Koji su vam najveći izazovi u odgoju djeteta?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • da_vi
    17. Veljača 2014. 10:48

Od trenutka kada to malo bice ugleda svijet svaki dan nosi odredeni novi izazov! Svaki je izazov roditelju najveci! Program prirodnog roditeljstva trebao bi proci svaki roditelj jer za sve postoje fakulteti, skole i obrazovanja,a za najvecu ulogu u zivotu smo uglavnom nespremni. Stoga se nadam da ce to jednog dana postati obavezno i dostupnije , da se lakse nosimo sa svim izazovima koji nas ocekuju, jer svaki dan je novi izazov! Onaj najljepsi - kada znas kako ga savladati! :)

Klokanica
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:18

Drage mame i tate, hvala na sudjelovanju u nagradnom natječaju. 
    https://klokanica.24sata.hr/roditelji/sretna-mama/osvojite-tecaj-prirodnog-roditeljstva-1170
    IvaP osvojila je program video predavanja 'Roditeljstvo 0-6', koji se sastoji od ukupno 15 video predavanja; Jelena.Juric.1232, anita5 i orhideja osvojili su sudjelovanje na jednom interaktivnom predavanju u Centru četvrtkom od 18 sati i pristup pripadajućem video predavanju; a Karlo, majili i sajlica pristup jednom video predavanju po svom izboru. Čestitamo!
    Pozivamo vas da nam i dalje pišete koji su vam najveći izazovi u odgoju djeteta, a vaše odgovore objavit ćemo u našoj temi s foruma.

• otočanka
    09. Svibanj 2014. 13:46

Moje mišljenje je da s djetetom kojim se svakodnevno igramo, posvećujemo pažnju (ne pretjeranu) lakše ćemo čitati njegove misli i pratiti njegove faze i na njih reagirati. Moj dvogodišnjak zasad nema fazi ispadi bijesa, nadam se da ih i neće bit, bar ne onih svakodnevnih po 10 puta. Mogu razumjeti da ni njima nije ponekad lako i nemožemo od njih očekivati da budu idealni, nemogu oni znati dali se smiju igrati s nečim ili ne, ako im lijepo ne objasniš..kao što mu možeš objasnit da ne dira npr peglu ili nož.. tako se mogu i druge stvari objasniti i demonstrirati.
    koristim priliku kad npr šetamo i vidimo klinca koji plače, moj dvogodišnjak već sam reče kako je to ružno..
    kad ga stavim u kadicu pogleda me u oči i kaže neću piti tu vodu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani