Kako se najradije igrate sa svojim djetetom?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lela25
    12. Ožujak 2015. 21:51

Imam sina od 6 mjeseci i od kad je dosao kuci iz rodilista samo se smijemo jer voli kada pravimo cirkus,najvise voli kada ga prekrijem dekicom pa otkrijem i kada lupamo zajedno rukicama po vodi,tada se najvise smijemo :D

• mali-miš
    13. Ožujak 2015. 01:55

Imam sina od 7 i od 2 godine,volimo čitati,crtati,pisati,škakljati se,igrati skrivača,šetati psa,voziti se biciklom...ma uvijek nešto,ali najviše volimo konjiće pa mama mora glumiti da je konjić i puzeći nositi ih na leđima i nikad nam nije dosadno.........

• Nix
    13. Ožujak 2015. 02:12

Moj dvoipolgodisnjak i ja najvise uzivamo u igri skrivaca. On broji u jednoj sobi a ja se skrivam na raznim mjestima u drugoj sobi. Posebno je simpaticno kako zeli da ostanem bas na tom mjestu gdje me je pronasao kako bi me opet mogao na tom istom mjestu pronaci. Isto tako mi smijeh izmami to sto me svaki puta prvo trazi na mjestu gdje sam se zadnje skrila. Ako me ne moze pronaci, pokusavam mu dozivanjem njegovog imena dati do znanja u kojem smjeru se treba odvijati njegova potraga. Izuzev skrivaca, svakodnevno se trudim smisljati nove igre koje ce pomoci u njegovom razvoju. Crtamo kredom po posebno obojenom zidu, slazemo magnete/ slova po hladnjaku, glumimo telefonski razgovor, igramo se plastelinom, ucimo engleski jezik, popravljamo, pjevamo, plesemo... Jednom rjecju uzivamo... Kako sin tako i ja jer u meni probudi razigrano dijete kao sto je i sam on.

• zeljko.hrebak
    13. Ožujak 2015. 08:39

Moje blizanke od 4,5 godine Hana i Tena najviše vole kada ja glumim razne životinje a pogotovo konjiće. Također jako vole kada mogu hodati po mojim leđima i skakati.

• kacuska
    13. Ožujak 2015. 10:48

Moj mali Gabriel najviše voli šetnje u prirodi i uz more. Budući da s mamom i tatom živi ispod Sljemena, a ljeto provodi kod bake i djeda na otoku Lastovu, rođeni je mali prirodoljubac :)

• asunta
    13. Ožujak 2015. 13:00

iako nisam još majka nadam se da će se to skoro dogoditi. no, do tada uživam i učim kroz rast i razvoj moje nećakinje, 15 mjeseci stare, radoznale i mile curice. ono što nas obje veseli u igri jest hodanje, trčaranje i to bez cipela ako je moguće. volimo i skakati po krevetu ili skakati po tetinom krilu jer - điha điha jašemo konjića. kada čujemo super mjuzu mi volimo i zaplesati, posebice volimo mrdati kukovima. malena se voli penjati po kauču, penjati po svojem ujaku pa čak i zajašiti našeg malog psića (koji je voli pa joj dopušta :)). igramo se i skrivača iako je uvijek ona ta koja se "skriva"! sa 6 mjeseci već je bila u moru i uz svoj kolutić pliva kao ribica!

13. Ožujak 2015. 19:17

Moj mali princ nedavno je napunio 2 godine i jako voli slagati slagalice i kojekakve edukativne igracke, pa to cesto radimo zajedno, najvise voli kad se ja pretvaram da ne znam kud koji dio ide a on mi govori, pa tako zajedno slozimo slagalicu.
    Ipak najdraze mi je kada ga navecer spremam na spavanje, a on me primi za ruke i pocne skakati i izvoditi kojekakve gluparije po krevetu, najnovije otkrice nam je kolut unaprijed. Svi se dobro nasmijemo, a nakon toga zaspe u roku odmah. :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bori
    13. Ožujak 2015. 22:46

Maleni ima 3, 5 mjeseca..Od početka uzivamo u igri i druženju. Prije par dana počeo se povremeno smijati na glas pa sada muž i ja izvodimo svakakva čudesa da ga nasmijemo. On ipak najviše voli kada ga škakljamo po trbuhu ili "letimo" igračkicama prema njemu uz neizostavni "brbrbrbr". Vrijeme u igri provodimo i na edukativnoj dekici gdje je malenom najdraže zgrabiti igračku i staviti je u usta. Igra majke s djetetom i oca s djetetom se već pomalo razlikuje, ali on jednako uživa i u maminoj nježnijoj igri i tatinoj grubljoj, živahnijoj i "muškoj" igri. U svakom slučaju svaki slobodni trenutak i budno stanje naše bebe pokušavamo upotpuniti igrom ,smijehom i veseljem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.