Pravila sam sad test i negattivan je jel mozda rano jer mi menstruacija triba doci tek sutra … a ja ko ludo zensko nestrpljiva 🤦♀️
Koji si napravila, mozda nije dovoljno osjetljiv? Prvom jutarnjom mokracom ili?
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Frist iz bipe a nije bila prva mokraca oko podne sam napravila mozda sam tribala bas ujutro na prvu mokracu 🤦♀️
Cure, meni jutros krenulo neko smeđarenje... 😥danas nisam radila test, vidjeti ću do ponedjeljka kako će se stvari razvijati, al ako se nije primilo kako treba, bolje da M dođe čim prije. Pozdrav i sretno ostalim curama.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Cure meni je danaa 4DC..inace mi je 27 dana ciklus..kupila sam ovul.trakice..kad je najbolje da krenem s njima?
Svima vam zelim da uhvatite PIK a one koje cekaju M da ne dodje ❤
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
Zabrinuta mislim da je taj 25mlu,nije dovoljno osjetljiv ako ti ne kasni, pogotovo kad nije prvi jutarnji urin.
Hip hopsica grlim 😘😘
Misica mia ja bi krenila 9-10dan,kako nisi nikad koristila pa da malo vidis kako funkcionirq.
Marina ja sam 7dpo. Razmisljam da odem do apoteke po neke 10mlu testice 🙈🙈🙈 imam kineze al one sa slovima sta su pokazivali lazne crtice 🤔 one bez slova sam podijelila kad sam ostala trudna 😂🙈 imwm neke 25mlu,to cuvam za kad mi bude kasnilo
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Zabrinuta mislim da je taj 25mlu,nije dovoljno osjetljiv ako ti ne kasni, pogotovo kad nije prvi jutarnji urin.
Hip hopsica grlim 😘😘
Misica mia ja bi krenila 9-10dan,kako nisi nikad koristila pa da malo vidis kako funkcionirq.
Marina ja sam 7dpo. Razmisljam da odem do apoteke po neke 10mlu testice 🙈🙈🙈 imam kineze al one sa slovima sta su pokazivali lazne crtice 🤔 one bez slova sam podijelila kad sam ostala trudna 😂🙈 imwm neke 25mlu,to cuvam za kad mi bude kasnilo
Ja imam samo jedan doma i nemam ni pojam koja mu je osjetljivost..
I nekak došla sam i ja u tu fazu da bi počela jako rano sa testiranjem.. A neznam kad najranije i mogu možda 9,10 dan?
Sortiraj odgovore
Najstariji