Moja ginekologica (preko hzzo) je prosli put pustila muza unutra, zajedno smo otkrivali spol, u Splitu se nalazim.
Hvala za info za Lidl, odmah sam otisla i sve ugrabila 🤣
E da, kod mene je posteljica nisko jos uvijek. U pocetku sam bila na 4x200mg Utrogestana jer je bila u potpunosti na dnu usca, a sada sam na 1x200, jos je nisko, ali je malo bocno otisla. Vise mirujem, cesto osjecam pritisak i laganu bol pogotovo u nekim kretnjama, ali se nadam da ce se podici do 25t 🙏
👩🏻 29 👨🏻 30
21.12. ZM
16.01. ➕
26.09. TP
15.02. 13mm, imamo otkucaje ❤
25.04. 💙
17.07. iduci pregled
Evo i mene, izrazeniji je navecer kao i svima predpodstavljam🙈
https://ibb.co/ky8fX6J
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Bok cure! 😁
Cijelo vrijeme dvojim da li se javit ili ne.
Prva trudnoća završila s kasnim spontanim u 18tt, a sad do 14 tt već dvaput krvarila, ali s bebicom je sve okej.
Preglede imam svaki tjedan u Petrovoj zbog ovih krvarenja koja je se ne znaju zbog čega su, sad u četvrtak je doktorica našla da ima još krvi i da ću opet krvarit pa sam ajmo reć psihički malo pripremljena na to.
Čekamo dečkića 💙
Termin bi trebao biti 30.10.2024. 😁
Nadam se da ste sve dobro 😊
dobrodosla i super za 💙, zelim tj da ti nastavak bude skolski i da sav strah i briga prođu 🙏
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
samo da javim da sam datume popisala i da su vam trbuscici preslatki(miss ivy i selenin nisam vidjela jer su linkovi prazni ) i nadam se da cu i ja uskoro ucitat prvu 😉
jedino da malo zakukam da me je jucer i danas nesto tupasto boluckalo oko jajnika i blago probadanje u doljnjem djelu trbuha i na nekih 20min sam osjetila onu pms bol tupu... vise sam bila iznenađena jer je vec dugo sve mirno pa sam odmarala na max...
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Danas sam bila u Petrovoj vadit krvnu grupu. Vidjela sam da su isto tako krv vadili jedna trudnica i njen partner. Da li u nekom trenu i partner treba radi nečeg vadit krv ?Kada sam saznala da sam A-, onda je ginekolog trazio potvrdu partnerove krvne grupe. Posto smo razliciti. Onda sam ja ponovo radila neki test koji je negativan i on se radi još valjda kroz trudnocu.
Ja u subotu imam pregled i doktor je rekao da dodje i tataBaš se radujem da vidim njegovu reakciju
Ja sam isto AB- i dobila sam profilaksu vezanu uz krvnu grupu, ako treba pogledam u nalazima točan naziv. Također mi je napisano da opet moram vadit krv u 24 i 28 tt da se vidi da li je i dalje negativna krva grupa i nakon poroda također.
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
02/2024 +
03/2024 srčeko kuca ❤️
samo da javim da sam datume popisala i da su vam trbuscici preslatki(miss ivy i selenin nisam vidjela jer su linkovi prazni ) i nadam se da cu i ja uskoro ucitat prvu 😉
jedino da malo zakukam da me je jucer i danas nesto tupasto boluckalo oko jajnika i blago probadanje u doljnjem djelu trbuha i na nekih 20min sam osjetila onu pms bol tupu… vise sam bila iznenađena jer je vec dugo sve mirno pa sam odmarala na max..
Hvala ti LadyD na dobrodošlici 😊
Ja sam na strogom mirovanju sad vec preko mjesec dana, i isto me u zadnjih par dana probode ko neka bol, al ona vise ko da mi se trbuh razvlaci pa ne bude bolno nego neugodno jako.. pretpostavljam da je normalno
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
02/2024 +
03/2024 srčeko kuca ❤️
Brz, kratak, sladak pregled... Sve u najboljem redu, po mjerama i razvijenosti beba super napreduje. Bio je i tata s nama pa ga je razveselila vijestima da stiže mali nasljednik 🙈💙
Bas govorim gin.da je sad tako cudan i dosadan period u kojem nema mucnina i osim malo stomačića, nista se drugo ne dogadja... Kaze da je to i najbolje sta joj mogu rec na pitanje kako se osijecam i da sas uzivam jer je stvarno sve u redu i da zeli da i dalje ostane tako uredno skolski i dosadno :)
Iduci pregled 31.5.
7.2. + 💙
Termin 13.10.2024.
Mame netko je napisao ovdje da je narucio preko topprizovoda baby watcher?
Jel cemu valja?
Jer ja sam sinoc zavrsila na hitnoj radi krvarenja
Pa si sada planiram uzeti to da se makar malo smirim
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Mame netko je napisao ovdje da je narucio preko topprizovoda baby watcher?
Jel cemu valja?
Jer ja sam sinoc zavrsila na hitnoj radi krvarenja
Pa si sada planiram uzeti to da se makar malo smirim
https://www.topproizvodi.eu/collections/sve-osim-70/products/fetal-dopplerbaby-watcher-kucni-ultrazvuk-za-trudnice?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw88yxBhBWEiwA7cm6pXDu1aIUFLPhAniWBHeivoI3DvXOBtozrsTT15waVE_cj7NJtTFtKxoCuhAQAvD_BwE da ja sam odavde uzela. I odlican je!
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Brz, kratak, sladak pregled… Sve u najboljem redu, po mjerama i razvijenosti beba super napreduje. Bio je i tata s nama pa ga je razveselila vijestima da stiže mali nasljednik 🙈💙
Bas govorim gin.da je sad tako cudan i dosadan period u kojem nema mucnina i osim malo stomačića, nista se drugo ne dogadja… Kaze da je to i najbolje sta joj mogu rec na pitanje kako se osijecam i da sas uzivam jer je stvarno sve u redu i da zeli da i dalje ostane tako uredno skolski i dosadno :)
Iduci pregled 31.5.
Cestitam! Bravo 🩵
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙