Koje mlijeko koristiti nakon prestanka dojenja bebe od 9mj?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lolipop7

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav!
    Molim iskusne mame da mi se jave i daju savjet, naime htjela bih prestati dojiti jer sam vec jako iscrpljena od toga, nocima ne spavam a tesko mi je uskratiti nesto svojoj bebi sto mu je zapravo najbolje, ali muku mucimo po noci jer sam uzasno zivcana jer beba se svako malo budi i hoce ciku i onda ne mogu spavati. Pokusala sam vec prestati ali uvijek sam se na kraju vratila na staro… Koje mlijeko davati bebi od 9mj a ne zeli biti ni jedno AD mlijeko jer je naviknuto na dojenje? Kravlje mlijeko sam davala kratko dok nisam procitala da nije bas preporucljivo, rizino mlijeko dajem sa dodatkom kalciju ali da li je ono dovoljno, naravno uz kasice? Beba jede super, super napreduje, ujutro oko 9, 10 jede vocku sa zitaricom ili jogurtom, za rucak pilecu juhicu sa rizom ili krumpirom i povrcem, prije spavanja cokolino za bebinu dob ili skuham griz od pira pa ubacim bananu ili kekse sa bananom. Koliko bi trebala mlijeka davati uz tu svu prehranu? Molim vas da mi nekako pomognete sto da napravim da ga odviknem od cike ili sto, jer mi je postala prava muka ne spavati po noci uz sve obaveze u danu! 
    Hvala na odgovorima!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.