Pozdrav drage moje..
Kad su vaši partneri uspjeli prvi put osjetit bebine pokrete?
Ovaj moj mi se već danima lijepi za trbuh ne bi li šta osjetio al jos ništa :-D
Moj dragi je osjetio tek negdje oko 24-25 tjedna.... ja sam bebu počela osjećati oko 20 tjedna, tak da nije ni mogao prije...
ja sam osjetila u 18 tj, a on je u 19 imao takvu sreću jer poslje toga opet tri tj nije, uglavnom slučajno je stavio ruku i baš tad se tri puta onako dobro pomakla, iako većinom kada netko hoće osjetit i stavi ruku ona nema šanse da se pomakne, kao da se inati..
sad nekad znamo leći i gledat film navečer pa on cijelo vrijeme drži ruku na tbuhu i kad tad se počme micati.
Ja sam ju počela osjećati u 18. tjednu a dragi je negdje u 20. osjetio :)
Cini mi se da je i moj prvi put osjetio tako negdje u 19 ili 20 tjednu trudnoće... Vrlo slabo naravno, kasnije puno intenzivnije, ali je definitvno jedna od većih radosti koje možeš podijeliti s partnerom.
Krešimir 19.08.2014. <3
Ja sam lagane udarce osjetila u 20.tjednu a dragi je mogao osjetit negdje u 23.tjednu. Iako to samo neke jace a i kada stavi ruku bebac se smiri i ne lupa. Sada sam u 29. tjednu i bebac lupa non stop a cim on zeli osjetit prestane :)
Mi smo sad u 20tt i jos nije osjetio jer su jos uvjek to slabi udarci a beba se smiri kad zeli tata osjetiti a s prvim se vise ne sjecam kad je to tocno bilo :)
tako negdje, 19., 20 tjedan.... ali isto je bebica malo inatljiva pa kad dragi stavi ruku neće, onda ju makne i taj tren lupi pa on opet stavi pa je mir i onda se tak love neko vrijeme, ali zna se potrefit da uspije osjetit udarce... i stavrno, nema mi dražeg nego kad obadvoje osjetimo njeno lupkanje :D
Sortiraj odgovore
Najstariji