.. Imam djevojčicu od 4 godine, iznimno aktivnu, sklonu plesu, pjevanju.. Pa smo ju odlučili mm i ja upisati u radionicu plesa i pokreta... Teta Učilica kaže da je to " istraživanje mogućnosti i sposobnosti tijela", a ujedno i temelj ostalim plesovima, kao npr. hip hop, yazz dance, balet, obzirom da djeca njenih godina još uvijek ne mogu se toliko koncentrirati na plesne korake... ... a Malenoj se to izrazito svidjelo .... Pa budemo vidjeli.... ...
danči
Imam petogodišnjaka koji ide na nogomet u sklopu vrtića, organizira Crvrcak, 2 puta tjedno, a budući da je jako zainteresiran za aktivnosti, upisali smo ga i na judo, isto tako dva puta tjedno. Njemu super,nama super, kad su dani treninga izmori se i doma je super, one dane kad ga nema, doma je "treniranje" :)))
Filozof 2010.
Mali Njam 2013.
čekamo...2015.
sve ovisi o djetetu,nema tu neke filozofije.Kcer i sin su krenuli prije 4 na zbor i to je super funkcioniralo.Sin je sa 7 krenuo na skokove u vodu,sa 9 na judo i sa 10 na kosarku.i sa 4 god na engleski.sad trenira judo i kosarku i ide na eng.Dok kcer je krenula s nepunih 5 na skokove,i onda ponovno sa 7 na judo.najmanji ima 4 i jos nejde nigjde
Smatram da za bavljenje sportom nikada nije prerano. Moja curica od godinu i pol dana već mjesec dana ide skupa sa mnom na gimnastiku za mame i bebe. Odražava se jedanput tjedno po 45 minuta. Ispušemo se i izvježbamo oba dvije, a uz to kvalitetno provedemo vrijeme. Vidjela sam da je postala otvorenija, kod kuće zna ponavljati neke vježbe i spominje imena curica s kojima ide na gimnastiku.
Programom sam oduševljena jer uz igru, naučimo i neke osnove gimnastike a uz to sam si zategnila tijelo.
Tamara
Moj mali je sa 3,5godine krenu na talijanski, ali u sklopu vrtića, dva puta tjedno su imali po sat vremena. Neće naučiti neznam koliko sa 3,5 godine ali mislim da je dobro da mu "uđe u uho". A sad isto čekamo da počne talijanski u vrtiću. Probao je u 9.mj ići na nogomet, sa 4,5godine, išao je neki mjesec dana ali smo odlučili da će probati opet druge godine, najmanji je bio, pa bi se više umarao od drugih, i kad bi trebalo "igrati" a ne vježbati neke pute mu se nije ni dalo. A i taman je dobio "povez" na jednom oku (da bi mu se drugo razvijalo jer je počeo gubiti vid) pa mu je i to vjerojatno smetalo. Ali trenutno nam je bitniji vid nego bavljenje sa sportom, probati će opet nagodinu, a i sam je rekao da će ići kad će biti velik kao njegovi neki prijatelji :)
Sortiraj odgovore
Najstariji