Pozdrav svima,
zanima me ako se moze koristiti kokosovo ulje hladno presano u pripremi jela za 8-mj bebu. Ako ne kada se moze.
Jer radje bi koristila recimo to nego kupljni maslac u trgovini tipa meggle i sl.
Kupila sam i shea maslac koji znam da mogu koristiti, ali cekam ga da stigne. Na kokosovom bi za pocetak mozda neke vocne kasice radila.
Ljubav najveca 7.7.2014.
Mislim da je kokosovo ulje bolje i kvalitetnije od svih ulja koje mi koristimo. Kad krenemo sa kasicama ja ga planiram koristit odmah...zasad ga koristimo samo u kupki ;)
Kokos spada u orašaste plodove a oni se ne preporučaju prije navršenog 12. mjeseca. Čisto zbog alergija. S druge strane, alergije na orašasto su urođene, tak da i čekaš do 3. godine, ak je dijete alergično, dobit će reakciju.
Pa zato sam i pitala zbog alergija. Ali povodim se za time da nitko od obitelji nije alergican na orasaste plodove, a i to sto kazes Missha ako i je alergican alergija ce izbit kad tad, prije ili poslije.
A ne znam ni sama, probat cu kad navrsi 8 mozda banane malo "poprziti" na njemu, pa sve skupa zblendati..
A sto se tice uporabe za druge stvari zakon je!!
Ljubav najveca 7.7.2014.
Evo i ja ga namjeravam uvest u prehranu ali zbog dojenja. Čula sam da je zbilja odlično... Extra djevicansko kupiti :)
otkrili smo magiju, u jelu, kod kupanja, bilo kakvog osipa i sl, samo malo kokosovog i sve nestaje u trenu.. u smoothie mmmmmmmm ubijamo se
url=https://lilypie.com]
S koliko mjeseci si im davala?Mi ga koristimo dosta dugo za nas,ja pijem kokosovo mlijeko,kuham sa kokosovim vrhnjem,radim pakunge za kosu i isto imam samo riječi hvale
Sortiraj odgovore
Najstariji