Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ginny
    08. Veljača 2020. 15:04

Zadnji put sam na 9dpo sa onim kineskim od 10mlu imala vidljivu crticu. Na ovima koje imam sam i jucer vidila crticu 🙈 al ne drzim ih mjerodavnim. Probat cu u ponediljak sa nekim osjetljivijim (na 9dpo)
    Kata svi mi jako zelimo taj plusic 😘 probaj ujuteo sa prvom mokracom i sritno ❤️

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Tommyfame
    08. Veljača 2020. 15:06

MARINA

Koja je blizu mene.. 🤗🤗🤗
    Danas 3 DPO.. Ko će to dočekati 🤔🙈🙈😂😂

🙋‍♀️ jaaaa
    Meni je danas 5 dpo,trebam ne dobit 17og.
    Ovaj ciklus sam nekak bas pozitivna.. puno smo hopsali,promjenili prehranu, muž se pucao cinkom ja svim ostalim 🤣 
    Od jucer me cicke uzaaasno bole..no nekak cudno. Pred M me obično bole samo sa strane a sad me bole cijeleee..osjecaj bi usporedila sa tinejdžerskim razvijanjem grudi 🤣🤣

Kako si ti? Kako su prosli plodni dani?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

08. Veljača 2020. 15:10

Blago vama vi svi cekate izostanak M.
    Ja tek cekam plodne dane .
    Pocinju sutra do petka subote.tako da od sutra se seksam svaki dan ovaj ciklus sam odlucila😂
    I ja se sopam svime tommyfame😂

Mina 29
    08. Veljača 2020. 15:26

Tommyfame

MARINA

Koja je blizu mene.. 🤗🤗🤗
    Danas 3 DPO.. Ko će to dočekati 🤔🙈🙈😂😂

🙋‍♀️ jaaaa
    Meni je danas 5 dpo,trebam ne dobit 17og.
    Ovaj ciklus sam nekak bas pozitivna.. puno smo hopsali,promjenili prehranu, muž se pucao cinkom ja svim ostalim 🤣
    Od jucer me cicke uzaaasno bole..no nekak cudno. Pred M me obično bole samo sa strane a sad me bole cijeleee..osjecaj bi usporedila sa tinejdžerskim razvijanjem grudi 🤣🤣

Kako si ti? Kako su prosli plodni dani?

Bravo.. Važna je pozitiva. 🥰

Ja sam dobro.. Evo ovaj mjesec  barem imala ovulaciju.. Prošlu je izostala pa je i M kasnila prvi puta nakon neznam koliko vremena.. Ponadala se naravno iako sam nekako znala da ništa.. 
    Sada od prvog dana pijem vrkutu i prenatal. Muž cink. Ovulacija je bila jača.. Ovaj smo ciklus svaki drugi dan..🤷‍♀️ I na sam dan ovulacije.. Ranije svaki pa niš.
    Evo još je rano za išta. Danas sam se tek ispuhala kak treba. Sad čekamo kaj bude.. Išta ili opet ništa 🙈
    Ovo  nam je sad 6.ciklus.. 
    Imamo sina koji je nedugo napunio 5. Sa njim sam iako ga nismo planirali osjetila puno ranije da se samnom nešto događa👶 simptoma se ne sjećam jer ih nisam tada pratila.. To je bio više neki moj osjećaj.. Pa se nadam da će me i ovaj puta on prvi dočekati ❤️

Mina 29
    08. Veljača 2020. 15:32

Crookshanks

Zadnji put sam na 9dpo sa onim kineskim od 10mlu imala vidljivu crticu. Na ovima koje imam sam i jucer vidila crticu 🙈 al ne drzim ih mjerodavnim. Probat cu u ponediljak sa nekim osjetljivijim (na 9dpo)
    Kata svi mi jako zelimo taj plusic 😘 probaj ujuteo sa prvom mokracom i sritno ❤️

Probat ću i ja od 9 dana nadalje.. Bar da se zabavljam🙈🙈🙈😂

• Mara Kokosica
    08. Veljača 2020. 15:36

Znaci mene dole svrbi zadnjih par dana. Da li je to moguci simptom ili su pak neke bakterije koje nisam nikad imala. Danas sam 9 dpo

06/20 blighted ovum 8tt.

Ginny
    08. Veljača 2020. 15:37

Pa bas 😂😂🙈

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Mina 29
    08. Veljača 2020. 16:06

Mara Kokosica

Znaci mene dole svrbi zadnjih par dana. Da li je to moguci simptom ili su pak neke bakterije koje nisam nikad imala. Danas sam 9 dpo

Moguće da su gljivice..
    A one se zapravo i znaju pojaviti češće u trudnoći.. Baš tako na početku 🤔🤗🤗🤗

• Mara Kokosica
    08. Veljača 2020. 16:12

MARINA

Mara Kokosica

Moguće da su gljivice..
    A one se zapravo i znaju pojaviti češće u trudnoći.. Baš tako na početku 🤔🤗🤗🤗

Ma neka suu i gljivice samo da je T u pitanju. Joj bas bi se razveselila da je 😍

06/20 blighted ovum 8tt.

Tommyfame
    08. Veljača 2020. 16:19

Marinalin

Blago vama vi svi cekate izostanak M.
    Ja tek cekam plodne dane .
    Pocinju sutra do petka subote.tako da od sutra se seksam svaki dan ovaj ciklus sam odlucila😂
    I ja se sopam svime tommyfame😂

Hahha ma sta ti je, ovo iscekivanje ubii 🤣🤣
    Maaaa tooo! Samo rokaj 💪💪 ubiti nasi muzevi su sretnici,koja jos zena nudi toliko seksa ko mi 🤣🤣 iii to ne da nudimo,inzistiramo 🤣🤣

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.