Isuse, Face, daaaaaa, stavite ime grupe ako netko napravit, lakse je tamo nego ovdje
Pa znas da bi brze i islo na faceu nego ovdje😂😂dobra ideja
Ovdje moras ucitavat obnavljat ,steka u zadnje vrijeme😤
Pa da bar bi nam bilo lakse ucitat slike a sad ne znam koliko nas je na to spremno
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Lela Baš čudno da si imala bolove, ja inače imam užasno bolne M ali otkako pijem femisan ništa ne osjetim…to je na kraju bio jedini razlog zašto sam ga pila ali ovo sa dugim ciklusom me skroz zeznulo…e i da ja sam ti član sad u onoj grupi na fb pa ako hoćeš možeš me dodati jer lako ćeš me naći 😅
Dunja10 A ta ti nije bila kasnija O? Jel je pratiš trakicama ili?
hahaha, jesam.baš si zgodna, btw
ne znam, ali piše im na stranici da kao mogu se osjetiti grčevi ako pucaju ciste ili se suši miom, pa se NADAM da se moj miom suši ahhaahahahaha.
👍🏻 hahah baš sam ja htjela tebi napisati da dobro izgledaš 😂
I lijepo ime, uvijek sam govorila ako dobijem curicu da bi se tak zvala 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Lela Baš čudno da si imala bolove, ja inače imam užasno bolne M ali otkako pijem femisan ništa ne osjetim…to je na kraju bio jedini razlog zašto sam ga pila ali ovo sa dugim ciklusom me skroz zeznulo…e i da ja sam ti član sad u onoj grupi na fb pa ako hoćeš možeš me dodati jer lako ćeš me naći 😅
ne znam, ali piše im na stranici da kao mogu se osjetiti grčevi ako pucaju ciste ili se suši miom, pa se NADAM da se moj miom suši ahhaahahahaha.
👍🏻 hahah baš sam ja htjela tebi napisati da dobro izgledaš 😂
I lijepo ime, uvijek sam govorila ako dobijem curicu da bi se tak zvala 😁
a daaaaj, tako si me raznjezila sa ovim o imenu. e pa draga moja neka ti jedna mala dodje što prije.
ja bi ti dala Lena, nije neka razlika, hahahaha
Meni ne smeta ni fb grupa, kako želite
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Pa sta ima veze sto je pravo ime
Pa zene smo i to je nasa tajna 😂
Ajde tko ima znanja napravit grupu🤔
Pa cu se ja prijavit😂
Neka grupa bude skrivena samo za nas😱
Jel imas u planu pregled uskoro?
Bas me zanima sta ti je s miomima. Mene je ovaj ciklus ubijao trbuh, dva dana sam ful krvarila s puno onih komadica na ulosku (jbg sorry ak je netko gadljiv). Javio mi iherb da mi je paket stigao u zagreb, stize konopljika!!! Bas joj se radujem 😂😂😂😂
Onda cu krenut pit nju zajedno sa vrkutom tinkturom i sladicem pa sta bude bude. Nemrem ja tu vise nista. 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ali nemojte neko napadno ime grupe (tipa trudnice) hahah jer ne znaju baš ljudi da mi radimo na bebi 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jel imas u planu pregled uskoro?
Bas me zanima sta ti je s miomima. Mene je ovaj ciklus ubijao trbuh, dva dana sam ful krvarila s puno onih komadica na ulosku (jbg sorry ak je netko gadljiv). Javio mi iherb da mi je paket stigao u zagreb, stize konopljika!!! Bas joj se radujem 😂😂😂😂
Onda cu krenut pit nju zajedno sa vrkutom tinkturom i sladicem pa sta bude bude. Nemrem ja tu vise nista. 😂😂😂
ja sam ti bila na pregledu 13.2. mali miom 10mm miruje, a 20.4. idem kod socijalke da mi radi briseve pa cu i utz njoj platit usput. (da, naplacuje ga iako je socijalna).
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji