.. Imam djevojčicu od 4 godine, iznimno aktivnu, sklonu plesu, pjevanju.. Pa smo ju odlučili mm i ja upisati u radionicu plesa i pokreta... Teta Učilica kaže da je to " istraživanje mogućnosti i sposobnosti tijela", a ujedno i temelj ostalim plesovima, kao npr. hip hop, yazz dance, balet, obzirom da djeca njenih godina još uvijek ne mogu se toliko koncentrirati na plesne korake... ... a Malenoj se to izrazito svidjelo .... Pa budemo vidjeli....
...
danči
Mi smo sada upisali dijete u Cvrčak - ritmiku u sklopu vrtića. Još nam nije počelo, ali mislim da će joj biti ok.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Gimnastika je odličan izbor..moja mala od skoro 5 godina ide na još aktivnosti osim gimnastike ali joj je ona najdraža a i najbolja je za fizički razvoj. Preporučam.
Nema pravila kad je prerano ili previše...sve ovisi o djetetu. Ja sam mišljenja da je bolje da idu na aktivnosti čim navrše 3 godine... ja kao dijete nisam na ni jednu pa mi je dan danas užasno krivu i osjećam da sam mogla puno više...
Imam petogodišnjaka koji ide na nogomet u sklopu vrtića, organizira Crvrcak, 2 puta tjedno, a budući da je jako zainteresiran za aktivnosti, upisali smo ga i na judo, isto tako dva puta tjedno. Njemu super,nama super, kad su dani treninga izmori se i doma je super, one dane kad ga nema, doma je "treniranje" :)))
Filozof 2010.
Mali Njam 2013.
čekamo...2015.
sve ovisi o djetetu,nema tu neke filozofije.Kcer i sin su krenuli prije 4 na zbor i to je super funkcioniralo.Sin je sa 7 krenuo na skokove u vodu,sa 9 na judo i sa 10 na kosarku.i sa 4 god na engleski.sad trenira judo i kosarku i ide na eng.Dok kcer je krenula s nepunih 5 na skokove,i onda ponovno sa 7 na judo.najmanji ima 4 i jos nejde nigjde
Smatram da za bavljenje sportom nikada nije prerano. Moja curica od godinu i pol dana već mjesec dana ide skupa sa mnom na gimnastiku za mame i bebe. Odražava se jedanput tjedno po 45 minuta. Ispušemo se i izvježbamo oba dvije, a uz to kvalitetno provedemo vrijeme. Vidjela sam da je postala otvorenija, kod kuće zna ponavljati neke vježbe i spominje imena curica s kojima ide na gimnastiku.
Programom sam oduševljena jer uz igru, naučimo i neke osnove gimnastike a uz to sam si zategnila tijelo.
Tamara
Moj mali je sa 3,5godine krenu na talijanski, ali u sklopu vrtića, dva puta tjedno su imali po sat vremena. Neće naučiti neznam koliko sa 3,5 godine ali mislim da je dobro da mu "uđe u uho". A sad isto čekamo da počne talijanski u vrtiću. Probao je u 9.mj ići na nogomet, sa 4,5godine, išao je neki mjesec dana ali smo odlučili da će probati opet druge godine, najmanji je bio, pa bi se više umarao od drugih, i kad bi trebalo "igrati" a ne vježbati neke pute mu se nije ni dalo. A i taman je dobio "povez" na jednom oku (da bi mu se drugo razvijalo jer je počeo gubiti vid) pa mu je i to vjerojatno smetalo. Ali trenutno nam je bitniji vid nego bavljenje sa sportom, probati će opet nagodinu, a i sam je rekao da će ići kad će biti velik kao njegovi neki prijatelji :)
Draga mame, molim vas za preporuku aktivnosti za trogodisnjakinju, po mogucnosti u zapadnom dijelu zagreba. Razmisljamo Od jeseni krenuti ili na neku sportsku aktivnost, ili pak pjevanje, ples... puna Je energije I voljeli bi da krene s necime. Hvala vam svima, pozdrav 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji