Kako je moguće da žene ne znaju da su trudne sve do poroda?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • goga11

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Ovako trebala bi pomoc trebala sam dobiti menzis 17.2 i nisam ga dobila do 23.2 a mene od 5.2 uzasno bole grudi puno puta idem mokrit najmanje 9 puta u danu ...ima velike sanse da sam trudna ...ali ja sam napravila test 20.2 i pokazao je negativno napravila sam.hcg jucer i kazu mi da su mi uredni nalazi ja kazem dal mi mozete pokazat kazu da nemaju vremena ali je uredan.. I dobila sam 23.2 krvarenje  i do jucer navecer vise nista..

  • Avatar Ugolina

    Ugolina

    Broj poruka: 4926

    Prijavi adminu

    2.? Mislis 3.???? Ak si trebala dobit 17.  a danas je 25. I negativsn test  I jos si vadila betu,onda nisi trudna!!!! Ocito je neki drugi gin problem u pitanju il si samo pod stresom!!!
    Da si trudna,neki ovaj malo bolji test za rano otkrivanje bi ti vec 18 pokazao plus tako da.. Odi ginicu

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.