Kokosovo ulje u prehrani bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinna1410
    26. Veljača 2015. 08:31

Pozdrav svima,
    zanima me ako se moze koristiti kokosovo ulje hladno presano u pripremi jela za 8-mj bebu. Ako ne kada se moze.
    Jer radje bi koristila recimo to nego kupljni maslac u trgovini tipa meggle i sl. 
    Kupila sam i shea maslac koji znam da mogu koristiti, ali cekam ga da stigne. Na kokosovom bi za pocetak mozda neke vocne kasice radila.

Ljubav najveca 7.7.2014.

krafnica
    26. Veljača 2015. 08:35

Mislim da je kokosovo ulje bolje i kvalitetnije od svih ulja koje mi koristimo. Kad krenemo sa kasicama ja ga planiram koristit odmah...zasad ga koristimo samo u kupki ;)

missha
    26. Veljača 2015. 16:57

Kokos spada u orašaste plodove a oni se ne preporučaju prije navršenog 12. mjeseca. Čisto zbog alergija. S druge strane, alergije na orašasto su urođene, tak da i čekaš do 3. godine, ak je dijete alergično, dobit će reakciju.

Tinna1410
    26. Veljača 2015. 17:27

Pa zato sam i pitala zbog alergija. Ali povodim se za time da nitko od obitelji nije alergican na orasaste plodove, a i to sto kazes Missha ako i je alergican alergija ce izbit kad tad, prije ili poslije. 
    A ne znam ni sama, probat cu kad navrsi 8 mozda banane malo "poprziti" na njemu, pa sve skupa zblendati..
    A sto se tice uporabe za druge stvari zakon je!!

Ljubav najveca 7.7.2014.

• Loreen
    04. Travanj 2015. 19:25

Evo i ja ga namjeravam uvest u prehranu ali zbog dojenja. Čula sam da je zbilja odlično... Extra djevicansko kupiti :)

mmama2
    09. Kolovoz 2015. 20:33

otkrili smo magiju, u jelu, kod kupanja, bilo kakvog osipa i sl, samo malo kokosovog i sve nestaje u trenu.. u smoothie mmmmmmmm ubijamo se 

url=https://lilypie.com]

Nalah
    10. Kolovoz 2015. 07:47

S koliko mjeseci si im davala?Mi ga koristimo dosta dugo za nas,ja pijem kokosovo mlijeko,kuham sa kokosovim vrhnjem,radim pakunge za kosu i isto imam samo riječi hvale

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.