Blago vama vi svi cekate izostanak M.
Ja tek cekam plodne dane .
Pocinju sutra do petka subote.tako da od sutra se seksam svaki dan ovaj ciklus sam odlucila😂
I ja se sopam svime tommyfame😂
Hahha ma sta ti je, ovo iscekivanje ubii 🤣🤣
Maaaa tooo! Samo rokaj 💪💪 ubiti nasi muzevi su sretnici,koja jos zena nudi toliko seksa ko mi 🤣🤣 iii to ne da nudimo,inzistiramo 🤣🤣
Hahahha koma. Imas ti pravo.😎 Kad god pomisle na to mi zaskacemo. Eee ubi cekanje. Do srijede cu umrijet. Curama koje love pik sretnoo
06/20 blighted ovum 8tt.
Koja je blizu mene.. 🤗🤗🤗
Danas 3 DPO.. Ko će to dočekati 🤔🙈🙈😂😂
🙋♀️ jaaaa
Meni je danas 5 dpo,trebam ne dobit 17og.
Ovaj ciklus sam nekak bas pozitivna.. puno smo hopsali,promjenili prehranu, muž se pucao cinkom ja svim ostalim 🤣
Od jucer me cicke uzaaasno bole..no nekak cudno. Pred M me obično bole samo sa strane a sad me bole cijeleee..osjecaj bi usporedila sa tinejdžerskim razvijanjem grudi 🤣🤣
Kako si ti? Kako su prosli plodni dani?
I ja i ja 😉 ja se drzim da sam na 6 dpo. Budemo vidili kroz par dana situaciju sta se sprema. M ili beba 😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Koja je blizu mene.. 🤗🤗🤗
🙋♀️ jaaaa
Ovaj ciklus sam nekak bas pozitivna.. puno smo hopsali,promjenili prehranu, muž se pucao cinkom ja svim ostalim 🤣
Od jucer me cicke uzaaasno bole..no nekak cudno. Pred M me obično bole samo sa strane a sad me bole cijeleee..osjecaj bi usporedila sa tinejdžerskim razvijanjem grudi 🤣🤣
Bravo.. Važna je pozitiva. 🥰
Ja sam dobro.. Evo ovaj mjesec barem imala ovulaciju.. Prošlu je izostala pa je i M kasnila prvi puta nakon neznam koliko vremena.. Ponadala se naravno iako sam nekako znala da ništa..
Sada od prvog dana pijem vrkutu i prenatal. Muž cink. Ovulacija je bila jača.. Ovaj smo ciklus svaki drugi dan..🤷♀️ I na sam dan ovulacije.. Ranije svaki pa niš.
Evo još je rano za išta. Danas sam se tek ispuhala kak treba. Sad čekamo kaj bude.. Išta ili opet ništa 🙈
Ovo nam je sad 6.ciklus..
Imamo sina koji je nedugo napunio 5. Sa njim sam iako ga nismo planirali osjetila puno ranije da se samnom nešto događa👶 simptoma se ne sjećam jer ih nisam tada pratila.. To je bio više neki moj osjećaj.. Pa se nadam da će me i ovaj puta on prvi dočekati ❤️
Joj ja sam ovaj mj.ostala bez trakice. Narucila sam iz Kine no Corona me zeznula..i onda sam kupila 5kom u ljekarnoj i pocela mjeriti prerano tako da sam ostala bez testova prije pika. Pa smo eto udarali na slijepo,svaki drugi dan i ponovili kad sam osjetila jajnike..sad cekamo 🤞🤞
Nama je ovo 5.ciklus ako se ne varam..no po meni je 1.koji je po PS-u.
Prije smo znali u plodnim danima 1-2 puta imat uspjesan snosaj..ovaj put smo imali 5 tako da,napredak 💪💪
A da,svaka od nas poznaje svoje tijelo i znamo kad se nesto dešava..samo sto je od želje postala jako tanka granica između stvarnosti i zabrijavanja..
No ulovit ce se kaaad taaaad ❤❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Koja je blizu mene.. 🤗🤗🤗
🙋♀️ jaaaa
I ja i ja 😉 ja se drzim da sam na 6 dpo. Budemo vidili kroz par dana situaciju sta se sprema. M ili beba 😂
🤞🤞🤞🤞🤞🤞❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Koja je blizu mene.. 🤗🤗🤗
🙋♀️ jaaaa
Bravo.. Važna je pozitiva. 🥰
Ja sam dobro.. Evo ovaj mjesec barem imala ovulaciju.. Prošlu je izostala pa je i M kasnila prvi puta nakon neznam koliko vremena.. Ponadala se naravno iako sam nekako znala da ništa..
Sada od prvog dana pijem vrkutu i prenatal. Muž cink. Ovulacija je bila jača.. Ovaj smo ciklus svaki drugi dan..🤷♀️ I na sam dan ovulacije.. Ranije svaki pa niš.
Evo još je rano za išta. Danas sam se tek ispuhala kak treba. Sad čekamo kaj bude.. Išta ili opet ništa 🙈
Ovo nam je sad 6.ciklus..
Imamo sina koji je nedugo napunio 5. Sa njim sam iako ga nismo planirali osjetila puno ranije da se samnom nešto događa👶 simptoma se ne sjećam jer ih nisam tada pratila.. To je bio više neki moj osjećaj.. Pa se nadam da će me i ovaj puta on prvi dočekati ❤️
Joj ja sam ovaj mj.ostala bez trakice. Narucila sam iz Kine no Corona me zeznula..i onda sam kupila 5kom u ljekarnoj i pocela mjeriti prerano tako da sam ostala bez testova prije pika. Pa smo eto udarali na slijepo,svaki drugi dan i ponovili kad sam osjetila jajnike..sad cekamo 🤞🤞
Nama je ovo 5.ciklus ako se ne varam..no po meni je 1.koji je po PS-u.
Prije smo znali u plodnim danima 1-2 puta imat uspjesan snosaj..ovaj put smo imali 5 tako da,napredak 💪💪
A da,svaka od nas poznaje svoje tijelo i znamo kad se nesto dešava..samo sto je od želje postala jako tanka granica između stvarnosti i zabrijavanja..
No ulovit ce se kaaad taaaad ❤❤
Ja sam narucila testove na njuskalu. Isti kao iz kine i nije skupo. Ako zelis dam ti link 😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Tommyfame i meni je isto! Cice užasno bole od jučer, bas cijele a trebam ne dobiti 17/2... čini mi se nekako rano ali tako je... inače samo zijevam, hladno mi je stalno, umorna sam ali ništa novo od prošlih ciklusa...
Muž isto pije cink a ja novalac i sok od cikle 🤞🏻
Sada samo čekanje 🙄🤗
Marinalin imam! I to je normalno... mene su prije upozorili ali ipak me malo iznenadilo prvi put 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji