krvarenje u ranoj trudnoci

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • morg. ana

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    trudnice, mame, help!! zadnju mengu sam imala 22.6, međutim moj gin je pomaknuo na 23.7. zbog veličine ploda, tako da sam trudna 6 tjedana. inače imam jako duge cikluse.
    u nedjelju ujutro sam prokrvarila, odmah odjurila u vinogradsku gdje su mi dali terapiju duphastonom, rekli da je sve za sad ok, srčeko kuca a krvarenje bi trebalo stat.
    u ponedjeljak sam otisla svom ginekologu otvorit bolovanje, on me opet pregledao i rekao kako sumnja da ce se to odrzat, da je krvarenje obilno, kčs usporeni i opet me poslao u vinogradsku na pregled. 
    opet dolazim u vinogradsku, gdje me doktor pregledava, laze kako se u ovoj fazi cesto ni ne vide otkucaji a kamoli da se mjere, da je za to jos rano. poslao me doma da mirujem, pijem duphaston i u slicaju jaceg krvarenja i bolova da se javim. 
    danas je cetvrtak i 5. dan mog krvarenja, obilnije je od menstruacije, sinoc sam imala jake bolove, danas ujutro jaki izlijev. ne znam vise sto mi je ciniti, krvarenju ne vidim kraja, bojim se spontanog. . u vinogradskoj su rekli da ukolilo krvarim a plod je ziv 90%sanse je da se trudnoća odrzi…a moj gin nije tak optimistican. danas me nis ne boli al krvarenje je jos prisutno.  

    isprika na duzem postu, molim vas za vase misljenje, iskustva, sto mi je ciniti, traziti trece misljenje  …. help

  • Avatar Beba

    Beba

    Broj poruka: 1073

    Prijavi adminu

    Draga Anamarija nažalost više od ovoga šta činiš ti ne možeš,a ni nitko drugi,preostaje ti samo uzimati terapiju,ležati i mirovati.Ne treba ti ovako rano da te stalno neko pregleda,jer oni mogu pogledati i dati svoje mišljenje,ali niko osim Boga tu ništa ne može. Ne znam da li su vidjeli neki hematom ili nešto šta bi objasnilo krvarenje. Naravno ,ako osjećaš jake bolove onda svakako odi na hitnu,držim fige da sve bude u najboljem redu.

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    DANTE

  • Pipimadre

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Hej, takoder sam u 6. tjednu trudnoce imala krvarenje s time da nije bilo toliko obilno poput tvoga. Otisla sam u Petrovu na hitnu, ujedno mi je to bio i prvi pregled. Culi su se otkucaji i sa plodom je sve bilo u redu, razlog krvarenja je bio hematom. Dobila sam terapiju duphastone 3 puta na dan i mirovanje. Krvarenje je prestalo nakon nekoliko dana. Trudnoca je dalje prolazils uredno uz mirovanje i duphastone do nekog 12 tj kada sam prestala piti tablete po doktorovoj preporuci. Nova dva hematoma pojavila su se negdje u 23 tj, slabo krvarenje par dana s time da tada ni nisam pila tablete jer po doktorovom misljenju nije bilo potrebe u toj fazi trudnoce. Mirovala sam do kraja trudnoce i rodila u terminu curicu koja danas slavi dva mjeseca! Drzim fige da sve prode u redu i samo miruj, bez stresa, otvori komplikacije

  • Pipimadre

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Moj doktor inace radi u Vinogradskoj gdje sam na kraju i rodila. Ima puno godina iskustva i on nije bio toliko zabrinut zbog hematoma, naravno ovisi sve o velicini i poziciji s obzirom na plod. Najrizicniji su oni iznad ploda. Moj je jedan bio sa strane a drugi ispod. 

  • morg. ana

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    nisu mi spominjali nikakav hematom, uzrok krvarenja mi zapravo ne znaju objasnit. dobila sam odgovor kako je to normalno za tu fazu trudnoce.i da se javim u slucaju obilnijeg krvarenja. javila sam se preksinoc na hitnu uz obilno krvarenje, napravili su mi uzv, otkucaji su hvala bogu tu, a krv vise ne znam od kud izlazi… kazu, trebalo bi stat za par dana, medutim ja ne vidim kraja ovom, toliko je obilno da prodje i ulozak i gace i hlace i ostaviljam i brisem krvave tragove za sobom po kuci. sve u svemu me strasno strah. . uzv mi vise ne mogu raditi jer sam ga radila 4 puta u par dana i to je malo previse….a ja sam na iglama i cekam 19.9. kad mi je redovam pregled a do tad strepimo jel nam bebos ziv. . 

  • morg. ana

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    jutros sam isla piskiti i koliki je bio mlaz urina toliki je bio i mlaz krvi… strasno 

  • morg. ana

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    stvarno cinim sve sto mogu da sve prodje u najboljem redu, ali me zanima jel neka od vas imala ovakvo iskustvo, ili netko koga poznajete? kak je zavrsilo? koga god od svojh pitam ni jedna nije krvarila, uopce.   

  • Avatar AllieH

    AllieH

    Broj poruka: 1081

    Prijavi adminu

    Draga Anamarija, zao mi je sto ti se to dogadja, ali meni to sve ne izgleda bas najbolje i ne mogu vjerovati da ti nitko ne zeli nista konkretno reci. Samo po ovome sto pises, ne mogu zamisliti da nijedan doktor na to ne reagira. Meni to sve nazalost ne sluti na dobro, daj Boze da se varam. Imas li mogucnost posavjetovati se s nekim privatnikom? 

    Luka ❤
    [lilypie.com]

  • fantasia

    Broj poruka: 80

    Prijavi adminu

    Mogu ti reci iz iskustva moje sestre. Sve dok je u pitanju krv bez ugrusaka i grceva ili bolova vjerojatno ce biti sve u redu. Samo miruj sto vise, ne naprezi se da krvarenje stane sto prije.
    Ako osjetis grceve odmah se javi na hitnu.
    Sretno!

  • Avatar Beba

    Beba

    Broj poruka: 1073

    Prijavi adminu

    Allieh ne znam kako bi netko mogao reagirati,na koji način? Nažalost ne postoji nešto u ovoj fazi osim mirovanja i dodatnog progesterona. 

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    DANTE

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.