Jutro svima, dan je tako divan da jedva čekam sa svojom family otići malo u prirodu 😊.
Meni je danas 13dc, moguće da danas bude pik, za sada smo pokrili 9dc i 12dc, danas budemo opet. Samo laganini, za sada sam prilično skulirana i sigurna u to da test neću raditi prije nego kasni gospojica M.
Sretno svima s plusićima.
Lilo i Lela s vama sam tu sto se tice testiranja. Def.ne planiram testirat dok mi ne kasni…potrosila sam do sad samo novaca i živaca bezveze. Dakle, nema smisla :) dns mi je 6 ili 7 dpo…dosad bi vec kineze umakala i svaki simptom osluškivala al nista! Opustena sam i cekam pa sta Bog da - da. Čak nemam ni simptome pms-a, dakle ništ!! To je maslo femisana ja mislim ;)
Tako je i najbolje, ovak se covjek samo nasekira i bas to, potrosimo para i para 🤦♂️
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Lilo i Lela s vama sam tu sto se tice testiranja. Def.ne planiram testirat dok mi ne kasni…potrosila sam do sad samo novaca i živaca bezveze. Dakle, nema smisla :) dns mi je 6 ili 7 dpo…dosad bi vec kineze umakala i svaki simptom osluškivala al nista! Opustena sam i cekam pa sta Bog da - da. Čak nemam ni simptome pms-a, dakle ništ!! To je maslo femisana ja mislim ;)
Malo nas je al nas ima. 😂😂
Ja prosli mj u ljekarni nakupovala 5 testova, one skupe trakice lh itd. Ovaj necu nis. I ako vidim simptom potisnut cu do dolaska jer ne zelim skretat pozornost.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Mene jos zabavljaju ti testovi 😂😂😂 lastane jesam li luda 🤔🙈
Menga od sinoc/ jutros nista. 4dc. Sve mi je jos zbrckano od kiretaze izgleda 🙄🙄
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
..bok cure.. kaj ima .? Imamo koji novi plusić ?
Anchy nis pametno... Ja se još borim sa svojim wannabe plusićima 🤷♀️
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Mene jos zabavljaju ti testovi 😂😂😂 lastane jesam li luda 🤔🙈
Menga od sinoc/ jutros nista. 4dc. Sve mi je jos zbrckano od kiretaze izgleda 🙄🙄
..dan sliku kojeg testa.. nisam bila u toku sada.. kolko ti kasni ?
..bok cure.. kaj ima .? Imamo koji novi plusić ?
Anchy nis pametno… Ja se još borim sa svojim wannabe plusićima 🤷♀️
..daj sliku.. neda mi se skrolat izaaaa
..e da.. i do kad ja mislim ovulirat.. kad kot se pišnem meni tamna druga crta
Sortiraj odgovore
Najstariji