Ja sam dobila 27kg u trudnoci, sramota na porodu oslo 10kg, a sad 5mj poslije imam jos 2 viska.. jedem normalno, ne provodim dijetw jer dojim.. mislim da je to od organizma do organizma
JOJ ja sam dobila 22 kg, na porodu otišle samo 4, s tim da je beba bila preko 4 kg , i evo sad beban ima 3 mj i meni ostale samo 3 kg, ovo sam sve izgubila u roku jednog tjedna samo od sebe otišlo ( dojenjem)
Da se i ja vratim na forum nakon 8 mj :D
Rodila prije 8 mj carskim rezom, u trudnoći nabacila 27 kg, od tog porođajem otišlo 15, prva 2 mj odma kile pale, sad mi fale još 2 kg da se vratim na staro.. E sad, problem je sta mi je drob mlitav. Nemam nešto puno sala,al to je baš mlitavo salo.. o strijama da ne govorim .'( Zauvik cu nosit jednodijelni kupaći kostim .'(
Mene zanima jel kome posle poroda trbuh u ležećem položaju udubljen? Nikad mi prije nije bila udubina nego ravno kad ležim..sad mi rebra samo vire a rupetina između. Tako mi je bilo odma u sali kad sam rodila i nije se ništa prominilo zasad. Razmak trbušnih nije nešto velik, povise pupka ne stane ni prst,ispod pupka stane prst ipo..

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji