa naravno da vracamo oba 🙈🤭😁
Sortiraj odgovore
Najstariji