Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    01. Veljača 2020. 09:02

Anchyy

..tu se bolje vidi

Probaj napraviti jos neki test ako imas, ovaj mi se cini cudan jer je crtica na pola.

Anchyy
    01. Veljača 2020. 09:04

..radila dam ovulacijska dva jer mi je čudan iscjedak bio, pa mi je bilo čudno da je crta prije skočila nego testa, pa ajmo popiškit test za trudnoču s Mullera.
    Odem sad u DM 

01. Veljača 2020. 09:05

Da i meni se na zadnjem testu cini na pola😂

Mallla
    01. Veljača 2020. 09:05

Jutro žene, zanimljivo je zorom!
    Anchy daj imaš li LH trakice koje si radila u vrijeme O, jesu ti one potvrdile O... Mislim po ovome ukazuje na T al ću biti šokirana ako je 5dpo a da ti već imaš crtu. Nisam to nikad srela.... Navijam da je T al evo sumnjivi Toma sam ja.... Ajde detaljno nam ispričaj svoj ciklus 

url=https://lilypie.com]

Anchyy
    01. Veljača 2020. 09:11

Prošli mj bio pozitivan Clear Blue, tj lagani plus, m kasnila, ali sam ju dobila..
    I ovaj mj po.kalentaru i trakicama radila test za O, makar sam rekla.da nebudem, i stalno crte ovulacijske išle prema zamnijem, išla danas piškit test za O, i skočila crta prije testne, i ajde fa popiskim zadnji test s Mullera za T, i vritnem ga fkraj, i odma sjena i na kraju jača crta

Aneee
    01. Veljača 2020. 09:11

Anchyy

..pa O mi je po kalendaru trebala biti prije 4 dana.. niš mi nije jasno 😳

To je nekako rano da već pokaže T 🤔 ali da ponovi još jedan da se uvjeris jer možda je kod ovog greška...ili si stvarno T tako rano 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Ginny
    01. Veljača 2020. 09:13

Vidim sjenu al stvarno cudna prica 🤔 da uzmes neki bolji test? 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Anchyy
    01. Veljača 2020. 09:15

..isprike na greškama u pisanju, idem sad u DM

• justagirl2201
    01. Veljača 2020. 09:21

Anchy meni se ovo cini ko pozitivan test 🙄🙄🙄 odi po clear blue!!
    Cure meni dns 10dc...ovo lh trakica od jutros:
    https://ibb.co/ZSyybfV
    Inace nikad nije tak tamna ujutro cak ni na dan pika....ja sam primjetila rastezljivi iscjedak na wc-u i bole me jajnici tak da misslim da ce PIK danas!!! 😍😍😍😍😍

Ginny
    01. Veljača 2020. 09:23

Evo moje trakice, u mene je znaci brzorastuce, zanimljivo za pratit, nisam do sad nikad, i cb mi je pokazao smajlica jucer (uzela sam ga jer sam ga i prije koristila a trakice nisam nikad pa da imam referentnu vrijednost) . Sve su testirane oko 15.30h

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.