Knjiga Duhovni pristup rađanju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dulcis
    09. Kolovoz 2017. 22:14

Pozdrav,

može li i meni netko poslati ovu knjižicu ? Puno hvala ;) Mail: dulcis1002@gmail.com

10. Kolovoz 2017. 21:47

Bok cure! Molim vas ako moze knjiga na mail
    jelena.rimac@gmail.com

Hvala od ❤️

Barkleys
    13. Kolovoz 2017. 22:57

Može i meni na sara.kozjak@gmail.com?

Hvala punooo!

• MarijaM88
    16. Kolovoz 2017. 21:00

Pozdrav svima, moze i meni knjiga na mail marija23231@hotmail.com?  Hvala! :)

mokiica
    17. Kolovoz 2017. 21:10

Moze i meni na monjava.v@hotmail.com .. hvala 😊

• Fulgencia
    29. Kolovoz 2017. 15:49

Čitam forum na 5. stranici, i skoknem na 38. i mislim si budem zamolila za knjigu, makar mi sve neugodno, i sad vidim da do 38. stranice svi koji dođu traže knjigu :) :) :) Može i meni na iwanajaksic@gmail.com? Bilo bi super da sve mi koje dobijemo, proslijedimo dalje budućim rodiljama :))

Fulgencia

• nindja123
    31. Kolovoz 2017. 16:01

Moooolim vas i meni na leko.anamarija@gmail.com

• Leonas
    08. Rujan 2017. 09:28

Molim Vas ako mi netko moze poslati knjigu na mvatrov@gmail.com

Hvala puno

• Bebushka
    08. Rujan 2017. 11:42

Ok ljudi, poslala sam knjige vama koji ste prije ovog komentara, molim da netko sad preuzme slanje, a ako se nitko samoinicijativno ne angažira preporučam budućim tražiteljicama knjige da pošalju mail izravno nekoj od cura koje su tražile, jer nije da navraćamo na ovu temu svako malo... pozdrav svima i sretno nam! 

• Vanja
    17. Rujan 2017. 03:55

i ja bih zamolola ako bi netko mogao poslati knjigu na vanjaoroz@gmail.com. Od srca hvala! ♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.