Porod između 34. i 37. tjedna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    05. Rujan 2014. 20:51

Docky draga drži nam se. mislimo na vas

Nyka
    05. Rujan 2014. 20:57

Mene je sve to skupa zadesilo na horuk pa se nisam stigla pripremiti. Što je u neku ruku i bolje. Ali da sam znala da je trudnoća rizična (a nije bila, sve je bilo po ps-u) i da sam imala vremena pročitati tuđa iskustva, svakako bi voljela čitati pozitivne priče. Bilo nas je dosta na odjelu koje smo rodile prerano, uglavnom oko 33/34/35 tjedna. Ostala sam u kontaktu sa dvije cure i njihovi klinci su danas isto vesele, rumene i velike bebe.

medija5
    28. Svibanj 2020. 00:39

Drage u 33 sam tjednu i osjecam bolove u vagini kao da me žiga svaki par minuta imam osjecaj kao da cu se upišati ali kad odem na wc nista. Jako cudan osjecaj dali je to porod?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.