Ozvinite, tema iz vedra neba: da li ne neka možda u trudnoci koristila Polygynax vaginalete jer sam sva u panici zato sto je nakon samo jedne te vaginalete izaslo toliko cudnog mlijecno-ljepljivog-vodenastog iscjetka da nisam mogla da vjerujem? Sad sam zabrinuta pravo.
Takodjer, da li je neka radila cervikalni i vaginalni bris u 21/22. sedmici? Da li se nekoj pojavila neka nelagoda i pritisak u stomaku nakon tih briseva? Mene je krvnički otvorila spekulumom i mozda je iritacija od toga ili je neki problem napravljen, sta znam. Help.
Takodjer, da li je neka radila cervikalni i vaginalni bris u 21/22. sedmici? Da li se nekoj pojavila neka nelagoda i pritisak u stomaku nakon tih briseva? Mene je krvnički otvorila spekulumom i mozda je iritacija od toga ili je neki problem napravljen, sta znam. Help.
Ja sam radila briseve u tim nekim tjednima i isto mi je bilo koma, cijeli dan sam imala bolove, užasno me boljelo i dok su mi ih uzimali. A što se tiče polygynax, koristila sam ih na početku trudnoće i mislim da sam isto imala takav iscjedak
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Isto sam jednom radila bris u tim tjednima, i koma 5 dana poslije me sve bolilo, imala užasan pritisak i užasan strah, bolilo me sve dole...sve je okej, proći će, nažalost normalno je nakon toga pogotovo jer otvaraju tim spekulumom metalnim užasnim i grubim...proći će samo se opusti koliko možeš :)
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
❤️ Hvala vam, toliko sam u strahu da mi same suze idu.
Ne mogu sada da citam ranije postove jer sam u haosu, ali se nadam da ste sve dobro!
Cuvajte fige, javim se kad ovo malo utihne!
Lena Ja sam imala i smeđarenje jedan dan upravo zbog tih briseva, na kraju sam sama zaključila da je od toga jer sam čitala po netu da puno žena zna imati takve “posljedice”. Doktorica nije to povezala Nemoj se sekirati, nije to ništa strašno, probaj se opustit. Sigurno će nelagoda i pritisak proći kroz dan-dva
Ozvinite, tema iz vedra neba: da li ne neka možda u trudnoci koristila Polygynax vaginalete jer sam sva u panici zato sto je nakon samo jedne te vaginalete izaslo toliko cudnog mlijecno-ljepljivog-vodenastog iscjetka da nisam mogla da vjerujem? Sad sam zabrinuta pravo.
Ja ih danas na pregledu dobila, nisam nikad prije, jednom su mi dali neke Plivine što se samo 3 dana koriste.
Večeras krećem s tim, pa javim dojmove
👩37
🧔33
👶 10/2023
24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
27.5. QUALIFIED 360 ⏳️
Što se tiče rada, shvatila sam da sam control freak. Od petka sam na go, pa planiram 21.7. na komplikacije i 18.8 porodiljni. Ali budim se s nekim glupim osjećajem, iako dok sam radila nisam imala grč u želucu od posla nikad. Čitam mailove i dalje, nisam se izlogirala iz Teamsa i čak sam se kolegici koja je preuzela moju grupu ubacila u konverzaciju s grupom, da joj kao pomognem, grozna sam. I još se radi o korporaciji..Nadam se da ću se kroz tjedan dana presvičati i da ću pustiti sve.
Super za Ogtt svima koje ste "položile"
👩37
🧔33
👶 10/2023
24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
27.5. QUALIFIED 360 ⏳️
Eto me na ogtt, popila sam tu vodu, ja sam mislila da je to neka mala čašica, kad ono ogromna čaša s preko 2 dcl s kilu šećera...jao. Dobro sam preživjela, al da je odvratno, grozno je! Sad čekalica.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Što se tiče rada, shvatila sam da sam control freak. Od petka sam na go, pa planiram 21.7. na komplikacije i 18.8 porodiljni. Ali budim se s nekim glupim osjećajem, iako dok sam radila nisam imala grč u želucu od posla nikad. Čitam mailove i dalje, nisam se izlogirala iz Teamsa i čak sam se kolegici koja je preuzela moju grupu ubacila u konverzaciju s grupom, da joj kao pomognem, grozna sam. I još se radi o korporaciji..Nadam se da ću se kroz tjedan dana presvičati i da ću pustiti sve.
Super za Ogtt svima koje ste "položile"
Ja sam bila takva, sad me tako nije briga više. Ne mislim pogledat ni jedan mail i nista..jucer sam svima javila da me nema do daljnjeg i da preuzmu sve funkcije. Freedom 😁
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji