..tu se bolje vidi
Probaj napraviti jos neki test ako imas, ovaj mi se cini cudan jer je crtica na pola.
..radila dam ovulacijska dva jer mi je čudan iscjedak bio, pa mi je bilo čudno da je crta prije skočila nego testa, pa ajmo popiškit test za trudnoču s Mullera.
Odem sad u DM
Jutro žene, zanimljivo je zorom!
Anchy daj imaš li LH trakice koje si radila u vrijeme O, jesu ti one potvrdile O... Mislim po ovome ukazuje na T al ću biti šokirana ako je 5dpo a da ti već imaš crtu. Nisam to nikad srela.... Navijam da je T al evo sumnjivi Toma sam ja.... Ajde detaljno nam ispričaj svoj ciklus
url=https://lilypie.com]
Prošli mj bio pozitivan Clear Blue, tj lagani plus, m kasnila, ali sam ju dobila..
I ovaj mj po.kalentaru i trakicama radila test za O, makar sam rekla.da nebudem, i stalno crte ovulacijske išle prema zamnijem, išla danas piškit test za O, i skočila crta prije testne, i ajde fa popiskim zadnji test s Mullera za T, i vritnem ga fkraj, i odma sjena i na kraju jača crta
..pa O mi je po kalendaru trebala biti prije 4 dana.. niš mi nije jasno 😳
To je nekako rano da već pokaže T 🤔 ali da ponovi još jedan da se uvjeris jer možda je kod ovog greška...ili si stvarno T tako rano 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Vidim sjenu al stvarno cudna prica 🤔 da uzmes neki bolji test?
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Anchy meni se ovo cini ko pozitivan test 🙄🙄🙄 odi po clear blue!!
Cure meni dns 10dc...ovo lh trakica od jutros:
https://ibb.co/ZSyybfV
Inace nikad nije tak tamna ujutro cak ni na dan pika....ja sam primjetila rastezljivi iscjedak na wc-u i bole me jajnici tak da misslim da ce PIK danas!!! 😍😍😍😍😍
Evo moje trakice, u mene je znaci brzorastuce, zanimljivo za pratit, nisam do sad nikad, i cb mi je pokazao smajlica jucer (uzela sam ga jer sam ga i prije koristila a trakice nisam nikad pa da imam referentnu vrijednost) . Sve su testirane oko 15.30h
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji