Mi smo prvo odgađali, kao nije pravi trenutak, samo jos ovo, i sl. Nakon 1,5god braka došlo je samo, odjednom, toliko jaka želja, oboje! O nicem drugom ni ne pričamo. I tako vec par mjeseci, jako se trudimo, al još ništa.
Kad se samo sjetim koliko smo pazili prije braka (7god smo bili u vezi), sad si mislim da sam bar tada zatrudnila :-)
Prvo smo živjeli zajedno, pa smo rekli kad se vjenčamo. Onda smo se vjenčali pa smo rekli kad napravimo kuću, pa smo napravili kuću pa onda dok još sredimo kako treba. I tako smo mogli u nedogled, dok jedan mjesec meni nije izostala m. i eto sada smo četiri godine u braku i imamo bebača od 7,5 mj. Nismo ništa planirali, a nismo pretjerano ni pazili i vjerojatno je tako moralo biti jer bi mi uvijek našli nešto što još trebamo napraviti. Uglavnom, nije planirana beba, ali je itekako željena i sada ne bismo mogli bez njega, obožavamo ga, mazimo, pazimo i uživamo s njim!
Mi smo nakon šest mjeseci veze počeli pričati o bebi, jer imamo sve što nam treba-siguran posao, financijsku sigurnost, stan koji je naš, auto, ljubav i podršku. Počeli smo u 12. mjesecu prošle godine i isti mjesec ostala sam trudna, ali se dogodio spontani, no sada ulazimo u 9. tjedan i trudnoća, Hvala Bogu, odlično napreduje. Počeli smo u 3. mjesecu, dragi je svaki dan davao sve od sebe i odmah sam ostala trudna. Tako da se veselimo 12. mjesecu kada ću ugledati našu bebicu! A dragi me tako pazi i ja se pazim, jer mi je dijete sve na svijetu! Čuvajte se i želim vam plusiće što prije!
Možete mi suditi po ovome što ću napisati, ali ja sam znala kad sam Ga ugledala da će On biti otac moje djece! I od prvog dana to oboje želimo i radimo na tome! Sada je pauza od tri mj jer je došlo do vanmat.ali biti će kroz pola godine sigurno
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Sortiraj odgovore
Najstariji