Već smo nekoliko godina živjeli zajedno, onako boemski, bez obaveza, sa stalnim primanjima, putovali, uživali.... pričali smo i o djeci, ali uvijek u smislu- naravno, jednog dana... nismo ništa konkretno radili po tom pitanju iako smo bili na pragu 30te... I jednog dana, išla ja na redovnu godišnju kontrolu kod ginekologa. Gleda on na UZV i kaže, ako slučajno radite na bebi-danas vam je dan za napravit ju ja se nasmijala na to, i doma ispričala mužu šta mi je dr rekao. Kaže mm- pa ajmo probat...i eto, uspjelo je dobili smo prekrasnog sinčića, a sad čekamo sekicu...jednostavno se sve posložilo u pravo vrijeme, kako treba
Mi smo taman u fazi kada krećemo - 9 godina veze, 2 braka, putovali, zabavljali se, imamo stan, auto, muž ima dobar posao, ja mijenjam karijeru pa sam doma dok učim pa mi se čini nekako najbolje sada dobiti jedno pa dok ono krene sa tri godine u vrtić da ja mogu u nove poslovne vode.. Ili na drugo xD Uvidjeli smo da se topimo na male čarapice i zamišljamo jednu malu glavicu s velikim okama koje će ličiti na nas, totalno smo poblesavili od kad planiramo :)
Nakon dve i pol godine braka..ozenili smo se,ja s 24,on s 27..i prvo smo htjeli malo uzivat u braku i zajednickom zivotu, pa sam htjela prvo dovrsiti diplomski studij, pa smo sparali za auto, s obzirom da je stambeno pitanje i pitanje stalnih poslova bilo takoder rijeseno i vise nam se nije dalo izlazit,pit i glupirat,jednostavno smo osjetili da je vrijeme... Evo,cekam porod iz dana u dan jer mi je prosao termin..
Bili smo 4 godine u vezi kad smo se odlučili ženiti, a od toga 2 godine živjeli skupa... jeste da smo bili mladi, ali znali smo da je to to... odmah nakon vjenčanja odlučili smo se prestati paziti, i zatrudnila sam odmah u prvom ciklusu... sad već imamo dvoje i radimo na trećem... <3
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji