BabyK i Isssa divni suuuu 😍😍
Znaci u iscekivanju smo Lukasa, prvi decko ❤️ ajde, sve je ok, a ostalo kad on bude spreman.
Moj stucko se opasno namjerio na moja rebra 🤸♂️
url=https://lilypie.com]
Ssanja nisi jedina, meni se čini da me preko noći napala tona celulita, a strije nemam za prijaviti i samo se mogu nadati da će tako biti do kraja. A i za trbuh mi se čini da je svako jutro sve veći!
BabyK i Isssa divni suuuu 😍😍
Znaci u iscekivanju smo Lukasa, prvi decko ❤️ ajde, sve je ok, a ostalo kad on bude spreman.
Moj stucko se opasno namjerio na moja rebra 🤸♂️
Moja mala štuca tak jako da mislim da će svaki čas izaći van 🤣
Ovakav osip sam i ja znala imati od sirovog mesa. Kada sam meso počela rezati u rukavicama, nestao je i osip.
I ja prijavljujem celulit! Mislim da je to bilo za očekivati jer tijelo sada sve zadržava, i vodu, i salo i dlake, sve. Zato kad rodimo ćemo izgubiti prvo vodu, navodno krene ispadati i kosa pa isto tako računam i na smanjenje tog celulita
Lijepe buše curke
Hvala cure na podršci malo ste me smirile ❤ ste sve od reda..
Baby.k i Isssa - i prije sam se topila na tako slike a tek sad ❤❤ divni su 😊
Dija85 - da slično, ma joj više neznam od cega bi moglo bit nadam se da je samo alergija pa nek svrbi samo da nalaz sutra bude ok
anusha ja se samo bojim da nakon poroda ne ode sve, i voda i kosa a da nam celulit ne ostane znam da žene inače muku muče s njim, malo sam se raspitivala za one tretmane masažama, em je skupo jer ih treba više em boli kad se to razbija... tako da se iskreno nadam da si u pravu da će otići sam kako je i došao
Curkee bebaci su vam preeeeeeeeslatkii ❤️❤️❤️
Anđeo ma sigurna sam da nije nista strasno mala alergija 🙂
Jaoo strije ja sam dobila 3 😭😭
Celulita isto imam ali imam inace malo paa me ne zabrinjava jako ovo🙂
Moj je danas štucao dobrih pola sata a sada bome radi tjelovježbu i rasteže se a dragi se igra s njime pa mu uzvraca udarce 😁😁
E i da bome je jucer dobio nogu u glavu brizan skocio je i kaze vauu kako tako jako??
😁😁😁😁
Uh i moj trbuh raste iz dana u dan mislim da nema kuda vec a ono drugi dan se iznenadim hhh
Eh i da pitanjce gdje su vam bebe smjestene dok lezite ili odmarate meni dodje bebo skroz ispod sisa i sve postane tvrdo a dole bude mekano.... Jel jos nekoj tako?
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Nas bebac meni je stalno isto ali mislim da zato sto nema mjesta vise se ni pomaknut..jedino zna izbaciti guzu i obje nogice..točno osjetim male pete kako guraju..
a to stucanje,ajme zadnjih dana svako malo štuca..
Evo da vas utješim malo.. meni je nakon poroda ostao trbuščić kao da sam negdje 5-6mj trudna..to je nestalo nakon mjesec dana..kosa je počela isto tako nakon mjesec/dva bas intenzivno opadat i to mi je najveći užas bio jer je bilo po svuda..3x na dan sam usisavala sve..a celulit,ja sam bila dosta u šetnjama..znali smo malac i ja čim je krenulo lijepse vrijeme u 3-4mjesecu otic do Bundeka,krug po Bundeku i Nazad..on bi odspavao tih 45min-1h a ja bi se ubila u brzom hodanju..već tad sam bila mršavija i bez celulita a do ljeta je sve bilo super kao da nikad trudna nisam ni bila.. dal će to i sad tako biti,nadam se..nikakve posebne kreme i tretmane nisam imala..samo dojenje i šetnje
Drage moje trudnjace, evo da se i ja malo javim... ☺️Redovno vas čitam ali se rijetko javljam, malo sam lijena za tipkati. 😁
Vidim da spominjete celulit i strije. Ja sam na +8 kg i zasad nemam strija ali celulita zato imam za izvoz .😆 Ne znam da li to ima veze sa povišenim hilesterolom i trigliceridima koji se navodno javljaju u trudnoći a imaju protektivnu ulogu za bebu i tako navodno beba dobija masno tkivo .Ne znam da li ste vi radile u redovnim nalazima kolesterol i trigliceridi? Moj ginekolog to nikad ne traži ali sam ja uradila na svoju ruku pošto radim privatno nalaze a kolesterol i trigliceridi su u sklopu paketa koji nude. Kad sam ginekologa pitala za te povišene vrijednosti rekao mi je da se baš iz tog razloga trudnicama ne traži holesterol i trigliceridi te da nema potrebe da brinem. Nadam se da je tako, zaista. 🙂
Nas_bebac i moj mališa se tako smjesti visoko, i kao da mi guzu gurne pod rebra, bude izbočina a dole mekano.😆 Nekad osjećam kao da mi je taj dio ispod rebara utrnuo ....😁
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Crna & sarajka da tako i meni bude samo kada guzicu nabije izmedju rebra bude tesko disat, ali nekaa rastuu jos malo maloo i evoo ih kod nas 😁😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sortiraj odgovore
Najstariji