Kako je moguće da žene ne znaju da su trudne sve do poroda?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • goga11

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Ovako trebala bi pomoc trebala sam dobiti menzis 17.2 i nisam ga dobila do 23.2 a mene od 5.2 uzasno bole grudi puno puta idem mokrit najmanje 9 puta u danu …ima velike sanse da sam trudna …ali ja sam napravila test 20.2 i pokazao je negativno napravila sam.hcg jucer i kazu mi da su mi uredni nalazi ja kazem dal mi mozete pokazat kazu da nemaju vremena ali je uredan.. I dobila sam 23.2 krvarenje  i do jucer navecer vise nista..

  • Avatar Ugolina

    Ugolina

    Broj poruka: 4926

    Prijavi adminu

    2.? Mislis 3.???? Ak si trebala dobit 17.  a danas je 25. I negativsn test  I jos si vadila betu,onda nisi trudna!!!! Ocito je neki drugi gin problem u pitanju il si samo pod stresom!!!
    Da si trudna,neki ovaj malo bolji test za rano otkrivanje bi ti vec 18 pokazao plus tako da.. Odi ginicu

    [lilypie.com]

    [daisypath.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.