Pozdrav cure..gdje kupujete lh trakice i kakve osjetljivosti su vam se pokazale najbolje
Lucky, toliko sam sretna zbog tebe da ti ne mogu opisati. Zelim da ju ponovo ne dobijes narednih 9 mjeseci zbog najljepseg razloga 😁
Sara, super sretna zbog tebe i male mrvice ❤️
Mallla, zao mi je ako je to pocetak M. Ali hej, novi ciklus nova nada 🤞
Sanjarka, kako si?
P.s. malo sam se iskljucila prethodnih dana. Rodjendan curici, pa jaslice, pa prehlada pa priprema za posao nakon godinu i pol 🤦
Danas je 12DC pa cu vjerojatno sutra poceti sa trakicama…
🤗
Dobro sam.
Jucer bilo opet oskudnije krvarenje, danas jace uz izljeve. Al nema jos ugrusaka bi bolova
Tako da nista jos od ciscenja ocito 😔
Jedva cekam da sve zavrsi
Vjerujem ti. Moj spontani je bio tako brzo gotov da nisam mogla vjerovati da je to uopce moguce.
Imala smedjarenje ujutro, poslijepodne oko 3 otisla kod dr, kaze sve je to normalno, na uzv se vidi otkucaj srca, i nema razlog za paniku. Otisla na rucak sa MM, dosla kuci oko 7 nevecer. Otisla na wc i imala sta vidjeti. Full flow kao 2 dan M. Vratila se kod iste dr, ona gleda uzv i kaze "nema vise ploda, sve je otislo, ne moras na kiretazu". Mrtva hladna. Nisam imala bolove nikakve. U glavi sam uzasna bila, ali u jednu ruku, kada je vec moralo tako biti, pa neka je odmah i sve tako brzo otislo.
Od srca ti zelim da to sto prije prodje i da zaboravis na to grozno iskustvo.
Ne mozes vjerovat.
Pa jel su ti ono ispali komadi i to? Ipak si bila 9tt?
Kolkko ti je trajalo krvarenje ukupno i kojim intenzitetom?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lucky ovo je za slavit ☺️☺️ Napokooon 😘😘 sad držim fige da sve bude normalno
Lucky, toliko sam sretna zbog tebe da ti ne mogu opisati. Zelim da ju ponovo ne dobijes narednih 9 mjeseci zbog najljepseg razloga 😁
Sara, super sretna zbog tebe i male mrvice ❤️
Mallla, zao mi je ako je to pocetak M. Ali hej, novi ciklus nova nada 🤞
Sanjarka, kako si?
P.s. malo sam se iskljucila prethodnih dana. Rodjendan curici, pa jaslice, pa prehlada pa priprema za posao nakon godinu i pol 🤦
Danas je 12DC pa cu vjerojatno sutra poceti sa trakicama…
🤗
Dobro sam.
Jucer bilo opet oskudnije krvarenje, danas jace uz izljeve. Al nema jos ugrusaka bi bolova
Tako da nista jos od ciscenja ocito 😔
Jedva cekam da sve zavrsi
Vjerujem ti. Moj spontani je bio tako brzo gotov da nisam mogla vjerovati da je to uopce moguce.
Imala smedjarenje ujutro, poslijepodne oko 3 otisla kod dr, kaze sve je to normalno, na uzv se vidi otkucaj srca, i nema razlog za paniku. Otisla na rucak sa MM, dosla kuci oko 7 nevecer. Otisla na wc i imala sta vidjeti. Full flow kao 2 dan M. Vratila se kod iste dr, ona gleda uzv i kaze "nema vise ploda, sve je otislo, ne moras na kiretazu". Mrtva hladna. Nisam imala bolove nikakve. U glavi sam uzasna bila, ali u jednu ruku, kada je vec moralo tako biti, pa neka je odmah i sve tako brzo otislo.
Od srca ti zelim da to sto prije prodje i da zaboravis na to grozno iskustvo.
Ne mozes vjerovat.
Pa jel su ti ono ispali komadi i to? Ipak si bila 9tt?
Kolkko ti je trajalo krvarenje ukupno i kojim intenzitetom?
Taj dan kada je sve izaslo je bilo kao prava M sa malim ugruscima. Vjerujem da je plod ispao jer sam sjedila na wcu ali nisam vidjela jer sam se instantno zaledila kada sam ugledala ogromnu kolicinu krvi na papiru nakon brisanja. Krvarenje je trajalo 6-7 dana. To me nista nije bolilo. Dobila sam neki antibiotik i ergometrin (za vracanje maternice). Ne sjecam se koliko dugo sam ih pila. Kada sam pocela sa ergometrin terapijom, to me malo bolilo, ono kao menstrualni grc. Trajalo je par dana i gotovo. Od tog dana pa za 30 dana sam ponovo dobila M. To je sve bilo u 3em mjesscu a ostala trudna ponovo u 11om.
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Cure, nisam stizala da si javim. Dobila nazalost evo 3 dan prosao jos 2 i kraj. Nabavila lh trakice pa u lov ovog ciklusa za sve
Jutro žene moje. 12 doo a test bijel ko snijeg https://ibb.co/Y8DCQY5
A grudi ubijaju za poludit, jučer sam morala obući sportski grudnjak lagani skroz na posao nisam mogla ih nagurat u grudnjak. 🤦🤦 Aj ti sad budi pametan
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
ODBROJAVANJE 9/2020
Ana0310 - 02.09.2020 - kasni ❤️
Mmarie - 04.09.2020 - kasni ♥️
SAYURI - 04.09. 2020 -❤️ ➕
Mallla - 7.9. 2020 - 0 dana ❤️
InnaAH - 15.09.2020 - 8 dana❤️
Jelenajelena - 16.09. 2020 - 9 dana ♥️
Tina 25 - 16.09.2020. - 9 dana ❤️
Curly - 16.9.2020. - 9 dana ❤️
Negro22 - 18.09.2020 - 11 dana ❤️
Olive 20.09.2020. - 13 dana ❤️
3sreca - 27.09.2020 - 20 dana❤️
chiAn - 28. 09. 2020 - 21 dan ❤️
ODBROJAVANJA 10/2020
Anitram1982 - 02.10.2020 - 26 dana ❤️
Malalala - 02.10.2020. - 26 dana ❤️
Maša -
Lucky -
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure..gdje kupujete lh trakice i kakve osjetljivosti su vam se pokazale najbolje
Uhhh, svagdje nabavljam, ebay (najčešće), plus ili minus, njuškalo, Miller, DM. Najdraže mi je koristiti što manje osjetljive tj. 20ml i 40 ml. Alnsad to je sve ovisno kako kome što paše.
LenaEna žao mi je da je došla M. Sad kad si naoružana spremna si za nove pobjede 😉
Kaća a jbmu i minusu. Kad je minus prije dana očekivane M ja uvik mislim da je još rano, a realno rjetko kome se ipak situacija pretvori u plus. Ka se nadam da si ti taj rijetko tko.
Kod mene M u pripremi za poteć, nešto brljavi već 2 dana al nikako da krene kako treba. Pa se nadam da će danas poteć tako da što prije završi.
Ma bome je za slavit kad konacno vidis normalan dc 😂 koliko god da se veselim iducem ciklusu uz klomifen i doktora toliko me opet neka frkica lovi kakve sam srece da opet nesto nece bit dobro 🙈
Nemoj se vec unaprijed brinuti, probaj se opustiti i cim budes vjerovala da ce sve biti u redu tako i bude
ja sam bas jucer pisala na temu tko planira, pa me je sanjarka malo utjesila, jucer sam dobila smajlic na cb pa smo se bacili na posao 3x :D nazalost od danas je m na putu i vraca se u srijedu tek, kemijala sam kako da hopsamo i danas jer je et sutra vjv ovulacija al evo stanje je takvo da ako se sto dogodi dogodit ce se radi jucerasnjeg hopsanja
postavim sliku trakica
Sortiraj odgovore
Najstariji