Koje su najčešće roditeljske pogreške?

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    “Pusti ga da jede, nije mu previše, sigurno je gladan”, sigurno smo najčešće čuli ovu rečenicu, naravno od bake i djedova, ne znam zašto stalno imaju potrebu nečime ga nuditi, dijete je normalno razvijeno, veliko i sito, moj proždrljivac ne zna reći ne hrani. Mora da je to glavna uloga baka i djedova da brinu da je dijete sito do plafona jer i moja baka je takva i dandanas kada me vidi moram jesti pa makar se raspuknula po šavovima

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • trible

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    “Ostavi ga da place to on koristi i ako mu nesta ne budes dala on ce zaplakati i ti 
    ces popustiti”. To je jedan od komentara koje redovito cujem. Mozda me i iskoristava malo al kad je on moj mali princ i volim ga!

  • DijanaS

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    “obavezno zakljucavaj kucu jer ce ti netko doci i ukrast dite” ili “stavljaj mu narukvicu od koralja, netko ce ti ga urec” su mi najdraze.
    Ali ako trebam izdvojiti onu koju sam najvise puta cula onda je to ovo:“moras ga stavit u kolica, izgobavit ce se u nosiljci i tisno mu je tu” (radi se o krpenoj nosiljci. :D

  • tihanakatinic

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    najčešći #savjet": navikli ste je na ruke, razmazili ste je

  • flower7

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Da nikako ne stavljamo dijete između nas u krevet (između mene i supruga u bračni krevet) već da spava u svom krevetiću i da ga ne navikavamo na ruke.

  • Avatar D-L

    D-L

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Daj mu vode da ti ne bude mutav.

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Smatram da je jedna od cestih pogresaka roditelja to sto slusaju sve druge i njihove savijete, a ne sebe i svoje instinkte i svoje dijete. Ja sam se npr. naslusala stvari tipa: “Daju mu rizolino/AD, bolje ce ti spavati!” ili “Vidis da place, gladan je/zedan je!”, “Pa daj mu, on je mali sta on zna”… Nisam nikog slusala, samo sebe i svoje dijete, jer drzim da mi znamo najbolje. Ako sam koji put i pogrijesila, pa sto onda? Vise bih pogrijesila da sam slusala sve te “dobronamjerne” savijete.

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar mama842

    mama842

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    Daj joj nadohranu nije joj dosta tvoje mlijeko..zašto ne daješ čaj ili vodu dijete je žedno….A beba napreduje i dobiva na kilaži…Pa zar nije majčino mlijeko dostatno prvih 6mj???!!!!Uff…

    Život je plamen koji uvijek gori, ali se ponovno zapali svaki put kad se dijete rodi.

  • dani0909

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Mala mi je bucka pa sam često dobivala savjete da ju stavim na dijetu (dijete od 9 mjeseci). Nije mi jasno šta bih ja to po njima trebala, valjda izgladnjivati tako malo dijete,  a što je najgore, uopće ne jede puno, čak ne jede ni dovoljno (količina prema preporuci pedijatra). Najčešće su uz to i komentari ‘'zašto ju šopam pa je takva bucka’'.

  • marina289

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    Hihi dosta sam savjeta dobila, ali najbolji mi je bio od jednog, doduse dobronamjernog, ali neiskusnog uje koji mi je uporno predlagao da dodjem s bebom kod njega jer je tam ravniji teren pa ju mogu pustit da hoda :))) Naime, beba je imala 8 mjeseci i ne da nije hodala, nego nije ni puzala :) Ali uji to nikak nije bilo jasno.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.