Nema predaje kakav god da je ishod 💪🏼
Vidim u potpisu da pijes vrkutu. Stani malo sa njom sad, pa pocni kad ode M.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Hej, 24 dc mi je danas napokon se pojavio nrki iscjedak.. Bijeli gusti u jendom momentu sam bas osjetila... Nadam se da je onaj trudnicki al sumnjam
😶🤞
Nema predaje kakav god da je ishod 💪🏼
Vidim u potpisu da pijes vrkutu. Stani malo sa njom sad, pa pocni kad ode M.
Na zapovijed sefice 😁😘
Haha, ma da ti ne produži ciklus bezveze.
Sanjich, samo polako.Držim fige da je trudnički iscjedak 😁🙏🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Hej, 24 dc mi je danas napokon se pojavio nrki iscjedak.. Bijeli gusti u jendom momentu sam bas osjetila… Nadam se da je onaj trudnicki al sumnjam
😶🤞
E piše ti u potpisu da radite godinu dana na bebi. Šta to točno znači? Da god dana ne pazite nego da ciljate baš svaki mj?
👩33g
👨42g
👦4g
Hej, 24 dc mi je danas napokon se pojavio nrki iscjedak.. Bijeli gusti u jendom momentu sam bas osjetila… Nadam se da je onaj trudnicki al sumnjam
😶🤞
E piše ti u potpisu da radite godinu dana na bebi. Šta to točno znači? Da god dana ne pazite nego da ciljate baš svaki mj?
3 god ne pazimo, 1 ciljamo..
A jbmu Lucky, pa baš sve simptome imaš...kako ti grudi?jesu se opustile ili su i dalje napete?
Mari Kokosici je kasnila 4 dana i testovi su joj stalno bili negativni i onda pozitivan...nekome pokaze i 12dpo, a nekome tek nakon nekoliko dana kašnjenja...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Ja sad u kalendaru vidim prosli put mi je pokazalo sjenu na 23dc a O bila 15 dan. Stvarno sam sama sebi zvucala ko trol.
A prvi put kad je bio spontani na dan kasnjenja sam jedva takvu sjenu imala, dakle 29dc.
Tako da to nista ne znaci. Mozda se jos promijeni situacija, Lucky drzim fige 🤞
Not that fensi, ekšli..
Meni danas stize 10 One Step testova za T. Nek mi je Bog na pomoci s iskusenjem 😂
Prvi put sam njih kupila pa recite mi, kakvi su?
Not that fensi, ekšli..
Lucky 😪 bas sam bila uvjerena
Al jos nista nije gotovo 🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji