Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    24. Kolovoz 2020. 14:00

Hej Maja dobrodošla, sliku uploudaš na stranici ibb.com pa link zaljepiš ovdje. 
    Pik na LH trakici znači da će Ovulacija nastupiti u slijedećih 12 do 24 sata otprilike, a općenito od porasta LH u roku 36 do 48 sati. Pik je kada je testna crtica tamnija od kontrolne crte. 
    Naravno da je moguće da odnos od 2-3 dana prije O bude dobitan, sad se vrijedi nadati, sve drugo je viša sila!
    Oooo Mattan28 čekamo sjenice ❤️🙏 navijamo za jednu. E neznam za te prima stick nisam nešto s njima baratala. Al vjerujem da bi svaki na 12dpo pokazao ako je Trudnoća tu. 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    24. Kolovoz 2020. 14:02

Leoni ja bi rekla da ti je sve odlično, sve je unutar referentnih vrijednosti! 

Maajaa12344
    24. Kolovoz 2020. 14:44

Mallla

Pik na LH trakici znači da će Ovulacija nastupiti u slijedećih 12 do 24 sata otprilike, a općenito od porasta LH u roku 36 do 48 sati. Pik je kada je testna crtica tamnija od kontrolne crte.
    Naravno da je moguće da odnos od 2-3 dana prije O bude dobitan, sad se vrijedi nadati, sve drugo je viša sila!
    Oooo Mattan28 čekamo sjenice ❤️🙏 navijamo za jednu. E neznam za te prima stick nisam nešto s njima baratala. Al vjerujem da bi svaki na 12dpo pokazao ako je Trudnoća tu.

https://ibb.co/HG1jNrF

Evo nadam se da je uspjelo 😊
    Hvala na dobrodošlici 🤗🤗

Matkiša 😎
    24. Kolovoz 2020. 15:16

Leoni meni to izgleda ok, ali sad si me zabunila, zar nisi nedavno već vadila hormone? Ili je to bio netko drugi 🤔

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Mallla
    24. Kolovoz 2020. 15:18

Maajaa12344

Mallla

https://ibb.co/HG1jNrF

Evo nadam se da je uspjelo 😊
    Hvala na dobrodošlici 🤗🤗

Ova desna trakica je definitivno pik! Znači Ovulacija nastupa iza toga unutar 24h! Kako kome, to je ipak teže malo odrediti! 

• BruNa
    24. Kolovoz 2020. 17:06

Ja mislim da se progesteron vadi 21 dan ciklusa. 

Maša🤰🏼
    24. Kolovoz 2020. 17:18

Leoni ženooo udahni hahaha idi nekamo, na more u planine u prirodu . Odmakni malo misli  poludit ćes ženo <3

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

anabelaaaa
    24. Kolovoz 2020. 17:35

Ko se razumije u lh trakice...Ima li smisla raditi trakice dva puta u danu..ako je npr druga crta dosta tamna Ali jos ne kao kontrolna I radjena oko 12h..Da li ponoviti opet npr oko 19h ili ipak bolje sutra?Prosli mjesec mi je pik bas bio naglo..od skroz svjetle crte,sljedeci dan fuul I onda nakon par sati bukvalno opet svjetla linija...

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2020. 17:40

Mallla

Ovo je dobro za znati jer je meni o onda bila dan kasnije nego sta sam mislila 
    Bolje za betu da je onolika ipak na 15dpo a ne 16dpo 😅🤣
    Sutra mozda idem na pregled, pa sam malkice neurozna 🤦‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2020. 17:41

anabelaaaa

Ko se razumije u lh trakice…Ima li smisla raditi trakice dva puta u danu..ako je npr druga crta dosta tamna Ali jos ne kao kontrolna I radjena oko 12h..Da li ponoviti opet npr oko 19h ili ipak bolje sutra?Prosli mjesec mi je pik bas bio naglo..od skroz svjetle crte,sljedeci dan fuul I onda nakon par sati bukvalno opet svjetla linija…

Ja svaki put radim bar 2 kad mi tako potamni 👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.