Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LaFemme
    21. Rujan 2018. 16:29

Hvala cure. Probat ću s brusnicom iako mislim da ću morat i antibiotike kako je mery1911 napisala.
    Ništa, ostaje mi čekanje pregleda u sri.

21. Rujan 2018. 16:32

I mene zanima, zanimaju me i protoci i stanje posteljice i tezina bebe .. sve :-) ali nista na zadnjem pregledu nisu radili  :-/  Valjda budu, na slj.pregledu sam razmiljala pitati ne znam jel mi to blesava ideja strah me da me nece blijedo pogledat jer ih ucim njihovom poslu. Ja sam pocela evo prije 5 dana (38) ali isto da sam znala ranije pocela bih. Upravo muzu poslala poruku neka kupi danas 2 ananasa kad ide s posla, nek nam je svima sa srecom 😉💪

Isssa
    21. Rujan 2018. 16:34

LaFemme

Hvala cure. Probat ću s brusnicom iako mislim da ću morat i antibiotike kako je mery1911 napisala.

E. Coli na vaginalnom brisu nije ništa opasno i ne tretira se antibioticima (imala sam i ja), problem je ako je u mjehuru onda su potrebni antibiotici.
    Cure super za preglede 👏👏👏👏, sad kad krenu bebači van bit će veselo 😂, stvarno vas ima puno u terminu ❤️
    Lineu nisam dobila, 3 male strije sam dobila na kuku ali jučer sam dobila po grudima i to jako puno, eto skoro 3 tjedna od poroda 😲, a ja mislila kako sam super prošla 😂

21. Rujan 2018. 16:34

LaFemme

Pridruzujem se za brusnicu i opcenito sto vise tekucine. Iz blizih iskustava navodno je i limun jako dobar odnosno limunada bez secera + izblendati unutra svjezeg persina. Sretno ❤

Baby.k
    21. Rujan 2018. 16:35

Kikica, ja ju imam skroz od dolje preko cijelog trbuha skroz do cica, ali je isto prvo bila samo do pupka. Ne svrbi me, a na slikama izgleda kao da sam rezana od-do 😁
    Meni su isto otečeni zglobovi, ali nije mi teško hodati i ne boli ni ništa, samo sam isto morala ići kupiti nove tenisice jer ni u jedne nisam stala.
    I na mom ctg-u bebini otkucaji 130-150, a meni je očitalo samo jednu kontrakciju do 20, naravno nisam ništa osjetila, vjerojatno preslaba.
    Ajmo bebicee dok je ovako lijepo vrijeme 😊😊😊😊

• Anđeo_
    21. Rujan 2018. 16:42

Vidjela cure zakon ste hvala vam, Bubamare se nebi nikad sjetila 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Sad vam se moram pojadat
    1. Zadnjih 2 tjedna sam pravi pekmez sve me izbaci iz takta i rasplace 😭 (to je više zaključak nego jadanje 😂)
     Druga situacija: kada smo ja i dragi razgovaralo o financijama za kolica oboje smo se složili da je max 5000 kn i to baš maaax, e onda sam ja počela tražit gledat i jako su mi se svidjela jedna koja su 7200 I sva sam uspoređivala s njima jednostavno to je bila ljubav na prvi pogled 😂 manja, praktična, okretna baš za mene.. Muž je reko da ih on želi vidit uživo (teško mu je preko slike, to idemo sutra) i ako je stvarno tolka razlika između tih i onih za 5000 da ćemo uzet ta nema veze šta su skuplja...
    Da li su se vama svekrve/mame miješale u odabir??
    Moja mama je danas rekla da ona nikad nebi dala 7200 za kolica al da kako mi hoćemo nas novac, nagovorila sam ju da odemo pogledat jel na nje blizu jako su joj se svidjela i samo je rekla nadam se da ćeš ih  čuvat i za drugo dijete pa da baš su mala nasprem ovih drugih glomaznih uglavnom sama je sebi davala argumente da opravda cijenu 😁😁
    Dovezla me doma svekrva je s dragim sjedila u dnevnom , a moja mama veli zete to je to moraš ih otic vidit jesu skupa al su zmaj 😊 ona se okrenula i otišla a ja pod tuš, nisam još ni vrata zatvorila kako treba a svekrva pita dragog kolko su ta kolica?? Kaže on 7200 CURE MOJE KAD SE ONA POCELA DERAT nisam se ni morala truditi slušat 😂 (dragi je samo reko daj tise cut ce te uvrijedit ces je) da bi mu nakon 5 min pametovanja  rekla da  mi previše ugađa !!! On se još trudi joj objasnit to je 3u1 ima i za auto i korpa za novorođence bla bla a ona će njemu  kupi kišobran kolica i unutra stavi preklopljenu dekicu i eto korpa za novorođence  
    Da ne duljim (iako već jesam 😂) baš sam se rasplakala bilo mi je nekako krivo neznam ustvari šta jesam li u pravi ili nisam smirila sam se izašla van kao da ništa nisam cula dragi isto ne komentira ništa A ni ja (dođe mi da napravim šou program al suzdržavam se)
    Dobro hvala na savijetu, da jesu skupa, da mogu nać i za 3000 vjerojatno sve to stoji al dal je potrebno radit tolike scene oko kolica za koje nećeš dat ni kune daj svoje mišljenje odi ako oces pogledaj prihvati ili ne prihvati...

okozeleno

Looda… cestitke na princezici!!!!
    Crna… malac je presladak! 😍
    Ja cu si uskoro isto malinu nabavit... imam u planu pocet tamo oko 35-og tjedna, kao da ne nude bas prerano... imam i ananas spreman, obozavam ga i vec bidim da cu ga na kile pojest 😁
    Isuse, koliko vas je vec u terminu... sad kad krene baby boom imat cemo po par beba dnevno 😛

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

Nas_bebac

Happines mislim da sam citala da persin izaziva kontrakcije maternice....ctg meni bebo ludi samo na desnom boku na ljevom frajer spava, komtrakcije ništa dok je spojen al kad makne onda osjetim bilo je par laganih.... Ali nis strasno ovi koje sada osjecam su punooo jači

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

21. Rujan 2018. 16:45

potpisujem brusnicu i sto vise tekućine i bakterije idu provjereno šu šu, ALI oprezno s persinom. Ja njega pijem inace kad imam neku upalu mjehura ili bakteriju i kao rukom sve odnese, no u trudnoci nije pozeljan. Baka (90) mi pricala da su zene u njenoj mladosti pile puno caja o persina da pobace, da ima abortivno djelovanje, vjerojatno ga se treba cudo popiti, ali ja ne bi riskirala tako da ga ja ne pijem od kad sam trudna 

21. Rujan 2018. 16:55

Anđeo_

Vidjela cure zakon ste hvala vam, Bubamare se nebi nikad sjetila 🤦‍♀️🤦‍♀️Sad vam se moram pojadat1.Zadnjih 2 tjedna sam pravi pekmez sve me izbaci iz takta i rasplace 😭 (to je više zaključak nego jadanje 😂)
    Druga situacija: kada smo ja i dragi razgovaralo o financijama za kolica oboje smo se složili da je max 5000 kn i to baš maaax, e onda sam ja počela tražit gledat i jako su mi se svidjela jedna koja su 7200 I sva sam uspoređivala s njima jednostavno to je bila ljubav na prvi pogled 😂 manja, praktična, okretna baš za mene.. Muž je reko da ih on želi vidit uživo (teško mu je preko slike, to idemo sutra) i ako je stvarno tolka razlika između tih i onih za 5000 da ćemo uzet ta nema veze šta su skuplja…
    Da li su se vama svekrve/mame miješale u odabir??
    Moja mama je danas rekla da ona nikad nebi dala 7200 za kolica al da kako mi hoćemo nas novac, nagovorila sam ju da odemo pogledat jel na nje blizu jako su joj se svidjela i samo je rekla nadam se da ćeš ih čuvat i za drugo dijete pa da baš su mala nasprem ovih drugih glomaznih uglavnom sama je sebi davala argumente da opravda cijenu 😁😁
    Dovezla me doma svekrva je s dragim sjedila u dnevnom , a moja mama veli zete to je to moraš ih otic vidit jesu skupa al su zmaj 😊 ona se okrenula i otišla a ja pod tuš

Joj, meni se moja mama u apsolutno nista ne mjesa, tako je bilo i za svatove i sad, al zato sveki nadoknadi za obje 😂 srecom smo 500km udaljene 😅
    htjela je isto kao samnom ici gledati kolica kad smo bili kod njih, da kao vidi sta placa, al sam joj pristojno rekla da ih nema sto gledati jer ih ni nema u dućanu koja mi hocemo i da ih biramo muz i ja, a ako daje novce ne znaci da ih i bira, ako misli birati neka kupi krevetac pa koji god hoce jer mi je to ne bitno 😂😂😂 i tako kupujemo duple krevetice, jastuk dekice, dekice itd da ima i kod njih kad dodemo 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.