kako racunati trudnocu?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • helena8

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Hi svima.. imam jedan problem sto ima jako puno zena. Moja trudnoca se racuna od 5.1. I sad sam po trudnickom kalendaru u 10 nedlji trudnoce. Problem je sto se jos nije pojavio embrio a sve drugo je tu. Pregled imam za 10 dana opet. Bila sam juce i kod drugog doktora u bolnici i on je rekao moguce da je jos sve prerano jer sam tek u 6 nedlji sad. Hmmmm sve me to zbunilo. Kako 6 kad kakednar pokaziva 10? I kao moguce je da sam malo kasnije ostala trudna jer menses mi je bio neredovan prije trudnoce. Molim vas za vase misljenje i vasa iskustva sa ovim slicnim. Hvala unaprijed..

  • helena8

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Sad je kao moguce da ce se embrio pokazat u iducih 10 dana a moze biti da ce trudnoca stati. ali doktor me je smirio i rekao da se kao nebrinem jer moguce je da je sve prerano a kad druge citam po forumima u ovoj nedlji se vidi vec embrio. Sve me to jako zbunilo sad u 10 dam nedlji a nisam u 10… :-(

  • Avatar bobica9

    bobica9

    Broj poruka: 448

    Prijavi adminu

    Dobro ti je rekao doktor, moguće je da si manje trudna. Ja sam došla na pregled kad bi bilo po računici 6 tt i doktor je rekao da mu to nešto nije dobro jer je plod premali. Zadnji ciklusi su mi bili po 40 dana, možda i koji dan više. Poslao me vaditi betu i sve se školski duplalo! Trudnoća mi je 2 tj. manja nego po menstruaciji i tako su mi i termin izračunali.
    Sretno i javi se!

    [lilypie.com]

  • helena8

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Hvala bobica :-).. i ja mislim da je prerano jer prvi pregled sam napravila u 5 nedjelji i nije bilo nista za vidjet. Drugi pregled u 7 i bila je samo ja mislim posteljica.. duga 2cm. sorry al neznam kako se to sve zove na hrvatski ja sam iz austrije. A sad u 9 nedlji dosao je unutra i taj mali krug gdje treba embrio da raste. Sorry za pisanje al strvarno neznam kako se to zove na nas :-) zato ipak imam malo nade mada se pripremam psihicki i na negativno da nebi ostala u soku.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.