Koliko vam je trebalo da ugledate plusić 😇

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TonkaRibarica
    15. Rujan 2019. 13:38

Bok svima, već sam napisala svoje pitanjr pod jednu temu ali pošto ima zaista puno tema znam da se ne može sve stići odgovoriti.
    Zaista sam uzbuđena što vam pišem, prvi puta sam ovdje i napokon se nekome mogu iskreno obratiti 😊.
    Naime, muž i ja već par mjeseci radimo na bebici ali još nam ne ide za rukom. Uvijek dođe bolna i užasna mjesečnica. Idući mjesec već krećemo u nove pobjede. Mene zanima nakon koliko dana ste pravile testiće za trudnoću? Ja sebe uvijek prisilim da napravim rano uopće nekada i ne čekam dan očekivane m. Koliko vam je kasnila kad ste odlučile na taj korak? I koliko vam je trebalo zapravo da ugledate plusić 😇

Tonka Ribarica

C1M4
    15. Rujan 2019. 14:45

To je najbolje da odes na temu "tko planira i radi na bebi"😊😊 Tamo su cure uglavnom aktivne😊

TonkaRibarica
    15. Rujan 2019. 15:05

C1M4

To je najbolje da odes na temu "tko planira i radi na bebi"😊😊 Tamo su cure uglavnom aktivne😊

Uredu, hvala ti ideem 😊

Tonka Ribarica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.