Hvala ti Luly od srca, kupila sam si Acuraflex komplet u farmacii u jurisicevoj pa cemo vidijeti 😊.
E od njih tj. Nutrilaga sam uzela suprugu Regen50 kapsule za prostatu i full mu je pomoglo. Iako naše JAČE polovice nebi priznale nikad da imaju probleme hehe.. Leonarda ako ti nije teško javi i ti kakva ti je acuraflex krema jer imam išijas a još i malu nosim po cijele dane.
Djevojke dali moram raditi punih 6 mj da bih imala pravo na naknadnu ili je moguće i manje? Hvala unaprijed :)
Btw Rency i mom su tati pomogle Regen50 kapsule.. Majka je happy jer je tata ne budi tokom spavanja više zbog trčanja na wc hahah.
E od njih tj. Nutrilaga sam uzela suprugu Regen50 kapsule za prostatu i full mu je pomoglo. Iako naše JAČE polovice nebi priznale nikad da imaju probleme hehe.. Leonarda ako ti nije teško javi i ti kakva ti je acuraflex krema jer imam išijas a još i malu nosim po cijele dane.
Dali Regen50 mogu koristiti i žene ili je to samo za muškarce?
Na komplikacijama sam u trudnoči i zanima me dali sam se obavezna javljati na pozive poslodavca? Radim u knjigovodstvenom servisu i moji poslodavci nisu na vrijeme pronašli zamjenu kojoj bih mogla sve prenijeti. Naravno da je nastala panika i sad ispada da sam ja kriva zbog toga. Odnijela sam potvrdu da sam na bolovanju i doznaku i moj poslodavac mi je rekao da moram biti dostupna na privatnom mobitelu jer sam ih usosila. Samo da napomenem da su imali mjesec i pol dana da nađu zamjenu.
Marijamiroslav to je sada dvosjekli mač, ti im nisi duzna se javljat posto si na komplikacijama i s razlogom se tako zove i tvoj poslodavac tebi ne isplacuje placu pa bi ispalo da ti radis za njih besplatno! S druge strane ako odbijes ne znam kakvi su, da ne bi ti dali otkaz ili slicno svasta sam cula. Mozda da se dogovorite nesto da pase i tebi i njima i da im kazes da bi mogla eventualno nekoliko puta uskocit, naravno ako to tebi nije problem!
💙Bartol💙
Acuraflex krema je genijalna, baš je jaka. Osjetiš i nakon par sati djelovanje. Uzmi si, nećeš pogriješiti.
Na komplikacijama sam u trudnoči i zanima me dali sam se obavezna javljati na pozive poslodavca? Radim u knjigovodstvenom servisu i moji poslodavci nisu na vrijeme pronašli zamjenu kojoj bih mogla sve prenijeti. Naravno da je nastala panika i sad ispada da sam ja kriva zbog toga. Odnijela sam potvrdu da sam na bolovanju i doznaku i moj poslodavac mi je rekao da moram biti dostupna na privatnom mobitelu jer sam ih usosila. Samo da napomenem da su imali mjesec i pol dana da nađu zamjenu.
Ovo je tužno čitati. Prvo ti si u pravu, kao što si i navela imali su dovoljno dugo da nađu zamjenu. Ali s obzirom da je danas užaš naći posao, bilo bi ok da se dogovorite da paše i Vama i njima. Ako je to moguće
Pozdrav, curke. Evo ovako imam štošta za pitati, pa nisam znala u koju temu da se prikačim. :D
Naime ovako, radim u pekari za stalno, vjerovatno sam sada ostala trudna. Međutim, problemčić je sljedeći radim 500km dalje od kuće, ali u istoj sam državi.
Ali sam se na proljeće planirala vratiti kući. Pa me sad zanima ako sam trudna, kako mogu otvoriti trudničko bolovanje? Ja bih odma zapalila kuću kad bih otvorila trudničko, pa me zanima dal ću ja morati svaki mj dolaziti poslodavcu davati doznake ili? Ugl zbunjena sam po tom pitanju, kako se mogu vratiti doma a da ne dajem otkaz?
Sortiraj odgovore
Najstariji