Zadnji put sam na 9dpo sa onim kineskim od 10mlu imala vidljivu crticu. Na ovima koje imam sam i jucer vidila crticu 🙈 al ne drzim ih mjerodavnim. Probat cu u ponediljak sa nekim osjetljivijim (na 9dpo)
Kata svi mi jako zelimo taj plusic 😘 probaj ujuteo sa prvom mokracom i sritno ❤️
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Koja je blizu mene.. 🤗🤗🤗
Danas 3 DPO.. Ko će to dočekati 🤔🙈🙈😂😂
🙋♀️ jaaaa
Meni je danas 5 dpo,trebam ne dobit 17og.
Ovaj ciklus sam nekak bas pozitivna.. puno smo hopsali,promjenili prehranu, muž se pucao cinkom ja svim ostalim 🤣
Od jucer me cicke uzaaasno bole..no nekak cudno. Pred M me obično bole samo sa strane a sad me bole cijeleee..osjecaj bi usporedila sa tinejdžerskim razvijanjem grudi 🤣🤣
Kako si ti? Kako su prosli plodni dani?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Blago vama vi svi cekate izostanak M.
Ja tek cekam plodne dane .
Pocinju sutra do petka subote.tako da od sutra se seksam svaki dan ovaj ciklus sam odlucila😂
I ja se sopam svime tommyfame😂
Koja je blizu mene.. 🤗🤗🤗
Danas 3 DPO.. Ko će to dočekati 🤔🙈🙈😂😂
🙋♀️ jaaaa
Meni je danas 5 dpo,trebam ne dobit 17og.
Ovaj ciklus sam nekak bas pozitivna.. puno smo hopsali,promjenili prehranu, muž se pucao cinkom ja svim ostalim 🤣
Od jucer me cicke uzaaasno bole..no nekak cudno. Pred M me obično bole samo sa strane a sad me bole cijeleee..osjecaj bi usporedila sa tinejdžerskim razvijanjem grudi 🤣🤣
Kako si ti? Kako su prosli plodni dani?
Bravo.. Važna je pozitiva. 🥰
Ja sam dobro.. Evo ovaj mjesec barem imala ovulaciju.. Prošlu je izostala pa je i M kasnila prvi puta nakon neznam koliko vremena.. Ponadala se naravno iako sam nekako znala da ništa..
Sada od prvog dana pijem vrkutu i prenatal. Muž cink. Ovulacija je bila jača.. Ovaj smo ciklus svaki drugi dan..🤷♀️ I na sam dan ovulacije.. Ranije svaki pa niš.
Evo još je rano za išta. Danas sam se tek ispuhala kak treba. Sad čekamo kaj bude.. Išta ili opet ništa 🙈
Ovo nam je sad 6.ciklus..
Imamo sina koji je nedugo napunio 5. Sa njim sam iako ga nismo planirali osjetila puno ranije da se samnom nešto događa👶 simptoma se ne sjećam jer ih nisam tada pratila.. To je bio više neki moj osjećaj.. Pa se nadam da će me i ovaj puta on prvi dočekati ❤️
Zadnji put sam na 9dpo sa onim kineskim od 10mlu imala vidljivu crticu. Na ovima koje imam sam i jucer vidila crticu 🙈 al ne drzim ih mjerodavnim. Probat cu u ponediljak sa nekim osjetljivijim (na 9dpo)
Kata svi mi jako zelimo taj plusic 😘 probaj ujuteo sa prvom mokracom i sritno ❤️
Probat ću i ja od 9 dana nadalje.. Bar da se zabavljam🙈🙈🙈😂
Znaci mene dole svrbi zadnjih par dana. Da li je to moguci simptom ili su pak neke bakterije koje nisam nikad imala. Danas sam 9 dpo
06/20 blighted ovum 8tt.
Pa bas 😂😂🙈
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Znaci mene dole svrbi zadnjih par dana. Da li je to moguci simptom ili su pak neke bakterije koje nisam nikad imala. Danas sam 9 dpo
Moguće da su gljivice..
A one se zapravo i znaju pojaviti češće u trudnoći.. Baš tako na početku 🤔🤗🤗🤗
Moguće da su gljivice..
A one se zapravo i znaju pojaviti češće u trudnoći.. Baš tako na početku 🤔🤗🤗🤗
Ma neka suu i gljivice samo da je T u pitanju. Joj bas bi se razveselila da je 😍
06/20 blighted ovum 8tt.
Blago vama vi svi cekate izostanak M.
Ja tek cekam plodne dane .
Pocinju sutra do petka subote.tako da od sutra se seksam svaki dan ovaj ciklus sam odlucila😂
I ja se sopam svime tommyfame😂
Hahha ma sta ti je, ovo iscekivanje ubii 🤣🤣
Maaaa tooo! Samo rokaj 💪💪 ubiti nasi muzevi su sretnici,koja jos zena nudi toliko seksa ko mi 🤣🤣 iii to ne da nudimo,inzistiramo 🤣🤣
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji