Jel ima koja da je ostala trudna uz pilule i da je uz to redovito krvarila?imala sam mengu prije tjedan dana i preslika na novu kutiju i evo u strahu sam da sam trudna,cesto osjećam micanje po stomaku
Ako si propustila pilulu mogucnost za trudnocu postoji.ako si i zatrudnila sigurno ti se dijete ne mice u trbuhu.
Zadnju pilulu nisam popila tj ispala mi je i nisam ju mogla pronaći s bio je vikend i nisam mogla dobit svog dr.al to ke bičo prije 2 mjesto taj mjesec sam pila 20 dana umjesto 21 i napravila 7 dana pauze
Draga,trudnoća je moguća ali micanje bebe u trbuhu ako i je došlo do trudnoće nikako nije moguće osjetiti tako rano. Pišni test i riješi se dileme..
Večer zenee
Evo ovako pijem lindynette 20
Završavam sa 3. Kutijom
Prošli mjesec sam zaboravila popiti 20. Tabletu(nisam ju uopće popila) vec sam sutra dan popila 21. Napravila 7 dana pauze i 8. Dan pocela sa tom trecom kutijom
U toj trećoj kutiji zaboravila sam 5. Tabletu al sam ju popila 14 sati kasnije
Ovaj mjesec sam imala cesce odnose
I sad par dana prije nego sto trebam dobiti pojavio mi obilan bijelo proziran iscjedak koji nekada ima smedje tragove
Zanima me dali je moguća trudnoca dali se neka nasla u sličnoj situaciji
Hvala lijepa
Hej ovo sto di zaboravila 20 nije rizicno ali mislim da ako tsko zaboravid dan podlje 2 pijes redovnu i zaboravljenu.zaboravljenu cim se sjetim.cula sam da je najbitnije prvih 7 pilula popiti
Pozdrav, imala sam odnose 14.4 pijem kontracepcijske pilule Yasmin vec 2mj, decko i ja smo imali odnose 14.4, a prije 10 dana sam popila tabletu 2h kasnije jer sam zaboravila inace je uzimam u 21h svaki dan, no nekad zaboravim i popijem pola sata ili sat kasnije, zanima me da li mogu ostati trudna ako je decko ejakulirao u mene, a popila sam tabletu dan ranije u tocno vrijeme i tjedan dana prije odnosa sam je pila u isto vrijeme oko 21h.
pozdrav, pijem lyindinette 20 vec dvije godine i nakon pauze zaboravila sam popiti prve dvije tablete trecu cetvrtu jesam i petu sam zaboravila i popila unutar 12 h i sestu sam popila na vrijeme i imala sam spolni nezasticeni odnos, da li postoji mogucnost trudnoce s obzirom na propustene tablete ili je samo vazno da se popije tableta na dan spolnog odnosa i dan nakon sam popila tabletu na vrijeme
Sortiraj odgovore
Najstariji