Komplikacije sa trackom nade

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hachy

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima :) Zelim s vama podijeliti svoju situaciju, mozda je neko imao ovakvo iskustvo sa dobrim ishodom  😀 bar se nadam tome…
    Proslu sedmocu je test pokazao +,  ne idem ginicu,znam rano je, zadnja menga 4.7. U cetvrtak primjetim krv, odmah doktoru, ne vidi se nista, endometeij 10.5mm. Strah me jer imala sam 1 vanmatericnu i 1 spontani. Vadim bet-35. Pocinju grcevi u donjem dijelu stomaka, nakon nekoliko sati se smire. Krvarim kao da sam dobila. U subotu ponovo beta-98. Krvarim i dalje. U nedelju poslije podne krvarenje se smanjuje skroz, samo jos po koja tackica. U ponedeljak beta 271, endomtrij mnogo tanji 2.5mm. Odem drugom ginocu kaze endometrij 5.5mm, naravno tanak. Doktor kaze da cekam do ponedeljka, da damo vremena jer sve je mogucre, vanmatericna, spontani, uredna trudnoca. 
    Ja sam naravno nervozna, ne znam kako da izdrzim joa sedmicu u neznanju. 
    Je li iko bio u ovakvoj situaciji a da je na kraju bila uredna trudnoca? Znam da su vece sanse da bude lose, ali ja se nadam dobrom ishodu.

  • Avatar Maša🤰🏼

    Maša🤰🏼

    Broj poruka: 2138

    Prijavi adminu

    Nisam iskusna sa time , ali zelim ti svu srecu ❤️
    Ali mislim da ti beta lijepo raste , si radile testove? Tamne? 

    👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

    12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

    [tickerfactory.com]

  • Hachy

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Hvala :) ne znam bakakve testove mislis, tamne? 

  • Avatar working_mom

    working_mom

    Broj poruka: 111

    Prijavi adminu

    Tak je bilo kod mene, vanmatericna. 

  • Hachy

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    working_mom

    Tak je bilo kod mene, vanmatericna.


    2 dana poslije 271 je beta bila 460. Sutra ponovo vadim betu i sa takvim duplanjem doktor ocekuje da ce se vidjeti gdje je trudnoca. Jos se nadam, ali znam da su sanse male

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.