Koliki su vam stomacici,u kojem ste tjednu,cura ili decko...malo zabave😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Lipanj 2017. 01:01

Drage moje da vas vidimo koliki su vam stomacici stavimo slike koliko jos imate do kraja kad je termin. U kojem ste tjednu. Znate li sta je cura  ili decko . Imate li ime vec za bebu. Kad ste saznale spol. Itd itd..  Malo da se zabavimo  

barbs
    30. Lipanj 2017. 10:24

27tj+3d  Decko  Diego 

barbs
    30. Lipanj 2017. 10:25

Jos 88 dana do termina... Doznali spol u 20.tj+3 dana... Potvrdjeno u 26.tj

Gitta
    30. Lipanj 2017. 10:34

u prvoj trudnoći, sa 16 tt saznali da je dečko, sad sam u 11 tt još ništa ne znamo hehehe ali zvat će se Petar ili Petra, prvo je Josip :D

kleaiva
    01. Srpanj 2017. 22:51

19 tj...spol tek možda saznamo 10.7. :) al imam već curku i dečka pa mi je svejedno 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

08. Srpanj 2017. 19:43

Bokić! Nova sam ovdje i postat ću mama po prvi put  nedavno smo saznali da nosim djevočicu i da je jako zivahna i Hvala Bogu zdrava je ko dren hehe to je bilo 21+2 

10. Srpanj 2017. 14:51

Mame koliko imate godina. Meni je ovo prva trudnoca imam 24 god. 
    😀😀😁😁

barbs
    10. Srpanj 2017. 14:57

26 g i prva trudnoca 

Hope
    10. Srpanj 2017. 17:17

Bok svima,
    Imam 27 godina,prva nam je trudnoća!! U 16 TT samo saznali da je dečkić i zvat će se Matej!!
    jako se veselim svakom novom danu sa sve većim i većim trbuščićem i novim udarcima od mog bebija ❤️👶🏼

10. Srpanj 2017. 19:36

Mi smo u 21 tjednu  potvrdili da je deckic  Sa 16 tjedana nije bilo sigurno jos dali je decko ili cura. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.